Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Уф, ами не има писах, 'щото след разправията за повторното пускане бях доволна да си получа Ланвина 100 мл (умрях от яд лятото като се изчерпа) пък дори и с очукана кутия и кашон-балон вместо в кашон.
Другите неща не бяха много скъпи и преглътнах отчаяния им вид.
Слънцезащитен крем Лореал за 3 паунда (фактор 30 противо бръчков и против петна)
и този http://www.fragrancedirect.co.uk/paul-smith/paul-smith-extreme-w … 0ml/invt/0002041/ - според мен мирише на ванилия.

Парфюмът без опаковка бе точно в "балончета", но явно парчето е било по-късо и бе почти с височината на шишето и не беше подлен отгоре и отдолу.
big pufana, отдавна всико е хвършено (опаковките).

# 196
  • София
Здравейте! Искам да поръчам и аз някой друг парфюм и реших да попитам някои неща. Сумата не трябва да надвишава 60 паунда горе вдясно където е тотала без да включва транспортните разходи? Или с тях? Код 229 още ли е валиден? И как те известяват от пощата, когато пратката е пристигнала? Мерси предварително!

60 без транспорта, то ти сигнализира, че си над тази сума.
ако 229 не работи пробвай 117
Пращат ти известие от пощата по местоживеене и си го взимаш от там.

# 197
djidji09,честито  smile3525,писах ти на лични,аз си купих адаптерчето и включих сешоара,само трябва да го разуча за степените,че с моя английски  ooooh!Явно пратките за Добрич се отприщиха,ще има нови поръчки,ама след празниците.Жалко за момичетата с неполучените пратки,дано пристигнат  ThinkingВсе пак си мисля че вината не е в нашата поща Rolling Eyes

За 2 месеца общо 8 ги няма за Добрич,ако за теб е съвпадение за нас ощетените не е....

# 198
djidji09,честито  smile3525,писах ти на лични,аз си купих адаптерчето и включих сешоара,само трябва да го разуча за степените,че с моя английски  ooooh!Явно пратките за Добрич се отприщиха,ще има нови поръчки,ама след празниците.Жалко за момичетата с неполучените пратки,дано пристигнат  ThinkingВсе пак си мисля че вината не е в нашата поща Rolling Eyes

За 2 месеца общо 8 ги няма за Добрич,ако за теб е съвпадение за нас ощетените не е....

Сега,пак ме хвана шубето!Тъкмо мислех да направя първа поръчка за тази година и #Crazy

# 199
Момичета,тъкмо се наканих да поръчам и като въведох данните на картата и потвърдих поръчката ми изписа следния надпис-Y payment authorisation transaction declined ShockedВсичките ми поръчки са правени с тази карта Shocked

# 200
  • София
Да не би да нямаш достатъчно пари?  Thinking

# 201
Имам 50лв,а поръчвам за 35!

# 202
Вчера са ми пратили поръчката, сега стискаме палци и да дойде.

# 203
И моята са я пратили, въпреки че не пише в акаунта диспачид.  newsm78

# 204
Биг пуф,от коя дата ти е поръчката? Аз направих поръчка в понеделник 03,01 с номер 863922 и все още стои  в процес на обработка?

# 205
Милата ми Пепсинка, нали знаеш, че сме духовни близнаци с тебе - Понеделник, 2011, Януари 3 15:59:36 EET

863804

Споко и твоята са я пратили. Понеделник е бил почивен ден за тях.  #Crazy

# 206
  • София
На мен днес ми пратиха поръчка направена на 30.12  Peace

# 207
поръчах този на пако рабан   http://www.fragrancedirect.co.uk/paco-rabanne/paco-rabanne-ultra … 0ml/invt/0020452/   но нещо не ми допада,твърде ми е цветен,аз харесвам по тежки миризми ,някой ако го иска да пише   Peace

# 208
Здравейте момичета и за много години Hug!
Мен като ме окрадаха октомври месец,и спрях да поръчвам Crossing Arms.Обаче на 30.12 се изкуших с едни дреболийки и пак поръчах.Поръчката ми обаче още не е шипната.Чудя се да изчакам ли и днес,или да им пиша newsm78.
Все пак днес 06.01,пък поръчката е от 30.12.

# 209
Според мен изчакай още малко, момичетата по-напред споделиха че едва вчера са им пратили поръчките  Peace А и това че не ти е отбелязана като шипната, не означава че не е изпратена - на мен ми се е случвало да си получа поръчката преди имейла за шипване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт