Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Джу важното е, че си намерила начина.

Пол, да е жив и здрав татко ти.   bouquet Ще ходите ли да празнувате или много ще стане трети ден...?

Стеф нал' имам много дни и щото ги чистя и за туй почивам м/у Коледа и НГ. Иначе бяхме си решили, че който е почивал миналата година тази ще работи., та освен всичко ми е и ред. При вас не е ли така?

Камче кво правиш?  Flutter

Оххх цял ден ям и съм гладна пак  Crossing Arms не е честно пък  Crossing Arms.

Преди малко се върнахме от разхода в морската градина. Снимах лебедите. По - късно ако пубертетката стане от компа ще кача вече  Peace

Хаясче сутринта правих твоите песъчинки. За 2-ри път ми е и много ги харесаха всички, еее останаха малко , ама др път ще направя по - малка доза, за да не остават  Whistling

Стеф чудех се нещо днес  Thinking почнала съм да пише едни дълги постове.......... ooooh! е що така?  newsm78 Може би щото по - рядко пиша вече  newsm78 Дали ще е от туй?

# 481
Норче, Бенджи, благодаря за пожеланията! Hug

Норче, няма да празнуваме. Нали вчера бяхме там. Сега имах намерение да вляза да се изкъпя, да си гладя дрехите, и се сетих, че трябва да готвя ooooh!. Та отивам в кухнята Whistling

# 482
Здравейте момичета!
Полинко, да ти е жив и здрав татенцето! Лека работа ти желая и бързо навлизане в работен ритъм без сътресения Hug
Стефче, благодаря ти за пожеланията Hug Да ти се връщат двойно Grinning
Рейче, ето ме, бре! Не мога да се разбера с голЕмото "'лапе" Twisted Evil с детето само го обикаляме, а той се не помества Laughing
Аз пък утре ще правя баклава... днес се отдадох на мързел, ми полага ми се пък Laughing Ходихме до нашите днес да ги видим и толкоз ми е било движението.
Вени, супер го описваш! Радвам се, че сте си изкарали толкова хубаво!
Хаяското, нещо ми се губи... някъде щяха да ходят ли? Не се е отчела щото Grinning
Полинко, как е Даянка днес? Оправи ли се?
Ми това се сещам... така под напрежение Mr. Green на един дъх намЕткано...
Аааа ще ходя да гледам снимки newsm68

# 483
Честита Коледаааааааааааааааааааааааа!

Тук съм, не сме ходили никъде, ама няма докопване до комп, хем мъж ми си е взел и латопа. Така не съм почивала от миналата година сигурно. Днес даже като се прибрахме от разходката пуснах една прахосмукачка, че пощръклях.

2 вечери бяхме при нашите, ядене, ядене, ядене, ядене, ядене  ooooh! ужас, чувствам се като балон. Не минахме и без инциденти, дребната си защипа пръста на вратата. Но ще й мине. Добре че са гумени още.

newsm78 Пфууууууууууу, докато четох исках да пиша толкова много неща, а сега не се сещам за нищо.

Вени, радвам се, че почивката ви харесва и хотела е хубав.

Стеф, и аз съм на работа утре. Няма почивка за мен, а и нещо май го дават сняг да вали, та  ще има доставки. А и колагата е в отпуска и няма кой да ме замести.

Джули, лека и доходна ти   желая, съвсем скоро мислех да те питам дали няма да тръгваш на работа вече.

Утре от работа ще пиша повечче, че дребното се събуди и калабалъка е готов.
Мисля че няма да има много работа и ще намеря повече време за форума.
Пол, лека работа ти желая и да е жив и здрав татко ти. Дано Даянка се е оправила веччче.

# 484
Почти сготвих Whistling. Досварявам едни сърми и ще се шмугвам в банята. Междувременно успях и да си изгладя униформата /отгоре-отгоре Mr. Green/.

Благодаря за пожеланията, Тедко, Джуджи! Hug

А Даянка вече е добре. До обяд и беше още чоглаво, но сега е ок.

Имам чувството, че празниците свършиха newsm78

# 485
Честит имен ден, Стефи! Бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!

# 486
  • Балчик
Стеф ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН , ДА БЪДЕШ ЖИВА И МНОГО МНОГО ЗДРАВА
мнооого подаръци желая    newsm51
"Св. първомъченик и архидякон Стефан - след възнесението на Господа поставен за диакон, обслужвал верните. Усърден в служението, той е първият мъченик за Христа. В защита на вярата при спор с еврейските първенци бил изправен на съд пред синедриона и осъден - с камъни убит в 37 година"

# 487
Добро утро! Hug

Трябваше да съм на работа сутринта, но изкарахме много тежка нощ. Ник повръща цяла нощ и беше с разстройство Tired. Такива спазми, такова чудо ooooh!....Мъжа ми го нямаше, прибра се сутринта от път. Винаги съм сама в такива ситуации. Едно време сама с Даянка, а сега поне тя е с мен Tired Обадих се на една колежка, че няма да отида, и ако Ник е добре като стане /сега спи вече 3 часа спокойно/, ще отида от 13 часа.

Вали сняг тук Thinking. Едно е мокро такова навън Confused.
Стефанов ден ли е днес? newsm78
Стеф, носи си името със здраве!  bouquet

# 488
Добро утро  Hug Hug Hug

Стеф, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Много здраве, късмет и много сбъднати мечти ти пожелавам.

Пол, дано му мине на Ник бързо, к'ви са тия вируси посред зима, това уж са летни вируси, аман вече. И при нас вали пухкав сняг.

Сутринта казвах на мъж ми, че както си мислех, че ще е спокойна тази седмица така се оказа, че с идването и ме погнаха. Солта е на привършване и поръчвах нова доставка.

Хайде до по-късно.

# 489
Добро утро дружина  Hug

Стеф, да си жива и здрава    bouquet

Честит Имен Ден на всички празнуващи   bouquet

Пол, лоша, работа, но минава бързо. Ник е малък при него може и по бавничко да мине, но горе главата един ден е този вирус. Нали и Мишо беше така, аз докато се усетя и му мина без лекарства  Peace Ти мина ли го? Дано да те пропусне  Peace

ooooh! Сняг ли бе? Гадост.

Днес ще ходя да сменям наклатките, че много скърцат. Колата ми е в отвратително състояние - мръсна, мръсна, мръсна. Що така не обичам да си я мия   newsm78 Голям ангажимент ми е. Мразя да чакам на автомивките, а в МОЛ-а всеки се оплаква, че е скъпо и не мият добре.  Rolling Eyes

# 490
Стефче, честит имен ден! Бъди жива, здрава и много щастлива! Пожелавам ти най-голямото ти желание да се сбъдне... поне два пъти Laughing Praynig Hug Heart Eyes
Честит празник на всички празнуващи!
Полинкооооо, много неприятно Rolling Eyes Ще мине ама е гадно. Ей, жена и майка да не си Crossing Arms Тая Ева голям грях, голямо нещо е спретнала. То пък толкова века не се изкупи, бре Crossing Arms
Хаяско, лека работа Wink Ние сме с теб нал знаеш Hug
Отивам да правя баклава Grinning
Ейййй все забравям значи! Ренко, що си се депресирала марИ? Я да се хванеш у ръце и да доприпкаш тука бърже, щот ша та намеря в оня голЕмия блок и не знам дали се сещаш кво тА чака Twisted Evil Не мой така! Да се разпишеш весела щото box bash spoko

# 491
Норче, не съм го минала, ама го чакам наред с цикъла ми Twisted Evil. За да ми е още по-гадно Twisted Evil ooooh!
Знам, че тук писахте за този вирус, и че минава за един ден. И при Даянка така мина. Дано и при дреб така. Praynig

Чакам го да се наспи и да видя какво ще правя, че ми е много напрегнато така. Rolling Eyes

Норче, и нашата кола много мизерна ooooh!. Чак не смея да я бутна за вртата да я отворя ooooh!

Джуджи, не го знам и аз къв е тоА вирус посред зима newsm78. Ама добре, че минава бързо, неговата верица #2gunfire

Тедко, к'ви грехове ма, душа Tired. Не знам за жената изобщо, ама майка да не си наистина Confused. И после защо жените остарявали по-бързо от мъжете ooooh!. Еми ей за т'ва Crossing Arms Щото като му викам на моя, че майката си е майка, той не вярва. Rolling Eyes

# 492
  • София
Стефи, честит имен ден! Желая ти много здраве, много щастие и усех! Да ти се случват само хубави неща   bouquet!
Поли, дано малкия се оправи бързо! Много народ пропищя от този вирус...

Стефан означавало на гръцки венец, пък аз нали съм Венцислава, та по тая логика имам имен ден  Laughing. Не празнувам специално на тази дата, но днес го съобщили официално и по телевизУра, та ми е някак празнично  bowuu.

# 493
Еееее, Венче, ми да честитя и на теб тогава Crazy
Бъди жива и здрава!  bouquet

Прибрахте ли се в София?Много доволна звучеше миналата вечер Flutter

# 494
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СТЕФЧЕ!!!

Стефче, да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и нека Бог бди винаги над теб!  Hug Hug Hug

П.С. ВенЧО, честито и на теб!   bouquet
Убичаме ви!
 Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт