Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
имам един тъп въпрос, но ще питам Blush

каква е далаверата да се поръчва на английски адрес, освен че гаранция ти идва поръчката - не че това е малко де Simple Smile (а не като моята която още я чакам  #Cussing out)

там няма ли също тези 2 паунда на продукт newsm78

# 556
имам един тъп въпрос, но ще питам Blush

каква е далаверата да се поръчва на английски адрес, освен че гаранция ти идва поръчката - не че това е малко де Simple Smile (а не като моята която още я чакам  #Cussing out)

там няма ли също тези 2 паунда на продукт newsm78
Доставката до английски адрес е само 2 паунда еднократно, после си плащаш до тук на кило или както там си намериш  Peace

# 557
  • у нас
значи далаверата е ако поръчваш повече дребни работи Peace ясно мерси Hug  bouquet, но и за два парфюма пак си заслужава, поне гаранция че ще ги получиш Rolling Eyes а някой може ли да ми каже за колко дни идват с посредник и освен габко има ли др. newsm78 кой е най надежден или всичките са в пъти по добре от Бг пощи Laughing

# 558
Вчера ми е пристигнала поръчката от 07.03.Днес ще ида да си я взема. Peace

# 559
Бихте ли ми дали някакви отзиви за този парфюм,много ми е любопитен http://www.fragrancedirect.co.uk/ted-lapidus/ted-lapidus-rumba-e … AtDs76aYYKg%3D%3D

# 560
Rumba е мощен и супер траен шлейфов аромат. Усещам в него предимно сладко от печени сини сливи и гардения. Поне при мен тези две съставки надделяват над другите. Като усещане и характер е подобен на Poison DIOR, въпреки че не си приличат като аромати. Издържа цял ден. Определено е аромат за по-студено време.

# 561
  • София
Бижу, това ли е Румбата (с главно Р  Laughing), за която толкова говорите? На мен почитателката на гурметата, това ще ми допадне ли?  Rolling Eyes newsm78

# 562
Това е Laughing Познаваш ли Poison и какво мислиш за него, за да ти кажа дали това ще ти хареса? (хайде в другата тема, а?) Rolling Eyes

# 563
  • София
Там съм.  newsm49

# 564
Момичета, поръчах с Габко и според моите изчисления пратката трябва да пътува в момента от Англия към България. Нормално ли е тази таблица да изглежда по този начин,  без нищо попълнено

# 565
  • Варна
Момичета, поръчах с Габко и според моите изчисления пратката трябва да пътува в момента от Англия към България. Нормално ли е тази таблица да изглежда по този начин,  без нищо попълнено
Нормално е, ще се отрази пратката ти едва след като е в София и е обработена.  Peace

# 566
  • Пловдив
Да ви попитам,когато поръчката е над 60 паунда и е с адрес в Англия по-високи ли са доставките

# 567
Да ви попитам,когато поръчката е над 60 паунда и е с адрес в Англия по-високи ли са доставките
По спомен- 4.95 става...Като напълниш коша над 60 се появява едно съобщение и после отдолу ти се увеличава доставката.

# 568
Момичета,препоръчайте ми някой хубав,професионален шампоан. Знам,че на всеки скалп ефекта е различен,но все пак много ми е ценно вашето мнение.  Също така бих искала да ми препоръчате крем за лице с висок фактор.Също така и маска за коса.....

# 569
Момичета,препоръчайте ми някой хубав,професионален шампоан. Знам,че на всеки скалп ефекта е различен,но все пак много ми е ценно вашето мнение.  Също така бих искала да ми препоръчате крем за лице с висок фактор.Също така и маска за коса.....
В темата за професионални серии за коса питай като опишеш каква ти е косата и от какво се нуждаеш.

Общи условия

Активация на акаунт