Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 597
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Айде и аз на опашката с пържолките със сметана и т.н.  Mr. Green
Момичета, ако случайно не се включа по- късно (макар че се съмнявам), ви желая весело посрещане на Новата Година!
И умната със... салатките!
  Wink Laughing

# 676
Добра вечер. Последна за тая година. Ние сме си в нас. Чакаме гостите ни да дойдат.
Много ми е мъчно, че не мога да съм освен с Ванката и с батко, но...
Звъннах им да ги чуя преди малко. Едни наши приятели са там при брат ми. Ама нещо се скарали та не можах да ги чуя. Само с брат ми се чухме.

Абе... така като ви чета... я да се преброим. Май повечето сме в домашна обстановка. Вени са у сестра й. нали Вени?
Полинко, ти нали си в къщи със семейството? Рейчо? Щом казваш, че си сложила празничното ядене значи... май и вие сте на домашно?
Джуличка не разбрах сега покрай празника и на мъжа къде са? newsm78 Джуличко домА си нали?
Каменче? А Чебурашка с милото къде приседнаха последно?

# 677
Никой не писал защото явно готвите. Ние с Ванката само сложихме мезетата и салатите. Пържолките с топено сирене ги готви свекърва ми.

Щях да питам...
Хаясинка, засмей се. И аз съм крива. Вчера така се скарах с на Ванката майка му, че нямаш идея. Но... такъв е живота.

А аз искам да съобщя нещо важно. Моят телефон е изключен и няма да мога да се обадя да ви честитя Новата година. Да не речете, че не съм се сетила. Всъщност мога от на В. телефона, ама ще видим дали ще го сдобарам. Ееее, лошо направих, че оставих дълг от старата година, ама карай...

Полинко, изморена ли си много? Пий кафенце.

# 678
Джуличка не разбрах сега покрай празника и на мъжа къде са? newsm78 Джуличко домА си нали?

Вкъщи, къде да сме, душко?
Не стига, че сме една сюрия народ, ами и утре ПАК имаме рождениче вкъщи!  ooooh!
Да не ни е лесно, а?
  hahaha Joy

# 679
Джуличка, да ти е жив и здрав мъжО! И много да те слуша Wink

Момичета, весело изпращане и посрещане на стара и нова година! Много радости, късмет и щастие ви желая! Нека всички бъдем щастливи!

Теди, за споделяне няма кой знае колко... беше хубаво и ..много ми липсва, АМА МНОГО. Може би за това в момента не ми се говори. Ще ми простите...а аз по-късно ще поразкажа повече  Hug

# 680
ЧНГ 2011!

Здраве и любов, късмет и щастие желая на всички
  Hug Hug Hug

Хайде отивам да пълня чашите.

Наздраве за здраве  cheers beer Drunk Wine Glass

# 681
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНААААААА!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Нека новата година ви донесе всичко хубаво, което старите не са успели, нека е начало на един по- красив живот, изпълнен с много усмивки и любов!!!

# 682
  • Балчик
ЧЕСТИТА НОВА 2011 ГОДИНА , МОМИЧЕТА[/size]

# 683
Честита Нова година! Нека бъде по-добра от старата във всяко едно отношение! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 684

Бъдете живи и здрави, щастливи и добротворни. Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.

# 685
Честита Нова година. Най-вече здраве пожелавам на всички!!! Инак персонално...

на Полин - нова, по-хубава и по-платена работа за по-малко часове на ден така че да успява да си гледа и малкия
на Джуличка - семейно (любовно)щастие, спокойствие
на Чочи - работа за мъжа така че успешно да издържа семейството
за Вий - една ирландска сватба мисля няма да й се отрази зле (малко се трвожа за нея - малко говори, но тя си знае. Сигурно ти е мъчно, че се видяхте за малко, Джес)
за Рейчо - мисля, че тя най-много ще оцени здравето и веднага след това й пожелавам много екскурзии по света тая година – знам, че обича
за Вени - много парички през Новата година на бат' Бойко, че да я заведе на още по-хубави СПА уикенди
за Каменче - нова работа. Ама хубава Wink
за Бенджи - същото пожелания плюс още едно - мъжО много бързо да се напечели из чужбините и да се откаже от стоене там.
за Снежи - здраве за детенцето така че мама да не се притеснява за нищо повече
за Жу - много печалби в Атина
за Хаяси - по-малко работа, но пък повишена заплата и офис със стратегически удобно местонахождение
за Тединко - работа за мъжа и добри парички в къщата.
за Кипрето – знам, че иска компания за малката пухкаввелка дето ми е любимка, та пожелавам от сърце
за Чебурашка – скоро установяване някъде с милото, че да няма повече спонсорство на БДЖ
за Гудзи – мирно съжителство на новото нясто където се преместиха. И леко раждане
за Синеоч – защо не едно ново състезателно BMW?
за Гери – много печалби навън
за Сладко Фрапе – де да знам… ама май едно ново сериозно гадже?
За Спонджи – установих, че съм затруднена. До сега някак не съм разбрала има ли вопиюща нужда от нещо конкретно затова ще й пожелая необичайна забавна приключенска 2011-та
за Рени – шеметни първи професионални стъпки. Че еййй скъса се от учене това момиче и го заслужава!
за Миленчето – парички и много планински разходки по неизследвани пътечки
за Мастерче – тя преживя тежка година. Нека тази да е много спокойна и щастлива. Пожелавам й и много любов с половинчо. Да я слуша.

Ако съм пропуснала някой… няма да се сърди. Разчистили сте половината първа страничка. Но пък и май това са си по-редовно пишещите. На себе си пожелавам да ви кажа честно - ами май най-много искам да си имаме бебе с Ванката. Да сме здрави. И не на последно място - увеличена заплатка и... ако може тая година най-сетне вече да прекратим това съвместно съжителство с родителското тяло, че много години станаха и редно си е вече да се поусетят да ни освободят местенце за живот (не да ни го приписват), че много, много омръзна.

Живи ли сте? Препихте ли? Ние си легнахме сравнително рано - около 3 и нещо. Пак се излюпих в 7 по навик обаче. И сега се прозявам... Търся някакво хубаво филмче да се загледам.

# 686
на Чочи - работа за мъжа така че успешно да издържа семейството
Мерси за пожеланията  Hug
Нека всички мои пожелания да бъдат твои сбъднати желания  Hug

# 687
Честита нова година! Да бъдем живи, здрави и много щастливи! Нека всичко неприятно си е отишло със старата година, а от тук нататък само приятни мигове да има, много любов и сбъднати мечти, че да можем и нови да си набележим  Whistling Hug

Джулке, да ти е жив и здрав Енрико! Много да ви радва и щастливо детство му пожелавам! Джулко, а на теб ще пожелая да се усмихваш винаги и да преливаш от гордост само при мисълта за децата си!
Заповядай

Стефчеееее, благодаря ти! Hug На теб ти пожелавам едно пухкаво бебче тази година да огласи къщата ви!  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ей, честито и на всички именици днес! Здраве, щастие, пари без почивни дни! Grinning

# 688
Добър ден! Hug

Джулке, да ти е жив и здрав Ричко! Много, много да ви радва и да бъде най-щастливото дете на света!  bouquet Heart Eyes  bouquet

Стеф, както винаги си помислила за всички. Hug
Аз също ти пожелавам да се сбъдне желанието ти за бебче - няма по-голяма радост! Hug Паричките и хубавият живот съм сигурна, че ще дойдат! Hug

Снощи не ядох кой знае колко, но предвид изминала седмица и стомашно-чревните проблеми прекалих ooooh!. Тази сутрин ми беше лошо Sick. Но сега съм добре. По-късно ще ходим у нашите. Утре съм на работа и ме очаква много тежка смяна поради завръщането на всички пътували по родните места Whistling.

# 689
Момичета, днес пак е мой ред да почерпя!  Wink
Най- малкото ми мишленце е рождениче, почерпете се за негово здраве!

Стефче, страшна си!  Hug
Благодаря ти за пожеланията!

Тедко, на теб също!  Hug

Благодаря ви на всички, за всички хубави пожелания от последните три дни!  Wink
Да ви се връщат стократно, момичета!
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт