Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • у нас
Tommelise, не се притеснявай, ако до 28 работни дни де дойде или ще ти върнат парите или ще пратят пратката отново. Много са коректни в това отношение.   Peace

аз това щях да питам ама не ми се искаше да ви занимавам от сега и да тичам пред вятъра.... не съм плащала с пейпал, даже не знам дали има за този сайт Embarassed

# 526
renydent, коя от всичките СК купуваш? Лесно ли се сваля?
Моята е тази  http://www.thecosmetichouse.co.uk/Calvin_Klein/Mascara/True_Lust … ngthening_Mascara
Мисля че и тук я има, но искам да съм точна.Не е тудно свалянето.Ползвам SVR за сваляне купен от фармашопдискаунт.
Пак казвам ,че щерката не я одобри и уточнявам че имам дълги и гъсти мигли и май квото и да сложа все е ок.
[/quot
Благодаря!

# 527
Ами може да им пишеш, но ще ти отговорят същото, което писах и аз.
Колко време ти се бави поръчката?
До колкото следя темата, до сега не съм срещала на някой да не са върнали парите или да не пратили поръчката отново. Дори и моята последния път се забави, но точно в деня, в който трябваше да им пиша дали искам да ми възстановят парите, поръчката дойде. По принцип проблемът е в БГ пощи и тук се размотава пакетите.
За да съм по темата - много момичета се оплакаха от червила, а някой може ли да ми препоръча някое от което е доволен. Става въпрос за стик червило.
Мерси

# 528
  • у нас
tea23 мерси за отговора Hug със сигурност забавянето е тук. Те са я изпратили на 11.02...има още време да си почакам Whistling на 22.03 изтичат тези 28 работни дни Peace

# 529
Моите червила (получих 3) на Мейбълин от 1.50 лири си бяха съвсем ОК. А имаше оплакване точно за такива, че са пристигнали гранясали. На същата марка съм поръчвала и от 0.99 лири. Получих и Лореал
http://www.fragrancedirect.co.uk/loreal/loreal-made-for-me-lipst … AtDs76aYYKg%3D%3D
, номера вече е изчерпан 232 или 231 беше- стана ми любимото червило  Heart Eyes За познати съм поръчвала Буржоа, пак са били ОК.
Това за липстиковете, гланцове имам още толкова- ревлонски и лореалски, всички са в ред  Peace

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 12:09 от Анонимен

# 530
Моите червила (получих 3) на Мейбълин си бяха съвсем ОК. А имаше оплакване точно за такива, че са пристигнали гранясали. На същата марка съм поръчвала и от 0.99 лири. Получих и Лореал
http://www.fragrancedirect.co.uk/loreal/loreal-made-for-me-lipst … AtDs76aYYKg%3D%3D
, номера вече е изчерпан 232 или 231 беше- стана ми любимото червило  Heart Eyes За познати съм поръчвала Буржоа, пак са били ОК.

Имам вече 7 гланца и червила поръчани,единствено едното на Revlon ми беше развалено,другите са си ОК.

# 531
Базата за грим на Calvin Klein поръчвал ли я е някой?http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-white … AtDs76aYYKg%3D%3D

# 532
Честит празник   bouquet
Имам един въпрос към по запознатите?Вчера получих една поръчка, но липсва едни артикул SadВъв фактурата е наличен, но в кащончето го няма....Има ли смисъл да им пиша, кашончето беше отваряно, просто си личеше, но няма начин да докажа , че лосиона за тяло липсва???

# 533
Честит празник   bouquet
Имам един въпрос към по запознатите?Вчера получих една поръчка, но липсва едни артикул SadВъв фактурата е наличен, но в кащончето го няма....Има ли смисъл да им пиша, кашончето беше отваряно, просто си личеше, но няма начин да докажа , че лосиона за тяло липсва???
Ако е било отваряно трябва да има лепенка от кого .
Аз съм имала отваряни пратки ,но си имаше и протокол къде са отваряни и бяха запечатани с тиксо но БПощи.
Трябвало е на място в пощата щом си видяла ,че е отварян да видиш какво има вътре.

# 534
Така е, права си!Вече ще ми е "обица на ухото" PeaceБлагодаря за отговора!

# 535
Вчера пуснах поръчка, днес е диспачната. Да видим коги ще доде при мен сега. Поръчах две за мен, две за щерката неща, ето ги:

Вчера си взех поръчката. Но ... малко да си помрънкам. Единствено Скин докторса беше в опаковка. Всичко останало е без, пудрата е ожулена на кутийката, отваря се без лепенка хей така, спиралата и тя. Кремът беше пред разсипване, събран върху капачката. Добре, че са за нас си, а не за приятелка.

# 536
 За пореден път ходих днес до пощата и от моята пратка ни вест,ни кост. Sad
Става въпрос за поръчка от 16,02

# 537
  • у нас
аз чакам от 11.02, а Синеоч от януари ooooh! ще пием по една студена вода Tired

# 538
аз чакам от 11.02, а Синеоч от януари ooooh! ще пием по една студена вода Tired
То така де,ама много станаха водите  Mr. Green

# 539
  • у нас
проблема е в бг пощи и наближаващите празници- малко безплатни подаръци..... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт