Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 657
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
ДобрЮтро.

Джес, ами добре завърнала се. Аз пък не разбрах обаче нямаше ли начин да прекараш Нова година там? Или заради това, че малката не я пуснаха да дойде с теб и не си искала да се разделяте с детето? Всъщност ама и аз каква съм тъпа - точно заради товае.
Обаче търсих снимките ти в общия албум, но не ги намерих.

Джуличко, със закъснение да честитя на патерици празника на малкото ти момиченце. Да кажа също така, че ти гледАх и снимките. И имах и запитка. Кой е вашият джам от всички украсени с лампички, че не можах се ориентирам. Питам щот' ко нещо рекна някой път да дойда там и да хвърля камъче по прозореца да знам къде да се целя де... Grinning

Тединкоооо, и на твоя "Мозе" специално на патерица честит празник. Що се отнася до новото му име.... па че не е лошо. Сугурно така му казват в училището на младежАт. Жив и здрав да ти е.
Тединко, аз ще идвам на 7 януари в София. Лошото е, че е Ивановден. Та не знам дали Ванката няма да се намуси, че иска да се прибера по-навреме за имения му ден. Съществува вероятност и той да има работа в София. И ако стане така ще е най-добре. Той ще иде за ден-два при едни негови познати там да го обучават, а аз ще ида при брат ми. После само ще си се приберем заедно. Ако стане така ще е най-хубаво и ще имам време да се видим. Flutter

Бени-Рени, значи Новата година ще сте по домашному и вие така ли?

Рейчо, не си доволна от отпуската си ли? Аз пък вече така се чувствам уморена.  Tired И си искам в нас за няколко дни поне. Пък то какво - на 3-ти в понеделник па на тръстиката. Така че... Йекстра си е в отпуска, бре. Права е Бенджи.

Бенджи, ние пък ще приключваме на 3-ти януари последно.

Чочинка, благодаря за пожеланията. Всичко на куп по две и за теб да има. Как е малката?

# 661
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

Чочи, как си?

Рекох, че ще се наспя поне днес, ма ццццц....
Изритаха ме да праааа палачинки.... Mr. Green още даже не съм пила кафе.

После тръгваме за Триград.
Който шъ иска мурсалец да казва.

Реа, колко?

Стеф, и ние на трети шъ довършваме...само на трети можем да коригираме нещо объркано, ако има...после цццц.
А и, на всичкото отгоре, снощи към 8 и нещо вечерта /изобщо нямахме изгледи да приклучим скоро/, спря тока....Та се наложи да си одим... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама на трети тряяя да оправим всичко.

А аз от 4 съм в отпуск... Wink

# 662
Благодаря-добре съм Peace
Нищо ново около мен! Освен това, че имам нова тераса-успяхме да я направим преди 2 месеца.....Мъжът ми е още на старата си работа-незнайно до кога  Rolling Eyes. Аз леко започвам да се побърквам постоянно с децата вкъщи....... Rolling Eyes

Чочинка, благодаря за пожеланията. Всичко на куп по две и за теб да има. Как е малката?
Мерси за пожеланията  Hug
Малката е вече ужасна фурия-постоянно се катери някъде......По-голяма беладжийка е от батко си... ooooh!. Ще кача снимки в снимка.бг  Peace
http://4o4osan.snimka.bg/children/yionchi-i-danichka.524364.21786156  -от тук до края

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 11:00 от Чочиии

# 663
Добро утро smile3507

# 664
Полинкооо  Hug все се каня да питам... покрай проблема с малкия май не си писала как е на работата. Нали тръгна вече?

# 665
Тръгнах, Стеф. Бях нощна тази нощ, прибрах се, спах два часа /май няма и толкоз ooooh!/, умирам за сън, ама няма как, и сега се чудя откъде да я подхващам Outta Joint...
На работа засега е ок. Още свиквам. Ууууууу, много ми се спи Tired

# 666
Ох, не знам къде се намирам вече.
Не спя, не мога и да мисля, ама то това второто не е нещо ново при мен де...  Laughing
Благодаря на всички ви за пожеланията, момичета!  Hug
Честито на всички, които са празнували!   bouquet
При нас лудницата продължава с пълна сила и сме по средата на поредицата.  Mr. Green
И така, както знаете днес нашия татко има РД, така че - почерпете се за негово здраве.

П.С. Стефче, писАх ти У албумО за балконЯ.  Wink

# 667
Ауууууу, ДжулкеЙ, да ти е живо и здраво мъжлето и много ама мнооооого да те слуша Laughing С любов да те дарява и много да те уважава... Да вземеш да го цунеш от всички нас вместо поздрав, а Mr. Green
Стефче, много ще се радвам да се видим! Ето и Ренката може да се спретне, а защо не и всички други софиянки! Обади се, моля те!  Hug
Чоч, пораснали са много двамцата, да са ти живи и здрави!
Полинко, как е Ник? Кофти са нощните смени и това си е, не се свиква. Но като нямаш избор...

# 668
Джулке, знаем за таткото, ама забравихме пусто, старост-нерадост Whistling...
Да е жив и здрав, работлив, послушен, обичлив и все такива благинки! Crazy  bouquet

....Полинко, как е Ник? Кофти са нощните смени и това си е, не се свиква. Но като нямаш избор...

Тедко, и аз не знам как е Rolling Eyes. Уж е добре, пък.....де да знам. Разстройство имаше пак сутринта . Тази нощ от кашлица пак се задавил и изкарал някаква храчка, после заспал бързо. Сега все иска да сяда на гърнето. Яде от снощи само лечебна хубама и се надявам скоро на ефект. Освен Ник и вируса ми се струпаха и други неприятности тази седмица, чак не мога да повярвам, че се случват Tired. Уф, не ми се пише. Отивам да готвя, че Новата иде Rolling Eyes

# 669
Добър ден, до сега си лежаш пред ТВ-то, бях забравила кво е готино  Crazy

Джу да е жив и здрав мъжа и много да се грижи за всички ви.   bouquet

Вий, радвам се да те видя на БГ земя. Нямам търпение да ни разкажеш всичко с подробности и снимките да видя  Heart Eyes

Пол, лягай да почиваш, че за довечера ще ти трябват сили за наздравицата в 24ч  Simple Smile

Стеф , нали трябва малко да мрънкам от време на време  Whistling

Изненадах Бенджи по телефона . Бенджи  smile3534 Ще ми прати пак мурцалец  Hug

Вени - къде си?

Хайде до скороооооооооооо Hug

# 670
....Пол, лягай да почиваш, че за довечера ще ти трябват сили за наздравицата в 24ч  Simple Smile....

Е кат' легна да почивам, кой Че ми сготви а? Crazy
Пека пита, и една салата с кус-кус направих. Мъжа ми ще пържи кюфтета след малко, а после и пържоли ще пека. Баница също ще правя, не знам кога ooooh!, а искаме и бисквитки да изпечем ooooh!. Нямам сто фурни, ужас! Crazy

Вие сготвихте ли?

# 671
Пол, аз си мислих, че ще ходите при мама бе, за туй дадох съвет с нанкането.

Аз вчера си помогнах с двата сладкиша.
Сега сложих гювеча с гъби, топено сирене и пържоли да се готвят.
Салатите по - късно, мезетата си ги купих нарязани.
Май ми остава питката да замеся и да подредя масата, ама то ще е по - късно.
Иначе др семейство ми донесоха свинско месо пак на пържоли и се чудя къв др вид да ги правя, че в гювеча са 9 пържоли  Shocked дали да не запазя месото и да им го върна  newsm78 . Много храна има......

Ходих до магазина да си купя цигари, ама забравих  Mr. Green нали от време на време пуша....ама много съм смотана....купих кво ли не ама цигари - не , сега ме мързи пак да ходя, така, че се очертава не пушачка вечер за мен Joy

# 672
  • София
Ние твърдо решихме да си останем в София и сме при сестра ми.
Пожелавам ви весело посрещане на новата година  Hug!

# 673
И аз минавам да ви пожелая весело посрещане на НГ.
Аз направих една снежанка и питката вече се пече. Другото майка и татко ще го правят. От мен толкоз.

От снощи нещо съм на метлата, оциклих се и ми е криво. Дано посрещна НГ с по-приятно настроение.

Щях да забравя:

Джулс, здраве и късмет на любимия.

Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
Весело посрещане и от меееен!
Аз сготвих пържолки с гъбки и топено сиренце, и сметанка в гювеча... колко еднакво мислим, а Wink Мислех питка да омеся обаче много хляб имам и се отказах.
Полинко, що ти е криво душа? Сподели  Hug
Джес, забраИх те, марИ! Пу-пу-пу зло да те забрави Hug И ти нищо не сподели значи Crossing Arms
И аз съм сърдита нещо...

Общи условия

Активация на акаунт