Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 679
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
И аз не знам още къде ще сме за Нова година. Чакам утре да си дойде мъжо и ще го мислим..
Канени сме в Триград у едни приятели и в сестра ми тука, та се чудим още.

Много обичам спанак и лапад...ама ги обичам постни.  Wink Никой друг вкъщи не ги яде. Та си готвя и си ги ям сама.
Всяка година си замразявам няколко пакетчета във фризера, да имам за зимата...

# 586
Пол аз по принцип постоянно си правя изследвания и всички са ми оки, но ще си направя пак.
Мислих си дали не е от спорта, че и колената ме болят от време на време.  Mr. Green Оф айд да на почваме с болежки кой какви има, че..........аман  Hug

Да знаИте, че Хаясчето е скрит талант в кухнята като Венито Joy ама се правят и двете на шест и половина  Joy

Охо Камче, онези сладури ако ги поканите да ви свирят на ушенце да ги снимаш пак  Grinning

Вени и ние сто предложение ама тази година никъде не ми се ходи за първи път ще останем у дома. Преди поне до Видин ходихме, я за Коледа , я за НГ.

Бенджи
, добър вечер изпревари ме в публикуването  Grinning И аз обичам спанак, лапад, коприва. Имам лапад и чушки във фризера, но се чудя кога да ги сготвя. Искам да се изяде всичко,, така, че ще е след някоя без да искам диетка у дома.

# 587
  • София
Да знаИте, че Хаясчето е скрит талант в кухнята като Венито Joy ама се правят и двете на шест и половина  Joy
Пууу, излезнАхме от прикритие, Хаясииии Mr. Green! Вие откъде мислите Мастерчето се е е учила да готви - ми ние с Хаяси сме я тренирали  Joy  Wink  Hug!
Въпреки, че на мен и днес ми се размина готвенето - излезнахме с едни приятели и хапнахме в близката пицария тая вечер. Не съм готвила от 22-ри декември, като се замисля  newsm78.

# 588
  • Пловдив
 Joy Joy Joy

И аз не съм готвила скоро..двете с щерката сме и дояждахме една баница и една постна яхния от праз с доматки два -три дни вече...
Ааа, вчера правихме сладки с щерката  Laughing т.е. аз ги разбърках, а тя ги направи на топчета и ги оваля...ей по тая рецепта: http://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=global&subj= … d=112623292129327
Ама утре шъ прааа пръжоли, нема начин. Онуй месоядното шъ иска мръвка.

# 589
Как сте пиленца Hug
Гледам болнички има бая, да се оправяте бързо ей  Praynig
Аз почти приключих с багажа.........и утре се местим Rolling Eyes
За съжаление ще съм без нет известно време, така че ще се отървете от мен за кратко Mr. Green Ама пак ще се върна да знаете  Crazy

# 590
Ха, и аз съм месоядно.
Какво е другото?

# 591
Сетих се за Джулката, как й честитим първия работен ден, как работи предимно нощем и й пожелаваме повече клиенти... та в един момент си помислих, че някой ако не знае кво работи ще си помисли нещо съвсем друго.  Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Че знаеш ли я, тя снимки с колата не ни е показвала.  Mr. Green
Джу, нали знаеш, че те обичам, но не ще забравя лятотоооооо.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Оооо, ще ме уморите вие някой ден!  hahaha Joy
Ей ме, довлякох се до вкъщи.  Tired
Едва ли има някой буден, ма аз да се отчета.
Днес пак се мъкнах да оправям глупости по колата Tired, ходихме с пол'винчо и една друга работа да свършим, а после, вкъщи и за една хептен пък друга работа намерихме време Mr. Green Blush, та бях доволно ухилена цяла вечер...   Whistling Joy
Друго нищо интересно.
Работа от дъжд на вятър, страшен студ, кална и мръсна София, и нищо празнично, да му се не види.  Crossing Arms
А ми се ще вече да се настроя, все пак рождените дни при нас сега започват Mr. Green, а и Нова Година идва...
Що така не ми е празнично?  Rolling Eyes Confused

Абе, сетих се аз - какви са тези боледуващи в отбора?
Я да се оправяте бързо всички - и големи, и мънички.  Hug
Хайде, толкова от мен, утре пак.

П.С. Обещавам да се снимам с колата и ще кача снимки.
 hahaha Joy

# 592
  • Балчик
Добро утро  Hug
малко съм снощна ,  бях на фирмен банкет , видях се с колежки , с които по принцип не мога да се виждам често, побъбрихме си и към 01.00 часа хайде у дома.
Хуубав ден желая , и най- вече бързо оздравяване и възстановяване на болничките Hug

# 593
Добро утро!  Hug Hug Hug

Скрит талант, а?  Crossing Arms Ми то напоследък все в кухнята вися, мъжа ми каза "задобряла си, взела си да слагаш сол на манджите"  hahaha hahaha hahaha

Да ви  кажа, това със спанака го бях замислила да е постно, но мъж ми каза "сложи и мръвка" и сложИх  Mr. Green

Тая сутрин и мъфини направих даже и нищо не е гърмяло.   chef

Я сега се почерпете, за да ни е сладък живота с моя мъж, защото днес имаме годишнина. Сутринта подарих и другия колаж на моя мъж. Обаче според мен хич не се сети какъв е повода  Joy (не че съм разчитала да помни) или се направи на ударен нарочно, ще видим довечера, ама и аз не подсещам  Joy

Такаааа, друго не помня какво щях да пиша, ама ни чистят покрива на бараките от снега и някакви се разхождат точно над главата ми и ме разсейват с ужасен шум.

# 594
Джулке, ми тъй де, трЕбе да се поправиш Laughing
Вени, ми тя Мастерчето за това ли се навърта от време на време, за да навести милите си даскалици hahaha
Полинко, как сте днес? И аз искам много да се видим всички бееееее! Ам знаЙш ли колко искам! Казваш позитивна ти изглеждам Crossing Arms Ми де да знам. Според мъжа ми съм страшно черногледа, а според мен съм реалист. Обичам да се усмихвам и подбъзиквам. Мотото ми е, че светът е оцелял защото се е смял Grinning
Рейски, добре съм! Чакам сега да дОди и да измисля кви хапове ще гавръткам... още се двоумя дали да пия или да поставя вето за артикул 13 Mr. Green
За Джес знам, че каца в Лондон и от там лети за София. Сега ще й пратя едно съобщение...Прие го, сега чакам и да отговори Laughing
Хаяскоооооо, честита ви годишнина! Много годинки да навъртите в семейна хармония, разбирателство и мноооого любов!  Hug

# 595
Добро утро! Hug

Как сте, котенца? Така хубаво се е усмихнало времето днес Blush.
Аз докато се чудех какво да правя днес, и шефката взе, че ми звънна да не ходя на работа, а да се оправям, че да съм жива утре за нощната. Иначе с мъжа ми сме добре, обаче Ник пак повърна преди малко Thinking. А-ха да си помисля, че е добре и той, и на Crossing Arms....

Джуджи, от сърце ви пожелавам да сте все така щастливи, да се обичате и почитате!  bouquet
Току-виж довечера те чака изненада в къщи Flutter. Ако не, ти ще си виновна, че не си подсетила Joy Но важното е, че въпреки всичко любовта цари във вашият дом Heart Eyes

Тедко, и аз съм реалист. Което не мисля, че е лошо. Хубаво е, човек да има трезва преценка за нещата. Макар че понякога ми се иска да се отпускам, и да си мечтая, да си мечтая Blush.....
Туй за артикул 13 не го разбрах много Embarassed.
Пиши щом научиш нещо за нашето моме Wink

Джулке, и ко викаш - бая работа свършихте с твоя Crazy. Ми хубу. Поне една да се отчита в тая област Joy

Гудзи, ние сме тук и ще те чакаме да се включиш по-скоро с добри новини около вас Hug

Оф, стига съм писала. Отивам да видя дребния, че се тъпче с едни шоколадови топчета ooooh!

# 596
  • София
Хаяси, желая ви много, много, много любов, здраве и... пари, че да си купите всичко останало  Wink   bouquet!
Поли, по комунистическо време, когато пуснали презервативите по аптеките, за да не се срамят хората да ги наричат с истинското им име, измислили названието Артикул 13  Laughing. Скоро хванах някакво предаване по телевизията по този въпрос, иначе и аз не го знаех.

# 597
Тедико, Пол, Вени  Hug благодаря ви за хубавите пожелания. Да си призная честно, подписването ни беше толкова неофициално и символично, че и аз бях забравила за него  Mr. Green И на нищо друго не държа така, както проява на внимание на Р.Д. на дребната, това за мен е изключително важен ден и смятам, че заради всичко, което преживах на тази дата, заслужавам поне едно цвете. Останалите празници са ми някак фалшиви и не ме кефят. А моя мъж досега мисля, че не се е сетил да ме уважи на р.д. на джуджи. Въпреки че директно съм му го казвала.  smile3555

Пол, даваш ли му цитрата на дребния? И го дръж на диета, ако трябва и малко гладен го остави. Малко вода с лъжичка му давай и го остави гладен (ако търпи де).

И аз чакам от Джес новини.

# 598
♥ Хаясчооо -   Hug Hug Hug

Нека само обич топли вашите очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
и още 100 години да празнувате
годишнина на този ден!

Обичайте се и се гушкайте ей като тия маци, поне още 100 години:

# 599
....Поли, по комунистическо време, когато пуснали презервативите по аптеките, за да не се срамят хората да ги наричат с истинското им име, измислили названието Артикул 13  Laughing. Скоро хванах някакво предаване по телевизията по този въпрос, иначе и аз не го знаех.

А! Crazy Мерси, че ме осветли по въпроса Crazy. Съмнява ме ако го кажа в някой магазин /щото от аптека май не съм купувала newsm78/ дайте ми артикул 13, че някой ще разбере какво искам hahaha У дома аз съм по пазаруването на такива работи, щото мъжа ми го е срам Mr. Green

Джуджи, и на мен не ми се подарява цвете за РД на децата Twisted Evil, а мисля, че ни се полага такова уважение на този ден, ама нейсе. Аз спрях да мрънкам вече за такива работи Rolling Eyes.
Оф, викаш да го държа гладен. Ми той иска да яде Whistling. Сутринта му давах кисело мляко с малко топчета вътре, обаче той после с кака си си дояде ooooh!. Иначе му давам и цитрат и другото хидрасек за разстройството. Приема ги. Сега на обяд пак ще му дам. Чудех се преди хранене или след, и ги дадох преди закуската newsm78 След 1 час повърна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт