Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Ей сега,към 2.30.
Утре се надявам да съм на линия  Hug
Тресе ме нещо нервата,заради кашлицата на Васко.Да скокна до пазара за една ряпа ли????  newsm78

# 121
Ми к'во те бърка? СкокнИ. Ще си я направите там. Лек път, мила! Hug

# 122
Жу, лек път и на вас! Васето да се оправя и прекрасни празници да изкарате! Hug Hug Hug
Полинко, и на теб весело изкарване довечерка Wink Ще си най-хубавата, знам си аз Grinning
Стефче,  smile3521

# 123
Тедко, мерси Hug! Не знам дали ще съм най-хубавата, но със сигурност съм най-дъртата от колежките Twisted Evil. Като изключим шефката Wink.

# 124
Бауууу и аз се появих  Flutter

Вий, Жу бързо пристигане при любимите си хора  Heart Eyes

Аз снощи бях до 1:00ч на банкет. Прибрах се благополучно, спах до 9:00. Сутринта времето тук беше страхотно - слънчево и топло. Сега вече почва пак снега да се втвърдява  Mr. Green
Ходихме до Метро и купихме на децата апрески.
Сега ще се опъна пак да подремна, че да съм свежа като репичка за довечера.

Сладко, добре дошла.  Peace

Полчо стегай се, не се ослушвай  Laughing

Бенджи и ти днес ще купонясваш май  Crazy

# 125
Вий, Жу, лек път и приятно изкарване!
Аз днес за 4 път украсявам елха.
Студено ми е и ми се спи, а още няма "Сънчо".
Поли, весело изкарване на банкета!

# 126
Привет на всички, дребното яде и аз се докопах до компа.

Кам, пъпките на дребната ги има още, май ще я водим и на дерматолог. От понеделник мисля полека лека да я захранвам, не видях особен ефект от диетата, само дет си уморих от глад детето. Само незнам как да я захраня.

Фрапенце добре дошла  Hug

Реа, оня ден щях да ти пиша да не слагате нищо друго освен лед на пръста на Кали, но съм се отнесла, пък тя вече и с гипс. Ама докато съм се сетила да ви кажа на всички, че на навехнато и ударено се слага само лед първите 24 ч. Нищо загреваещо, че е опасно.

Жу, лек път  Hug Джес сигурно си стигнала вече, ША взема да проверя дали ти е излетял полета  Whistling

Стеф, приятно изкарване. Пол и на теб, Реа ти тая вечер пак ли си на банкет?

Аз цял ден не излязох от кухнята. Готви, готвих, готвих, готвих, готвих, готвих,  ooooh! ooooh! ooooh! Сутринта една крем супа, на обед обаче я изядоха, а искаха още. След това като започнах, леща, крем супа пак и постни сарми с кисело зеле и откачих. Мислехме и тиква да печем, но като я сряза мъжа ми и се оказа развалена  Mr. Green та ми се размина.

Hug Hug Hug на всички, със сигурност пропускам някой, но четох бързо и не запомних всичко, а и сте писааааааааалиииииииии  ooooh! ooooh! ooooh!

Ставам, че дребното ме дърпа и след малко няма да мога и да публикувам.

# 127
  • ПЛОВДИВ
Ейй къде сте лъвички???  Hug Добре заварили на hayasy и на Реа

# 128
Добро утро! Hug

Нямам никаква работа днес. Вчера готвих и имаме ядене. Времето е чудесно и мисля да излезем някъде навън да се пързаляме.

Снощи изкарахме добре. Хапнах доста и ми беше тежко цяла нощ Sick. Прибрахме се към 12, а децата бяха заспали малко преди това. Кака му бая зор видя с приспиването ooooh!.

# 129
  • ПЛОВДИВ
Добро утро Поли  Hug Мен ме чака пускане на прахосмукачката, подреждане на коридори и детската стая и след това една хубава баня.

# 130
  • Пловдив
 Hug

Аз се прибрах в 3 сутринта...Доста време не ми се е случвало... Laughing
След коледното парти /ресторантчето затвори в 24ч/ с част от колегите се прехвърлихме в друго... Wink
Вървяхме по главната, много красиво, светлини и коледна украса, събота вечер, хора навсякъде...

Мама е още вкъщи. Помага много, но и  мрънка...Теле, кво да го прайш.
Подрежда постоянно и не дава на децата да си играят, да не би да разхвърлят къщата... ooooh!
Чисти всеки ден... ooooh! Аз чистя веднъж седмично.... Blush
Ужас!!!!

# 131
ДобрЮтрУ.
Аз не в 3 ама в 2 горе-долу. Отидохме на обичайната разходка. Исках да излъжа Ванката да идем на анимационното "Рапунцел" ама не ми се получи. Пихме хубаво кафе в мола в Mc cafe и след това заседнагхме на гости у негови приятели. Ей това мойто някой път начи чак ме е срам от него. Не се сеща да стане да си ходи. В състояние е да мохабети цяла нощ. Хубаво, че днес почивам.

Хаясинка, аз не бях на банкет. Ти сигурно си прочела за по-предната вечер дето бяхме с други наши познати да почерпи Ванката за рождения ден.
Обаче друго щях да кажа... Ама ти си се убила от готвене, бе човек! Н'дей така. Уж казваш не готвиш, не готвиш, мъжът помага и сега изведнъж... силна серия.  Laughing

Бенджи, старото поколение са така все - всичко се пази. Помните ли майките ни как купуваха сервизи и одеала и килими с изричната уговорка "да се пазят". За кога и защо... не е ясно. Laughing

# 132
Цоп. Crazy

Ходихме да се пързаляме. Аз се осмелих да се пусна само два пъти, и то от средата на един голям баир Whistling. Най-отгоре ме беше страх да не си напилея кокалите Blush. Нямам ботуши, ужас! Crazy Бях с маратонки, вярно, зимни, обаче крачетата ми усетиха наголо снега ooooh!.

Мисля да полегна следобед. Rolling Eyes

Фрапенце, разкажи повече за себе си. Разбрах, че си малка и друго май не newsm78

# 133
  • ПЛОВДИВ
Поли, освен това че съм малка вече от март месец съм официално дипломирана специалност туризъм и от 1/2 месеца съм шофьорка официално. За сега си нямам "мило" до мен но не бързам когато тогава. Фенка съм на Локомотив/Плд/ 3-то поколение от страна на мама. Спортна натура съм и се кефя на високите скорости. Това е за сега което мога да кажа за себе си.

# 134
  • Пловдив
Стеф, и аз вчера бях в Мола. Накупих подаръци от Благотворителния Коледен базар на ДБМ.
Разкошни неща! Красиви сувенири, ръчна изработка. Браво на майките!

Общи условия

Активация на акаунт