Джес, ами добре завърнала се. Аз пък не разбрах обаче нямаше ли начин да прекараш Нова година там? Или заради това, че малката не я пуснаха да дойде с теб и не си искала да се разделяте с детето? Всъщност ама и аз каква съм тъпа - точно заради товае.
Обаче търсих снимките ти в общия албум, но не ги намерих.
Джуличко, със закъснение да честитя на патерици празника на малкото ти момиченце. Да кажа също така, че ти гледАх и снимките. И имах и запитка. Кой е вашият джам от всички украсени с лампички, че не можах се ориентирам. Питам щот' ко нещо рекна някой път да дойда там и да хвърля камъче по прозореца да знам къде да се целя де...

Тединкоооо, и на твоя "Мозе" специално на патерица честит празник. Що се отнася до новото му име.... па че не е лошо. Сугурно така му казват в училището на младежАт. Жив и здрав да ти е.
Тединко, аз ще идвам на 7 януари в София. Лошото е, че е Ивановден. Та не знам дали Ванката няма да се намуси, че иска да се прибера по-навреме за имения му ден. Съществува вероятност и той да има работа в София. И ако стане така ще е най-добре. Той ще иде за ден-два при едни негови познати там да го обучават, а аз ще ида при брат ми. После само ще си се приберем заедно. Ако стане така ще е най-хубаво и ще имам време да се видим.

Бени-Рени, значи Новата година ще сте по домашному и вие така ли?
Рейчо, не си доволна от отпуската си ли? Аз пък вече така се чувствам уморена.
И си искам в нас за няколко дни поне. Пък то какво - на 3-ти в понеделник па на тръстиката. Така че... Йекстра си е в отпуска, бре. Права е Бенджи.Бенджи, ние пък ще приключваме на 3-ти януари последно.
Чочинка, благодаря за пожеланията. Всичко на куп по две и за теб да има. Как е малката?

. Ще кача снимки в снимка.бг
...
...

Ще ми прати пак мурцалец
. Много храна има......