Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 586
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Размина ми се къпането. Калоян се събуди и е криииив. Ще трябва малко да се поушкаме и тогава ще се къпя.  Crazy
Реа, ми и аз не знам какво правих?  newsm78 Прибрах се от доктор към 12,30, после чистих стаята на децата, занимавах се с малкия, боядисвах се и то на деня минал. ooooh! Поне успях да сложа 1 хляб, иначе имаме сърми от вчера.
Пол, компреса го правих с пресечено прясно мляко. Пресякох го с лимон, после го прецедих с тензух. Сложих го в едно малко тензухче, разстилаш горе-долу широко 2 пръста, за малко вратле Mr. Green Завих го в тензухчето, от едната страна сложих найлонче /фолио/, другата към вратлето, като заспа му го сложих и го вързах с носна кърпа. Дано ме разбра.  Crazy

# 631
Ух, Камче, добре, че се включи Crazy Не знам що бях решила, че изварата се слага направо върху шията Crazy. А то трябвало през тензуха. А найлона - да не цапа и мокри.
Не питах за нас Peace

# 632
Добър вечер дружки..... Hug Hug Hug Hug

Викам да си наестя "учителите по готвене",че да'н ми сА сърдят.... smile3532 smile3533 smile3534

Да сте живи и здрави всичките!

Пожелавам Новата Година да е добра и да ви се сбъднат всички желания и пожелания...Да сте здрави вие и семействата ви и от късмет да не се отървете!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 633
Гледахте ли в Ирландия имало криза за вода #Crazy

# 634
Гледахте ли в Ирландия имало криза за вода #Crazy

Хм newsm78.

Ние вечеряхме пържоли. Мисля, че вече всички сме здрави Praynig.

Мастерче, как си? Нещо ново покрай теб има ли? Работиш ли?

Какво ще си гласите  за НГ? Освен пържоли, пита и някаква салата за друго не се сещам ooooh! Баница ще направя с късмети.

# 635

Мастерче, как си? Нещо ново покрай теб има ли? Работиш ли?

Какво ще си гласите  за НГ? Освен пържоли, пита и някаква салата за друго не се сещам ooooh! Баница ще направя с късмети.

Добре съм...Бачкам...Нищо ново покрай мен.....

За НГ съм решила да метна една капам и да си се готви сама,че нещо ми писна от печки и куФня....аница с късмети и една руска слата...Другото са туршийки и мезета....Толкоз.... Mr. Green

# 636
За НГ съм решила да метна една капам и да си се готви сама,че нещо ми писна от печки и куФня....аница с късмети и една руска слата...Другото са туршийки и мезета....Толкоз.... Mr. Green

Мастерче и само толкова ли? Аз ако сложа толкова неща на масата ще ме  носят на ръце цяла година  Joy

Чак не мога да повярвам, че ти писва от печки и куФня, добре че от мен още не ти е омръзнало  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Пол радвам се да чуя, че сте хапнали и вече сте добре. Ние пратихме джуджи при баба й за някой друг час и аз имам достъп да компа. Вечеряхме на спокойствие и пак пийваме Виски.

Казах ли ви, че мъж ми ме пита, ама защо ми правиш подарък днес? ААаааааааааа, на днешния ден ли подписахме  #Crazy Така съм се смяла  Joy Joy Joy Толкова беше изненадан, че реших дали не съм се оженила за някой друг преди 2г.

# 637
  • ПЛОВДИВ
Хайде малко да си под бутнем темичката ни лъвички.
Добър ден и от мен, как сте.  Hug

# 638
Ооо, Фрапенце, беше се изгубила тези дни. Wink Как си?

Аз се каня да излизам с моя Thinking.

Румито се загуби също. newsm78

# 639
  • ПЛОВДИВ
Ооо, Фрапенце, беше се изгубила тези дни. Wink Как си?

Аз се каня да излизам с моя Thinking.

Румито се загуби също. newsm78
Ооо Полито, бях се загубила тези дни че имах доста работа и само четях.
То и аз ще излизам към обяд да свърша 1/2 неща, да пазарим с брат ми и довечера ще се поглезя малко.

# 640
Ха, добър ви ден.

Аз приключих с работата за тая година, шефа ни пусна по обед и аз вече съм вкъщи  Laughing

Тедкоооо, кой навършва 110 г. днес, а?   Joy Joy Joy

Ще излизаме на разходка, после ще сложа едно мляко да изцедя и мисля да се отдам на заслужена почивка. Утре ще имам ангажимент да направя една питка и една салата "снежанка" и нищо друго  Whistling

Ако ви кажа каква голяма бомба е паднала вкъщи  ooooh!, ама май така ще си остане  Whistling

Хайде до по-късно  Hug Hug Hug

# 641
Здрасти и от мен днес.
ЧРД на Миташки и Джули. Пожелавам им здраве, ксмет и мноооого любов.   newsm59
Джул, Теди много да ви радват порасналите ви дечица.   bouquet  bouquet  bouquet
Пак ще водя дреб на лекар. Снощи кашля цяла нощ.  Sad

# 642
Ей, 30 ли било днес doh Знам, че имахме поне двама рожденника Crazy

Джулке, Тедко, да са ви живи и здрави слънчицата! Много радост, много късмет и успехи в живота да имат!  bouquet

Камче, щях да те питам сутринта и забравих. Ама казваш кашля Tired. Води го, няма начин. Че и празник иде и почивни дни #Cussing out
Да ти кажа и Ник кашля доста тази нощ Confused. Дадох му някакъв сироп за кашлица + цитрата против повръщането. Продължаваме с екстрите по 1-2 пъти на ден и се чудя да се притеснявам ли Thinking Rolling Eyes Тъкмо да си помисля, че е ок, и айде пак ooooh!

След малко лягам с него да спим. Довечера съм нощна Rolling Eyes

# 643
  • София
Здравейте!
Честит рожден ден на хлапенцата на Джули и Теди! Да са им живи и здрави   bouquet!
Болните - оправяйте се бързо, ей Hug!

# 644
Добър ден сладкишчета.

bouquet  Честит Рожден Ден на дребчовците на Джу и Тедко, да са живи и здрави и много да ви радват    bouquet

Туй да си отпуска около празниците е голяма набутвация  Mr. Green Ходих сама да пазарувам за утре   Mr. Green, то от една страна стана по - бързо и без много много размисли и страсти. Направих си списък и - готово. Ако бяхме две щехме да се чудим и маем.

Калина учи, че има много домашни.
Мишо пък само ни дразни.  Joy

Днес ще направя за утре бисквитена торта и Тирамису, че последният път много ни хареса. Ще правя и питка - Паркър. Пол ако имаш нова рецепра сподели я Peace Мръвки съм взела - вратни пържолки, да има мазничко и ще ги мятам в гювече ( извадих по - големият ми гювеч ) с гъби и топени сирена. Салати всякакви взех...мезета и ядки, безалкохолно и алкохолно  също.
Гостенката ми ще прави баница с късмети.
Та горе долу е това.

Общи условия

Активация на акаунт