Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Izvinqvam se za latinicata Blush Pora4ah se6oara minialq ponedelnik i tozi ponedelnik be6e v po6tata :peace:Ma6inkata raboti, no vse o6te ne sam q probvala na kosata si. Da ne zabravite da si vzemete ot nakrainicite za kontakti :peace:Utre 6te pi6a dali sam dovolna. V pora4kata be6e olioto protiv strii za bremenni na Roc, ot koeto sam dovolna i edin fon de teint na Calvin Klein, ot koito 4estno kazano o4akvah pove4e Rolling Eyes

# 91
# 92
Виждам, че пристигат вече поръчки от миналата седмица. Аз дали да се притеснявам, че моята от 10.12 още я няма Confused
Има ли някой с поръчка около тази дата?

# 93
Виждам, че пристигат вече поръчки от миналата седмица. Аз дали да се притеснявам, че моята от 10.12 още я няма Confused

Ако това те успокоява и моята е от 11.12., но още я няма - със сешоара е . Аз всеки ден ходя до пощата, че и Коледния подарък е там и започнах да се тревожа,че до Коледа няма да дойде.

# 94

Ако това те успокоява и моята е от 11.12., но още я няма - със сешоара е . Аз всеки ден ходя до пощата, че и Коледния подарък е там и започнах да се тревожа,че до Коледа няма да дойде.
И моята е от тогава  Confused дано  утре ги  получим че после няма да има поща !
Днес ходих да питам и нищо  Thinking после на 27 ще имало нова поща

# 95
Моята е от 7 декември иоще я няма, проверявам   почти всеки ден
 в пощенския клон , писах на сайта
 отговориха ми,че вероятно  заради  лошите метеорологични условия се бави  и да си проверя в пощата  пак.. ако не след 15 работни дни да им пиша . ooooh! Май ще си остана без коледни подаръци  Sad

# 96
Моята е от 7 декември иоще я няма, проверявам   почти всеки ден
 в пощенския клон , писах на сайта
 отговориха ми,че вероятно  заради  лошите метеорологични условия се бави  и да си проверя в пощата  пак.. ако не след 15 работни дни да им пиша . ooooh! Май ще си остана без коледни подаръци  Sad
Това е стандартен отговор, аз им писах по друг повод, но каквото и да им пускам като текст, това ми отговарят.

# 97
  • Пловдив
Здравейте отново, току що ползвах сешоара и мога да кажа , че съм доволна Peace Според мен си заслужава паричките Peace Желая на всички по-скоро да си получат поръчките  и Весели празници!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 21:05 от zakobako

# 98
  • София
Здравейте,
харесах си Lanvin Eclat D'Arpege и от този сайт ли излиза с доставка до България - към 72 лева. В гет.бг същите милилитри с безплтна доставка са 66лева. Въпросът ми е има ли база за сравнение за качеството на прфюма от англия и този който се продава тука? Не съм за 6те лева, но ако става дума за едно качество не ми се поема риска с доставката Simple Smile

моята сметка е, че при 1ви продукт е 68,30 лв.: (28,50-5% (код за намаление) + 2,49)*2,31
Според мен по-добре от навън.

# 99
Не знам какво става, но поръчка, поръчана на 15.12. и шипната на 16.12. я получих в понеделник /20.12./, а поръчката ми, която е шипната на 15.12. още я няма.  Sad
Попринцип в нашата поща уж не е имала издънки, но баш за Коледа да ми се провалят подаръците, ще е много неприятно.

# 100
И аз вече се чудя,как шипнати поръчки на 13-ти си ги получиха във Варна на 20-ти,а нашите в Добрич още ги няма?Вече нямам думи за бг Пощи и служителите в тях! Twisted Evil #Cussing out

# 101
И аз вече се чудя,как шипнати поръчки на 13-ти си ги получиха във Варна на 20-ти,а нашите в Добрич още ги няма?Вече нямам думи за бг Пощи и служителите в тях! Twisted Evil #Cussing out
Аз не съм от Добрич и още и аз  не съм си я получила  Confused

# 102
# 103
  • Варна

Поръчка от 9.12 /поръчана и шипната тогава/ я получих вчера т.е. на 22.12
Видях, че на кашона пишеше дата 17.12, значи си е престояла в пощата.
Между 17.12 и 22.12 два пъти съм ходила да си получавам други пакети и съм питала дали има и друго, но ми казваха, че няма... Shocked

# 104
Мерси на отговорилите. Явно покрай мет.условия пратките на повечето от нас си престояват някъде. Да стискаме палци другата седмица да се появаят.
Весело изкарване на празниците на всички

Общи условия

Активация на акаунт