Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 748
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Пратката е шипната на 17-ти ..скоро трябва да дойде ,нали ? (Варна)

# 106
Снощи по новините даваха някакъв склад, в който престоявали стоките и казаха, че има забавяния на пратките.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/224283772-Hilya … si_za_Koleda.html
Цитат
Хиляди българи ще си останат без подаръци тази Коледа заради транспортния хаос по европейските летища. В националния разменен и сортировъчен център на Български пощи подаръците, които българите са си поръчали през големи онлайн магазини, пристигат с голямо закъснение.

Само днес на Летище София са пристигнали около две хиляди пакета. Много от тях е трябвало да достигнат до получателите си още преди седмица. Очевидно тези пратки няма да бъдат доставени до утре вечер в пощенските станции и много българи ще бъдат разочаровани. И това не е всичко - хиляди подаръци тепърва предстои да пристигнат в центъра. Те ще бъдат обработвани в дните след Коледа и дори след Нова година.

Всички пратки, които българските семейства са напазарували през интернет след 15 декември по всяка вероятност ще пристигнат с огромно закъснение. Пощите се извиняват на всички, които ще си получат подаръците след празниците.

Служителите в сортировъчния център ще работят денонощно и по време на Коледните празници. Те ще продължат да приемат и експедират подаръците, които пристигат от европейските летища.

Явно е луд късмет, че едната ми пратка пристигна за 3 дни.

# 107
Моята от 16 я получих точно 7 дни по-късно. Ходете и до пощата, аз като наближават празници или почивни дни, ходя до пощата в последния работен ден. Ей така, нещо ако е дошло в последния ден да не чакам известие. Все пак  от нашата поща до нас - 1 км - отнема 2 дни на известието  Mr. Green
Между другото , това което поръчах бе този парфюм

http://www.fragrancedirect.co.uk/guy-laroche/guy-laroche-fidji-e … 0ml/invt/0011187/

за свекърва ми, която има повече парфюми от мен, но този й е бил един от първите и от сантимент го иска. Да видим дали е такъв, какъвто го помни и дали ще ми хареса на мен съответно...Някой  ако го познава, моля да се изкаже.

# 108
  • София
Снощи по новините даваха някакъв склад, в който престоявали стоките и казаха, че има забавяния на пратките.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/224283772-Hilya … si_za_Koleda.html
Цитат
Хиляди българи ще си останат без подаръци тази Коледа заради транспортния хаос по европейските летища. В националния разменен и сортировъчен център на Български пощи подаръците, които българите са си поръчали през големи онлайн магазини, пристигат с голямо закъснение.

Само днес на Летище София са пристигнали около две хиляди пакета. Много от тях е трябвало да достигнат до получателите си още преди седмица. Очевидно тези пратки няма да бъдат доставени до утре вечер в пощенските станции и много българи ще бъдат разочаровани. И това не е всичко - хиляди подаръци тепърва предстои да пристигнат в центъра. Те ще бъдат обработвани в дните след Коледа и дори след Нова година.

Всички пратки, които българските семейства са напазарували през интернет след 15 декември по всяка вероятност ще пристигнат с огромно закъснение. Пощите се извиняват на всички, които ще си получат подаръците след празниците.

Служителите в сортировъчния център ще работят денонощно и по време на Коледните празници. Те ще продължат да приемат и експедират подаръците, които пристигат от европейските летища.

Явно е луд късмет, че едната ми пратка пристигна за 3 дни.

Добре де, каква е връзката транспортния хаос с залежалите пратка у нас Twisted Evil
Нали нашият сортировъчен център бил "НАЙ..."  Sick

'щото при мен за поръчка от Ягодка им бяха нужни 6 дни за получа известие в рамките на София. 6 дни от инфото  "изпратено към станцията"  (има тракинг) до листчето написано на ръка, че имам митническо известие.

# 109

Между другото , това което поръчах бе този парфюм

http://www.fragrancedirect.co.uk/guy-laroche/guy-laroche-fidji-e … 0ml/invt/0011187/

за свекърва ми, която има повече парфюми от мен, но този й е бил един от първите и от сантимент го иска. Да видим дали е такъв, какъвто го помни и дали ще ми хареса на мен съответно...Някой  ако го познава, моля да се изкаже.
Същия парфюм поръчах и аз (по сантиментални причини също), но бях разочарована. Не е лош, но и не е това, което си спомням от преди поне 18 години. В една друга тема съфорумка беше обяснила, че е в нова версия, която на нея също не й допада.

# 110
  • Варна
Честито Рождество Христово на всички!
Мисля да правя поръчка идната седмица , затова искам да следя темата. Hug

# 111
  • София
аз ще поръчвам за половинката, да ви следя

# 112
Вече 5 ден е издаден за изпращане.Дали изобщо ще ми изпратят поръчката според вас

# 113
Вече 5 ден е издаден за изпращане.Дали изобщо ще ми изпратят поръчката според вас

Я опитай пак, че нищо не разбрах...  newsm78

# 114
  • Испания
Честита и щастлива Коледа на всички   bouquet

Днес получих пратката със сешоара ,шипната на 10,12 ,става дума за Добрич  PeaceМного е хубав на пръв поглед,само че не мога да го пробвам,май трябваше да се купува някаква приставка,ама какво по-точно ,че не става за нашата мрежа newsm78.Помагайте   bouquet

# 115

Я опитай пак, че нищо не разбрах...  newsm78
5ти  ден на поръчката ми пише издаден за изпращане-преведено с гугъл.Понеже за първи път ще поръчвам на адрес на превозвач се чудя дали не съм объркала нещо и изобщо няма да ми я пратят.Ако ще я отказват дали става веднага или след няколко дни.Май пак го написах неясно но дано ме разбра

# 116
Released for dispatch ли пише?

# 117
Да! Точно така

# 118
Значи, че поръчката ти е подготвена за изпращане и ще бъде изпратена.
Не мисля, че трябва да се притесняваш.

# 119
Значи, че поръчката ти е подготвена за изпращане и ще бъде изпратена.
Не мисля, че трябва да се притесняваш.
Благодаря много!Много се радвам че има хора като вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт