Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви милички за пожеланията  Hug
Да ви почерпя сега за порасналото ми тийнейджърче Wink Искам да му пожелая здраве, успехи и късмет! Да ми е все така усмихнат, обичащ и обичан! И по-бързо да минава тоя пубертет, че се не издържа Mr. Green

Това е тортата, която спретнахме Grinning Миташки се е "тагнал" на нея да се знае, че е запазена марка Laughing Тагът му бил "Мозе" ooooh! квото и да значи това Crazy Разрез не знам дали ще мога да снимам, защото е толкова напоена, че едно свястно парче не успях да снимам... ще трябва да оставя едно да съхне една седмица Laughing
Да вземете нещо и да пийнете, че е много сладка тортата Laughing

Джулко, да ти е жива и здрава госпожицата! Щастие, успех и късмет по пътя й!

Камче, бързо оздравяване Praynig Алекс ми кашляше така и му давах Хустагил... но проблема беше в носоглътката. Дано не е нещо сериозно Praynig
Полинко, и вие да се оправяте, че и си на работа ега ти! Това ми е най-голямото наказание, да са ми болни децата, а аз да съм на работа Tired
Рейски, много си е готино даже да си отпуска по празниците Laughing
Айде отивам да оправям  Wink

# 646
Честит рожден ден на Джули и Миташки! Да са здрави и щастливи и малко послушни.  Hug Hug

Къде ни изчезна списъка с р.д. на децата, гледах в албума, но не го намирам  newsm78 newsm78 newsm78 Обаче видях една торта там и сигурно Тедико я е пуснала. Много вкусна изглежда   chef

Пол, днес говорих с една приятелка, нейното детенце е тоя вирус вече цяла седмица. Що не ги заведете на лекар, явно е упорита работа.

Моя мъж сложи детето да спи и мисля да полегна за 10-15 мин. и след това да се захващам с работа  ooooh!

Охооо, аз докато напиша и Тедката се обадила  Hug Hug

# 647
  • Балчик
Добър ден,
кака ви наминава за малко  Hug
Джули и Теди , поздравявам ви , истински да ви радват децата , изпитваме трудности , като ги отглеждаме но не можем да дишаме без тях.
Да са ви живи и здрави  Hug
[/glow]
болна съм , тук в офиса всички кашлят , беше въпрос на време и мен кога ще ме лепне  Tired
Имам една мечта в момента : да си отида и да си легна , но преди 17.30 няма как да стане .

# 648
Тедко, много сте я украсили тая вкусотия Crazy. Баткото а я направил по своя си вкус и сигурно е супер щастлив Hug

Норче, в момента даже не мога да си мисля менюто за утре, камо ли нови рецепти ooooh!. Излизахме преди обяд да пазаруваме, и освен разни неща за торбичките като ни сурвакат и т.х., друго не купихме. Навсякъде народ, опашки ooooh!. Сега пратих мъжа ми пак да пазарува. Навих го да направи кюфтета утре. Салата ще направя с кус-кус и пита сигурно ако имам мерак Rolling Eyes. Прави си изпитаното, друг път експериментирай. Или пък направи мазната, нали я харесвате Peace

Джуджи, да ти кажа що не отидохме на лекар. Щото бях сигурна, че ще мине бързо Confused. Поръчах на мъжа ми да отиде в един детски магазин и да попита за някаква затягаща каша, поне да го храня с нещо ooooh!

Люско, много неприятно Confused. И защо не ви пускат да си тръгвате? Повечето ги освободиха от работа още по обяд. Дано не е сериозно и се оправиш бързо Praynig

Камче, ходихте ли на лекар?

# 649
  • Пловдив
Честито на рождениците! Живи и здрави!  Heart Eyes

И аз съм на бач...годишно приключване..сега почваме...шъ спи тука, май.  Rolling Eyes

# 650
  • Балчик
Честито на рождениците! Живи и здрави!  Heart Eyes

И аз съм на бач...годишно приключване..сега почваме...шъ спи тука, май.  Rolling Eyes

#Crazyне може да е вярно Бенджи , да не си ми колежка, много сте пъргави , аз се ориентирам към края на февруари да стягам годишно приключване

# 651
  • Пловдив
Нееее, нищо нямам със счетоводството...само фактурирам... Wink

# 652
  • Балчик
Нееее, нищо нямам със счетоводството...само фактурирам... Wink
дай малко бач и на мен да ти помогна , може ли да стоите до късно  Crossing Arms

# 653
  • Пловдив
Аз съм почти готова...ма колежката - счетоводителка е една пенсия, бавна и мнооо греши.... Rolling Eyes а тряяя да равним.... ooooh!

# 654
Джуджи, да сте живи и здрави и винаги много да се обичате и разбирате с благоверния   bouquet!
На Миташки и Джули пожелавам да са много здрави, с готини гаджета и много шестици! А на майките им здрави нерви, за да преживеят по-леко тийн периода  Mr. Green! На Митака персонално му желая високи оценки на матурата тази година, за да може да влезе, в което училище поиска!

Ние утре вечер ще имаме доста гости в къщи. Ще идват две приятелски семейства и един самотен татко, приятел на Вали с хлапето си. Надявам се всеки до донесе по нещичко, за да не остава цялата подготовка на мен!
  Нашата одисея с развалената мишка приключи. Днес я смениха за новичка  Party. Явно предната е била дефектна.
  Децата да чукна на дърво вече са ОК. Поли, а държиш ли Ник на строга диета? Имаше едно време една каша на Милупа, която се дава при разстройство. Аз съм вземала на Вили и много помагаше. Боил тука 3 дни хрупаше само солети и бисквити Житен Дар /в Закуска има мляко/. Доста заслабнал ми се вижда, но важното е, че вече е добре. Заведете го на лекар, че сега покрай празниците... Дано скоро да се похвалиш, че Ник е добре!
  Охххххххх, Боил сега пее " Кочината си събери, кочината си събери..." с мелодията на "Чело коте книжки"   Joy Joy Joy
  Ставам да сготвя нещо за вечеря, че после ще ходим да посрещаме майка ми и да я изпращаме за Гърция т.е. да се видим с нея за 2 часа на автогарата  Crazy.

# 655
Рени, тъкмо си мислех за вас, защото нали беше писала, че Боилчо е пети ден така. Чудесни новини! Praynig
Сега мъжа ми купи лечебна хумана, и му дадох да хапне. Хареса му, но не посмях да му дам много. След час-два баща му ще му даде пак. Бисквити не яде. Солети малко гриза за следобед. Дано минава вече, че ми писна Tired. Не е тежко положението, защото е 1-2 пъти на ден повръщането и разстройството, но все пак...

Направих си майонеза за утре за пържолите, и се надявам като се прибера сутринта, да имам сили да ги приготвя и да постоят в хладилника до печенето. Ние и сестра ми ще бъдем у дома. Искаше да приготвя разни работи, но и казах, че няма смисъл. Няма кой да яде толкова храна Whistling.

Айде мацки, оставям ви Hug. Отивам да се трудя Whistling

# 656
Цял ден не мога да седна.  ooooh!
Минавам само, за да ви почерпя за порастналото ми момиченце.
По- късно ще ви чета.

# 657
  • ПЛОВДИВ
Привет лъвички и от мен.  Hug
Само наминавам да Ви кажа, че съм жива но само да хапна нещо и опъвам краката, че съм гроги.
На всички рожденици пожелавам да са живи и здрави, много щастливи и да слушат мама и татко.

# 658
Честит рожден ден на Джули и Митака!

Да са ви живи и здрави децата и много да ви радват!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета... е върнАх се... Изкарахме си добре. Имам ...към 400 снимки  Crazy Crazy Crazy Ще показвам поетапно -много сняг и много риби  Mr. Green А, и куче... и тук там  ние. Бях щастлива.

Ох, не знам, сега не ми се говори нещо...

Искам да ви пожелая много щастие и успехи през новата година.  Hug Hug Hug Hug

Това в случай, че утре нещо не успея да се включа.

Обичам ви, момичета!

# 659
Когато старата година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая Ви от все сърце да сте щастливи и нека в тази нощ красива се сбъднат всички Ваши хубави мечти!

Общи условия

Активация на акаунт