Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
sassi6, ориентирай ни малко  newsm78
Какво харесва свеки и колко парички ти се дават?  Peace

Ами харесва доста разнообразни- От кутюр и Органза на Живанши,Нина, 212, Дюн и и Жадор на Диор.....
А този http://www.fragrancedirect.co.uk/nina-ricci/nina-ricci-lair-du-t … 0ml/invt/0023580/  не е ли много ретро?
Преди бях питала за него и някой се изказа така.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 15:54 от sasi6

# 61
# 62
Момичета, аз съм най-щастливия човек в целия свят! Поръчката ми шипната миналия понеделник си я взех днес от пощата! Всичко е ок! Много съм доволна!!!

# 63
Момичета, аз съм най-щастливия човек в целия свят! Поръчката ми шипната миналия понеделник си я взех днес от пощата! Всичко е ок! Много съм доволна!!!
E дано, и аз утре я получа и моята е от тогава  Praynig

# 64
Ако в темата пише ГЕРГАНА С. от Бургас, моля да ми пусне ЛС.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 19:23 от Amrita_

# 65
E дано, и аз утре я получа и моята е от тогава  Praynig
Пожелавам ти го, защото аз много се притеснявах да не я хване липсата из бг пощите  Laughing тя днес е пристигнала в нашата поща !

# 66
А става ли с карта маестро? И карюто се регистрирам в пей пал има едно csc,обяснено е къде да го намеря на картата,но намоята няма такова нещо.Помощ?

# 67
Издади си дебитна Виза електрон, с тази карта не става. Grinning

# 68
  • София
Здравейте получих си моята злополучна поръчка изпратена на 2 пъти.
Кашонът беше като дъвкан целия облепен бяло тиксо с надпис "Sofia Bulgaria"
Всико беше налично, в къщи обаче се оказа, че това http://www.fragrancedirect.co.uk/paul-smith/paul-smith-extreme-w … AIS49VztZhg%3D%3D
чукнато, още 1/3 mm и е щяло да отчупи ъгъла така че всичко да стане в парфюм.

Според вас има ли смисъл да им пиша за проблема като им обърна внимание да опаковат по-старателно парфюмите без опаковка.

За мой късмет парченцето беше в балончетата, с които беше обвит парфюма.
Малко моментно лепило, леко шлифоване и почти не личи, че шишето е ремонтирано (направих го по-скоро да не се порежа на мястото където е наранено)

# 69
  • БГ
Здравейте,
харесах си Lanvin Eclat D'Arpege и от този сайт ли излиза с доставка до България - към 72 лева. В гет.бг същите милилитри с безплтна доставка са 66лева. Въпросът ми е има ли база за сравнение за качеството на прфюма от англия и този който се продава тука? Не съм за 6те лева, но ако става дума за едно качество не ми се поема риска с доставката Simple Smile

# 70
Някои парфюми са малко по-скъпи от същите в българските сайтове. Повечето момичета предпочитат да дадат някой лев отгоре и да го поръчат от Англия. Аз лично нямам оплаквания от Гет.

# 71

Значи,днес Ние сме наред в Добрич да си получим поръчките! Praynig

# 72

Значи,днес Ние сме наред в Добрич да си получим поръчките! Praynig
Дано, само някоя от пощата да не е решила да се сдобие с коледни подаръци #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 73
  • София
Можете ли да ми препоръчате нещо лекичко и плодово от типа на розовото Лакосте до 10 паунда, за подарък? Rolling Eyes

# 74
Можете ли да ми препоръчате нещо лекичко и плодово от типа на розовото Лакосте до 10 паунда, за подарък? Rolling Eyes
Мога да препоръчам тези като леки и плодови http://www.fragrancedirect.co.uk/m/morgan/icat/morgan/&temp= … amp;layout=search

Общи условия

Активация на акаунт