Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 982
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на всички ви за милите пожелания, дано се сбъднат, защото знам, че са от сърце!  Hug

Днес каталясах.  ooooh!
Пазарувахме само 30 мин. в "Лидл", а се редихме 1ч. на опашката за касата!  ooooh!

После повисяхме и в "ХИТ"- а.  Tired

После ходихме за елха, която за малко да не се събере в колата, та трите джуджета, дето дадоха зор и те да дойдат, пътуваха отзад, седнали само на едната седалка, едно в друго.  hahaha

Преди малко седнахме на масата, но аз се сетих за вас и дойдох на компа, за да ви пожелая да прекарате страхотна Бъдни вечер, с любимите хора, в уюта на семейното гнездо!  Wink Hug

На тези, които не са си вкъщи, желая весело изкарване на празника там, където са и да пийнат по едно винце и за наше здраве!  Wink Hug

Ставам за сега, момичета, ако не се "чуем" по- късно, утре сутрин ще мина на отчет, кой какво е намерил под елхата.  Wink
Обичам ви!
 Hug Hug Hug

# 436
Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 437

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 10:08 от Чочиии

# 438
Честита Коледа мили момичета! Бъдете здрави и много щастливи! Нека бъдем по-добри и да има обич навсякъде накъдето се обърнем!  Hug Hug Hug

Доредих се и аз да кацна тук Laughing От най-голямота "хлапе" не моЙ са доредя, бре Crossing Arms Вчера първи приятелки ми бяха мивката и печката Mr. Green обаче съм доволна от себе си Crazy Всичко стана много вкусно! Днес ще ходим при свеки...
Отпуска съм вече Grinning На последния ми работен ден ме сюрпризираха домашните, че Алчето е с Т и набърже се прибрах към 16ч. После повръща цяла нощ, а на другия ден дрискаше... мина и замина... доки каза, че е някакъв вирус, който минава за 24 часа.
Джеската, ми прати съобщение, че е пристигнала tooth ама аз съвсем навреме ви го казвам Mr. Green
Джулко, честит ти пръв работен ден! Много клиенти  и пачки естествено Laughing
Гудзи, добре съм, мина всичко Rolling Eyes А ти се пази, ей! Не е шега работа това Naughty Чу ли!!! Да не се караме сЯ Hug
Вени, супер да си изкарате! Как е хотела? Доволни ли сте?
Сетих се да поздравя с добре дошла и новата лъвичка мама Буба Hug
И кво, квоооооо newsm78 Обичам ви всички и ви прегръщам силноооооооо! Пропускам доста неща, но ми дишат във врата Mr. Green нЕма да мога да се доредя скоро Mr. Green

# 439
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!

Желая ви много, много здраве и щастие!
Дано всяка от вас е намерила своя желан подарък под елхата!  Wink
Обичам ви!
 Hug

# 440
  • Пловдив
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА! ЛЮБОВ, ЛЮБОВ И ПАК ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ!!

# 441
  • Балчик
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО , НАДЕЖДА НОСИ НА ВСИЧКИ , НЕКА СЕ РАДВАМЕ НА ЛЮБОВ , НА ЗДРАВЕ И ДА    НАМИРАМЕ ХАРМОНИЯ ВЪВ ВСИЧКО

# 442
  • ПЛОВДИВ
Честито Рождество Христово и от мен скъпи ми лъвички!
С пожелание най-вече да сте ми живи и здрави.
Също така щастие, любов и късмет нека следват ви навред и виетлемската звезда нека ви засипе с чудеса!
С радост, здраве и пари, нека Господ ви дари!
Много  Hug Love от мен и Весел празник.

# 443
Весела Коледа, мацки! Честито Рождество Христово! Много здраве, любов и весело посрещане!  Hug

# 444
  • София
Весела Коледа, сладурки  Hug!
Сега попрочетох назад, че вчера само писах.
Джули, лека, доходна и безаварийна работа! Гудзи, пазете се с бебка, ей!

Теди, хотелът е супер! Всички са много любезни. Времето е уникално топло, а и отоплението е бая засилено. Пуших на терасата по хавлия и полудЕх от жега  Crazy.
Поли, да ти разправям за реда в ресторанта: снощи ни настаниха на тройна маса в ресторанта и си бяхме само ние. Големи компании настаняват на по-големи маси, а хора по двойки слагат на четворни маси, така че могат да се завържат някакви контакти  Laughing. Имаше много вкусно постно меню и сърми - като на свекърва ми (това е комплимент  Mr. Green). Сутринта, на закуска, ми скриха шапката - огромно изобилие от храна. Като почнеш от ананас, та свършиш с мариновани рибни филета.

# 445
  • Балчик
..............
Теди, хотелът е супер! Всички са много любезни. Времето е уникално топло, а и отоплението е бая засилено. Пуших на терасата по хавлия и полудЕх от жега  Crazy.
Поли, да ти разправям за реда в ресторанта: снощи ни настаниха на тройна маса в ресторанта и си бяхме само ние. Големи компании настаняват на по-големи маси, а хора по двойки слагат на четворни маси, така че могат да се завържат някакви контакти  Laughing. Имаше много вкусно постно меню и сърми - като на свекърва ми (това е комплимент  Mr. Green). Сутринта, на закуска, ми скриха шапката - огромно изобилие от храна. Като почнеш от ананас, та свършиш с мариновани рибни филета.
[/quote]
ОООООО Вени  Hug, ша даваш кординати на хотела , щом и спа има , Хисарчето ни е близо тук.

# 446
ВЕСЕЛА КОЛЕДА ДАНО ДА Е ПЪЛНА САМО С ХУБАВИ НЕЩА

Вий поздрави на всички около теб.

Пол вчера направих по твоята рецепта содената питка. Много ми хареса. Днес се чудя мазната пита ли да направя или Паркър?  newsm78

Камче, днес ли ще сте ергени  Flutter

Вени завид, завид. Много се радвам, че всичко е оки  Hug

Тедко минавай по честичко де.  Laughing

Мойте си получиха сутринта подаръците, всички са много доволни, барабар с големият мъж . Той получи флашка, че все моята взима. Децата голяма игра играят. Ще имат по - късно още подаръци, при девер ми. Аз нямам подарък, ама не съм сърдита  Grinning

Направих за днес Тирамису и овкусих мръвките. Ще правя в гювеч - карначета, пържоли със кисело зеле.

Joy

# 447
БОб нищо не каза за тутманика, стана ли ? Хубав ли беше?

# 448
Айде още Коледно настроение  Heart Eyes

# 449
Ние сме у нашите. На някой ако му трябвам, да ми пише ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт