Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
  Hug Мерси, Бижу, разчитах на теб!   bouquet

# 76
  • В подножието на Сините камъни
и аз да се наредя с въпросите
чета, че ако поръчваш до бг адрес, е по-добре да ползваш пей пал, защо, с бг карта не става ли и проследяване няма така ли
Преди малко реших да пробвам с един парфюм и ми прие виза електрон на цкб, кошницата е изпразнена, значи всичко е ок
мейл пускат ли

много ще ви благодаря ако може да ми отговорите

# 77
Здравейте,
харесах си Lanvin Eclat D'Arpege и от този сайт ли излиза с доставка до България - към 72 лева. В гет.бг същите милилитри с безплтна доставка са 66лева. Въпросът ми е има ли база за сравнение за качеството на прфюма от англия и този който се продава тука? Не съм за 6те лева, но ако става дума за едно качество не ми се поема риска с доставката Simple Smile
Можеш да го поръчаш и оттук.

# 78
Бижу, благодаря! Май ще се спра на Уиш, че преди мислех за мен да си го поръчвам. Тъкмо като го подаря да го душна. Мислех с нещо по-еФтинко да мина, ама няма да стане.
Преди 2 часа си пръснах в бившите Бонжури на китката от D arpege и сега няма никой.
Ивка, мейл пускат, че ти е приета поръчката. Дали е "диспичната"се вижда в акаунта, проследяване за БГ няма.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:11 от sasi6

# 79
и аз да се наредя с въпросите
......................................
Винаги е по-добре да се плаща чрез PayPal, когато има такъв начин на плащане в даден сайт. Няма проследяване на пратките. Пращат имейл за платена стока и за шипната също.

# 80
  • В подножието на Сините камъни
  bouquet   bouquet   bouquet

# 81
Издади си дебитна Виза електрон, с тази карта не става. Grinning
къде мога да си издам,в коя банка.А иначе моята я има във списъка с карти в сайта,защо не става Thinking

# 82
  • Балчик
къде мога да си издам,в коя банка.А иначе моята я има във списъка с карти в сайта,защо не става Thinking

Защото издадените такива, от български банки не стават за международни разплащания, вече ти писаха това. Виза електрон си извади от коя да е банка, без ОББ. Peace

# 83
  • виртуално

Защото издадените такива, от български банки не стават за международни разплащания, вече ти писаха това. Виза електрон си извади от коя да е банка, без ОББ. Peace
На ОББ става с Виза и Виза Електрон, но само ако са кредитни

# 84
Благодаря Simple Smile

# 85
  • София, Хаджи Димитър
Момичета, дайте идея от Sex In The City кой е най-хубав.

# 86
Crazy трудна работа за Секса
на мен ми харесва единствено лилавия /обаче го няма на сайта вече/ Simple Smile, иначе и синия става- Seduce
Пуснали са 5то авеню на добра цена, но без капачка и опаковка

http://www.fragrancedirect.co.uk/elizabeth-arden/elizabeth-arden … AIS49VztZhg%3D%3D

# 87
  • София, Хаджи Димитър
Mini 79, кой точно имаш в предвид,защото ги има един друг сайт:
http://www.cheap-perfume.co.uk/online_store/brand/sex-in-the-city-48.cfm

# 88
здравейте, някой да е поръчвал палитра сенки ( тези с многото цветове)

# 89
Получи ли някой сешоара на Babyliss, аз още се двоумя  Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт