Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 674
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Айде Джеската е на бг-земя и ще я чакаме да се включи "на живо" Crazy

# 601
Джулс, да ти се връща стократно пожеланието  Hug

Пол, не му давай храни от животински произход, като е гладен му дай печена филийка, ама само със сол, не със сирене. Масло, сирене, кашкавал, мляко, яйца, месо. Плодове също не давай, абе глад му е майката. Мисля, че може пюре от картофи, ама го направи с водата, в която си варила картофите. Ооооо, сетих се и за сок от компот, че може. Ако нямаш можеш да направиш. АБе с две думи исках да кажа, че може термично обработени зеленчуци и сока от плодовете пак термично обработен. Мисля, че захарта задържа вода и така помагаш на организма да не се обезводни (дано съм права и някой по-опитен от мен потвърди).

# 602
Джуджи, ясно, разбрах. Съмнява ме да яде печена филия, ама ще го пробвам. Той общо взето трудно яде храна извън кухненската манджа Rolling Eyes Затова като ми казвате картофи, ориз постни и знам, че няма да ги яде. Плодове не яде така или иначе, освен банан. Сокове - рядко може да поиска. Общо взето само вода, но може да не близне и с дни ooooh!. Ще видя сега на обяд какво ще му давам. Ще му сваря малко ориз с водичка само и сол. Rolling Eyes

# 603
Пол, като му огладнее г**ето, ще прояде всичко  Joy джуджи и тя беше много капризна и само от кухнята манджите ядеше, ама и на мойте буламачи свикна. Особено сега покрай диетата как прояде много манджи.

# 604
Гудзи, виждам те горе Hug. Слез и кажи как си Heart Eyes

Джуджи, дано си права. Peace

# 605
Добър ден.

Хаясче честит празник   bouquet

Не си спомням да са ме уважавали на някое РД на децата. Даже и когато родих първото сякаш нищо не получих. КАто слушам имам една прителка мъжа и я обсипва с подаръци, то не беха лап-топи, то не беше всеки РД букети, бижута.......аз да си призная никога не съм мислила, че е необходимо Embarassed

Радвам се, че е пристигнала на БГ , Вийчето  Heart Eyes

Да ви призная съжалих дето съм отпуска. Много ми е скучно и тъпо. По ТВ-то нищо особено...Освен всичко само се чуда кво да ям  Crazy

Изпратих децата с дядо си пак на ледената пързалка. С мускулна треска са от вчера  Joy

# 606
Хей ме Mr. Green
Натоварих една кола багаж и пратих мъж ми и детето да ги занесат Peace
Сега закусих и продължавам да събирам щото в 2 часа идва буса за мебелите, ама се надявам да ми оставят компа до последния курс след обед  Mr. Green

# 607
Норче, на спорт ходиш ли сега? Няма ли някоя приятелка да излезете да се разходите?
Иначе за децата супер, че са отишли на пързалката. Моите съм ги затворила в къщи и не мърдат никъде Rolling Eyes

Е, Гудзи, хубаво си го измислила - форум до дупка Joy
Как си иначе? Hug

# 608
Гудзи пише по често бре. Свекито къде живее? Нали при тях щяхте да се местите?

Пол имам приятелки, но не ми се излиза никъде, а като седя у дома пък ми е тъпо, нали знаеш как понякога се чувства човек - неудовлетворен каквото и да прави..... Crossing Arms
Иначе спортувам. Днес ще ходя, а в петък по обясними причини ще пропусна.

Мишо е с хрема, ама реших да не го спирам от пързалката. После ще се лекуваме у дома.

# 609
Ок съм, пия малко хапове и ми е екстра Hug
Свеки е в центъра, ама на много приятно място с доста градинки Peace Между Пирогов и Медицинска Академия Peace

# 610
  • Пловдив
Мен пък тая седмица ме домързя да ставам рано, за да ходя на гимнастика  Blush. За сметка на това, ползвам подаръка за Коледа - кростренажор. По 5 мин. на ден  hahaha. Ми така де, няма още в началото да се претоварвам.

# 611
Гудзи, щом е на хубаво място, супер Peace. Живот и здраве с бебето ще си джиткате там Peace.

Пратих Даянка да се разходи малко навън. Обади се на една съученичка и ще излезе с нея.

Норче, те сополите тъй или иначе си вървят - дали е вътре, или вън, все тая Whistling
Ти пък в петък що ще пропускаш спорта начи? hahaha

Кипре, все файда Crazy. Аз нали съм ви казвала, че имам велоергометър, но така си стои като паметник Whistling

# 612
  • Пловдив
М, нашия спортен уред, както го нарича малката, го очаква същата съдба - сигурна съм. Ама мъжът ми извади душата и взе да ме заплашва, че на неговата възраст можел инфаркт да получи, ако не спортува. Ще рече човек, че е някой дъртак  hahaha.

# 613
Ми, Кипре, той да си спортува, кой му пречи Crazy Теб да те остави на мира Crazy Макар че мъжът ми и досега не пропуска да ми натяква, как колко много съм го искала тоя уред, пък сега стои неизползваем Whistling

# 614
Оххх както ми е криво сега пък се разчукаха комшийте едно дразнещо. Чук-чук-чук  #Cussing out вече около 45мин не са спрели  #Cussing out

Дали да не изляза, но пък ме боли глава и ми се лежи ( май  newsm78 )

Местата на фитнес уредите са в залите за фитнес, но човек иска да си начеша крастата, но после разбира ква грешка е направил  Joy

Трябва да мисля подарък за 8годишно момче. Идей? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт