Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 600
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
А, той мен не ме кара. Сега просто се чувствам гузна, щото не ходя да спортувам. От другата седмица ще си наваксам.

Ходих днес да ми изправят косата и се ужасих колко много бели косми ми са се появили  Tired. Добре, че ми е сравнително светла, та могат да минат за русоляви. Обаче денят, в който ще почна да се боядисвам, май вече наближава.

# 616
.... денят, в който ще почна да се боядисвам, май вече наближава.

Не е толкова страшно Peace Просто си купувай качествени и по-скъпи бои.

Норче, нямам идея за подарък Rolling Eyes Някаква игра, роботи, ей такива неща. Аз все предпочитам да подарявам дрехи, защото знам, че за родителите е по-добре, но не навсякъде минава тоя номер. Все ще измислиш нещо Peace

За НГ трябва да пазаруваме нещо, а така да не ми се прави нищо Tired. Освен това бях заръчала подаръци за майка и кака, които за Коледа не пристигнаха, и както е тръгнало и за НГ няма да дойдат #2gunfire Писах сега едно люто писмо до фирмата, да видим дали някой ще ми обърне внимание Twisted Evil. Иначе ще трябва да купувам нещо друго, че и на децата дребни неща, плодове, шоколади Whistling. Тогава ни сурвакат и няма как.

# 617
  • Пловдив
Преди няколко дни по новините имаше репортаж за това - хиляди хора ще получат подаръците си догодина, заради суматохата по европейските летища  Rolling Eyes. Така че не се хаби да пишеш, само ядове да береш.

Рейче, пъзел?

# 618
Кипре, и аз гледах, но в случая летищата при мен не играят роля. Фирмата е нашенска. Сега ще видя дали пък случайно не са ми отговорили. Mr. Green

# 619
  • Пловдив
А, това е друго. Заслужават да им скръцнеш със зъби  Peace

# 620
А, това е друго. Заслужават да им скръцнеш със зъби  Peace

Скръцнах аз Twisted Evil. Ама никой не ме еб..ва Crossing Arms

# 621
Кипре със сигурност като познавам родителите , няма да се зарадват на пъзел  Confused
Решила съм един самолет с дистанционно, ама ще видя дали ги има още по магазините. Дрехи не ми се купуват, че ми е много трудно за деца да избирам.

Пол то затуй, не те е**ват, щото са нашенци  Mr. Green

Пооправи се мъничко, децата се върнаха. Съжалявам, че не дадох фотото свекър ми да ги снима, били адски задобрели.

Оня ден в дъжда Пол, снимах микрата, нали ти бях обещала като я измия

Бенджи, айде наздраве с мурсалец  Laughing

Тук грее слънце, но е много студено.

# 622
Норче, пускай да я видим. Flutter

Ние гледаме един филм. Интересно, че съм му гледала края newsm78

# 623
Moмичета, Джес е пристигнала в Ямбол вече Grinning Когато може ще пише и праща много цАлувки на всички!

Ние гледаме един филм. Интересно, че съм му гледала края newsm78
Аз всичките така съм ги гледала Mr. Green Или началото, или края... не помня от кога не съм гледала филм от началото до края. Даже мъжа ми все ме бъзика, че "тоя филм не съм го гледала" Crazy
На мен пък мъжлето на всеки празник ми подарява цвете, даже му стана навик да ми подарява саксия, защото много обичам китките  Wink

# 624
  • Пловдив
Е, вие поне помните, че не сте ги гледали. А аз съм сигурна, че даден филм не съм го гледала, и чаааак към края имам проблясък, че съм го гледала и се досещам (евентуално) как свършва smile3555

# 625
Тедко, Кипре, големи сте скици hahaha Разсмяхте ме Crazy.
Както съм се вкиснала Tired
Аз явно съм гледала реклама на въпросният филм и точно края newsm78.

# 626
Мноо мЪ яд.
Няма да имаме тренировка. Инструкторката ми е болна, а не ми се ходи сама. Confused

Хич не мога да седя седя без работа, направо ме хващат лудите.

Можеше поне от библиотеката да си взема книги.............ама не се сетих.

# 627
Оф, еЙ мЪ и менИ. Цял ден не мога да смогна.  ooooh!
Хаясче, честита годишнина. Още 100 години любов и хармония ви пожелавам.
  bouquet
Ходих на профилактичен преглед сутринта за цито и ехограф на мл. жлези. После ходих да си сменям подаръка от мъжо за Коледа.  Mr. Green
Калоянката взе да кашля сега пък, направоооооо. От 2-3 дена му давам ряпа и пак се разкашля. Поне май гърлото му мина, че взе поне да хава по малко.
Моят мъж и той хич го няма по празниците, все забравя.  ooooh! Преди 2 седмици за първи път от 14години ми подари цвете без повод да ме изненадал. Брех викам да не си ми изневерил нещо, що така.  newsm78  hahaha hahaha hahaha Сега ми купил един грозен шал за Коледа  ooooh! пак да ме изненада и аз като не го харесах каза, че повече няма нищо да ми купува без да знам аз.   Joy
Отивам да се къпя да не ми изгори косата, че се боядисвам.  Mr. Green

# 628
Норче, почини си Crazy. Децата няма ли ги? Правете нещо заедно. Сладки? newsm78

Камче, кажи после за извареният компрес как точно се правеше.

# 629
Норче, почини си Crazy. Децата няма ли ги? Правете нещо заедно. Сладки? newsm78

Тук са още в 14 ч ми ги доведоха.
Ще ида до кватралният магазин да купя плодове.

Камче, кво прави цял ден?
Иначе да те поздравя , че си била на прегледи. Другите момичета да не забравят Peace

Общи условия

Активация на акаунт