Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Честит празник   bouquet
Имам един въпрос към по запознатите?Вчера получих една поръчка, но липсва едни артикул SadВъв фактурата е наличен, но в кащончето го няма....Има ли смисъл да им пиша, кашончето беше отваряно, просто си личеше, но няма начин да докажа , че лосиона за тяло липсва???
Ако това, което ти липсва е по-обемисто, напълно вероятно е да е в отделна пратка. Аз съм получавала така поръчка, разделена в 2 кашончета. За твое успокоение можеш да им пишеш, за да не гадаеш какво и що.

# 541
Камбичка, виж на кашона с етикета, колко кила е? Ако е около 2, значи имаш още един кашончо. Дано!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 15:20 от big pufana

# 542
Лелеееее,трябва някой да ме гръмне   #2gunfire
Пратката,за която писах, че чакам, днес дойде чрез Европът.За малко да я откажа ,защото нямам спомени този месец да чакам пратки чрез Емпреса  Rolling Eyes Платих обаче за пакета и какво да видя-поръчания продукт от Фрагранс  newsm20 newsm20 newsm20
 Пуснала съм я поръчката,без да се осъзная през англ.адрес.И то само едно кремче.Ужаст!
  Сега дължа извинения  на български пощи за съмненията,които имах относно коректността и точността им .

# 543
  Сега дължа извинения  на български пощи за съмненията,които имах относно коректността и точността им .
Айде нема нужда! Те по принцип са си некоректни като чета, та превантивно си ги оплюла заради другите момичета. Laughing

# 544
Благодаря за мненията за спиралите СК, а някой да е ползвал някой от гланцовете им? Rolling Eyes Поръчах един със снощната поръчка, дано не е много лепкав Crazy

# 545
Днес ми дойде известието, че имам пратка в пощата утре отивам да си я взема Simple Smile Аз искам да ви попитам имал ли е някой проблем с поръчки от Габ_ко ? Смятам да си поръчам и парфюми и други работи, малко по обемисти ..... да имам ли съмнения, че може да не ми ги доставят ?

# 546
  • на 90 км от морето
Все още съм нова в И-нет пазаруването и искам да попитам следното: Дали има фирма, която да доставя до Шумен? От прочетеното останах с впечатление, че с такава фирма е по-евтино и по-сигурно, че пратката ще бъде доставена. Харесала съм си някои червила и глосове и се чудя дали си заслужава да се поръчат от сайта или да си взема от тук? Благодаря предварително.

# 547
x_3_mar никакъв проблем не съм имала с Габко  ,поръчвай смело.
Donchevas последника ти изпраща пратките с еконт май към 6 лв излиза заедно с таксата до 1 кг. на посредника.

# 548
Честит празник   bouquet
Имам един въпрос към по запознатите?Вчера получих една поръчка, но липсва едни артикул SadВъв фактурата е наличен, но в кащончето го няма....Има ли смисъл да им пиша, кашончето беше отваряно, просто си личеше, но няма начин да докажа , че лосиона за тяло липсва???
Ако това, което ти липсва е по-обемисто, напълно вероятно е да е в отделна пратка. Аз съм получавала така поръчка, разделена в 2 кашончета. За твое успокоение можеш да им пишеш, за да не гадаеш какво и що.
Лосион за тяло е, предполагам, че не е много обемисто!Пих една студена вода и поръчах нов Rolling Eyes

# 549
И аз не съм имала проблеми с Габко- всичко си дойде бързо и в много добро състояние.  Peace

Donchevas, според мен си струва с посредник, ако купуваш няколко неща, защото така не те таксуват на продукт от сайта, а цялата ти поръчка е 1.95 паунда. После плащаш на доставчика 2.20лв до 1 кг стока до София, а с куриер сигурно могат да го пратят до Шумен. В сайта са обявили 5 лв с Еконт или Спиди, но не знам дали е само за София. И все пак не вярвам да ти вземат повече от 6-7лв, най-добре питай на имейла на Габко. Иначе, ако са обемисти и тежки нещата не знам дали е по-изгодно, все пак и Габко взимат на кило, но за много дребни неща тип гланцове, лакове, спирали, моливи, пудри и т.н. е екстра с тях, а и не рискуваш да се изгуби по Бг пощите... След горчивия ми опит с пощите точно от Фрагранс-а вече без посредник не смятам да пускам. Много си е разправия евентуално после с чакането, връщането на парите или повторното изпращане( а често нещата, които си поръчала ги няма вече).

# 550
  • Варна
Код за подарък при покупка над 20 лири в следващите 30 дни- RNB90 .
Избира се 1 от 4 подаръци: http://www.fragrancedirect.co.uk/icat/gwp?cm_cat=Not%20Bought%20 … m_ven=Emailvision Може да се ползва веднъж.

# 551
Код за подарък при покупка над 20 лири в следващите 30 дни- RNB90 .
Избира се 1 от 4 подаръци: http://www.fragrancedirect.co.uk/icat/gwp?cm_cat=Not%20Bought%20 … m_ven=Emailvision Може да се ползва веднъж.
Благодаря!

# 552
  • София
Пфуу 117 вече не работи.  Crossing Arms Кой беше другия постоянно ловящ код?  newsm78

# 553
# 554
  • София
Мерси, Бижу!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт