Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 772
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Там....където всичко е възможно ....
Крас, би трябвало да ти върнат и парите за доставката! Пиши им!
sasi6  благодаря ти за отговора,ей сега ще им пиша !

# 181
  • Козлодуй
За много години,момичета!
Видяхте ли това-според Фрагрантика ще излезе тази година,а Директа го предлагат отпреди празниците #Crazy Някой да го познава?

# 182
Това е парфюмерия от супермаркет. След Emotion на ПК, едва ли нещо негово би ми харесало. Каквото и да е, мисля, че не ти трябва. Laughing А пък при обстоятелствата, че се продава, преди да е излязъл официално, хептен да се замисли човек... Wink

# 183
  • София
Здравейте!
Знам, че на вкус и цвет товарищей нет, но да попитам...  Rolling Eyes
За 22 годишен младеж, който желае да му закупя парфюм, избрах следните неща. Не искам да му ги показвам на него, защото а) искам да е изненада, б) той досега не е имал нито един от двата, така че е безсмислено...
Но ако някоя от вас има мнение за тези артикули, ще съм благодарна.   bouquet

този Анди Родик
и
този Калвин Клайн

P.S. Сърце юнашко не трае... Поръчах. Ще споделя, когато има реакция. Хубави покупки желая!!!  Hug

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 18:56 от mimiska

# 184
  • София
Здравейте, сега направих втората си поръчка и ме информират за някаква отстъпка от 15 паунда няко получавал ли е нещо такова

# 185
Здравейте, сега направих втората си поръчка и ме информират за някаква отстъпка от 15 паунда няко получавал ли е нещо такова
  ееее супер,не питай ,а се възползвай на секундата  Laughing

# 186
  • София
да ама не сам много наясно как става доколкото разбирам при следваща поръчка ще ми ги приспаднат и аз незнам дано ако някой е имал такава отстъпка да сподели

# 187
Въобще не можеш да се възползваш! Всеки нов пита за това... Tired

# 188
  • София
eee жалко защо така някой пробвал ли е  Cry

# 189
Днес поръчах два мъжки за подарък. Дано да дойдат, че са за 11/01/2011.  Praynig

Hugo Boss Hugo Aftershave Lotion 100ml
Versace Pour Homme Eau de Toilette Spray 50ml

# 190
  • София
Имам сериозен проблем с една "загубена" пратка.
След като ми я пуснаха 2ри път (след като минаха 28 работни) и отворен диспут (на 44тия ден) получих пакет добре сдъвкан (нямаше ръбове кашона, изглеждаше като топка), облепен със скоч с надписи Bulgaria-Sofia. В резултат крема бе доста смачкан, единия парфюм (без опаковка е) счупен, но за щастие на косъм от това да стане мазало (лепих шишето, шлайфах ръбчетата), на другия парфюм е ок, само кутията му е очукана. Прекратих диспута.
Мислех да им пиша, че трябва по-добре да опаковат парфюмите без опаковка, но не отказах.

Точно преди Коледа получавам известие (малко повече от седмица май беше след като си получих нещата). Мислех си, че е грешка. Като видях, че не е помислих, че е някакъв подарък - някой беше споменал, че имало допълнително нещо при повторна пратка.
Е, да ама не. Вечерта се оказа, че това е втората изпратена поръчка. Този път всичко беше ок вътре, нищо че някой бе правил "митническа проверка" вкарвайки си пръста вътре през кашона.

И сега какво да правя newsm78
Да им пиша ли всичко това и да ги питам какво да им плащам... лошо ми става при мисълта да им опиша цветно всичко това, че и част от доказателствата са отдавна в кофата, не знам дали на снимка ще успея да хвана проблемите на това което е останало.

# 191
  Десем, продуктите, които си получила първия път са били неизрядни, нали така? Щеше да им пишеш да ти ги пратят отново, защото са счупени. И пак щяха да ги пратят. Нали ме разбираш - ако беше получила всичко в перфектен вид, може и да имаш някакви угризения ама така - мисля, че трябва да си спокойна.
  Аз също получих един парфюм без опаковка - бяха го увили в найлон, от тези с балончета, доста дебело и кашона, пълен с стиропорни топчета. И с една грозна съдрана дупка отгоре от проверката  Close

# 192
Оф, много тъпо...честно казано е сложно как точно да постъпиш. Ако решиш да върнеш очуканите, ще трябва да се бръкнеш ти за транспортните. Прати ги НЕпрепоръчано. А можеш да им пишеш и да ги питаш, но не се знае дали ще ти ги върнат тези транспортни.
Аз също съм получавала неопаковани добре , но винаги са били такива със знак в сайта.

# 193
Десем, снимай всичко и пусни материал до "Господари на ефира". Преди Коледа гледах репортаж от Раменна пощенска при Враждебна. Лелки от "дивия соц" със сини престилки и кожухчета се разхождаха из халетата. А 2500 пратки си стояха непипнати. Нали са подаръците за нашите деца и семейства? Защо?! #2gunfire

Сайта с нищо не ни е виновен, мила. На нашите пощи им казват - охлювни.  #Cussing out

# 194
 Здравейте! Искам да поръчам и аз някой друг парфюм и реших да попитам някои неща. Сумата не трябва да надвишава 60 паунда горе вдясно където е тотала без да включва транспортните разходи? Или с тях? Код 229 още ли е валиден? И как те известяват от пощата, когато пратката е пристигнала? Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт