Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 681
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Поли, в малко водичка се разтваря. Аз слагам един пръст вода на дъното на водна чаша и разбърквам с лъжичка. Пийни го тоя ти, а по-късно му дай друг на Ник.

# 571
Поли, в малко водичка се разтваря. Аз слагам един пръст вода на дъното на водна чаша и разбърквам с лъжичка. Пийни го тоя ти, а по-късно му дай друг на Ник.

Ок, Рени, пийнах го. Май утре вече наистина ще взема болничен Rolling Eyes

# 572
Полинко, кво го закъсА в мирно време, бре Shocked Дано утре да си чисто нова, пречистена Laughing Извинявай Hug Много неприятно положение... и ти и детенце, мъжлето помага ли?
Ренка, пишеш дълги постинги, харесваш ми Wink
Деси, добре дошла!
Аз, като лудото Ленче днес търчах да си сменям личната карта ooooh! Лудница пълна! Обаче успяхххххххх Crazy
Вени, сладуранка голяма е станала наШта СофИ! Да я нацелуваш и намачкаш от нас! Crazy
Ние още дояждаме сърми от Бъдни вечер и пРъжоли от Коледа Whistling
Бре, кво щях да пиша newsm78 МалИИИИИИИИ изперках hahaha
Сетих се за Джулката, как й честитим първия работен ден, как работи предимно нощем и й пожелаваме повече клиенти... та в един момент си помислих, че някой ако не знае кво работи ще си помисли нещо съвсем друго.  Laughing То тва пак с нЕкво голЕмо закъснение го пиша ама... бавно загрявам тия дни шА мА прощавате Crazy
Изчезвам да не ръся глЮпости Whistling

# 573
Сетих се за Джулката, как й честитим първия работен ден, как работи предимно нощем и й пожелаваме повече клиенти... та в един момент си помислих, че някой ако не знае кво работи ще си помисли нещо съвсем друго.  Laughing

Joy Joy Joy Че знаеш ли я, тя снимки с колата не ни е показвала.  Mr. Green
Джу, нали знаеш, че те обичам, но не ще забравя лятотоооооо.  Joy Joy Joy

# 574
Охо кой дошъл да каже дзак. Жу здрасти, рабрах, че си пуснала снимки във ФБ, що не пуснеш малко и в албума? Flutter Или като се върнеш? Да не забравиш кабИлА  Peace

Joy Joy Joy Че знаеш ли я, тя снимки с колата не ни е показвала.  Mr. Green
Верно не е, ама сигурно е жълта  Crazy Joy

Тедко здрасти, как си здравословно? Мина и от мина всичко, нали?

# 575
Още мърдам Tired. Сега направих едно прочистване ooooh! и ми светна, но всичко трае 5 минути ooooh!. След тях пак съм парцал Whistling

Тедко, мъжа ми и той не е много шен, но е по-добре от мен, щото е без екстри Crazy Храни малкият преди малко. Помага разбира се.
А твоите постове винаги чета с голямо удоволствие Heart Eyes. Имам чувството, че си страшно позитивен човек и бих искала да се убедя лично някой път Blush.

Ей, така и не се организирахме на национално ниво начи Crossing Arms Ще бъде голяма лудница, но хубава, сигурна съм Crazy. Дано стане някой път Hug

Спирам да пиша за моите разстройващи проблеми, че напълних темата днес Embarassed.

Hug Hug Hug

# 576
Ехххооооооо,  привет!

Аз сготвИх 3 манджи, или по-скоро 1 манджа и 2 супи. Манджата е с консултации с Мастерчето, стана божествена благодарение на нейните инструкции. Мастерче и тук ти благодаря Hug    bouquet
Утре сутрин ше приготвя и едни мъфини за закуска и ще бягам на работа, а мойте домашните ще се гледат  Mr. Green

Пол, ужасно е, дано се оправите бързо, явно лепка всички наред вируса и какво като си напълнила темата, тя е за това.

Кам, внимавай, да не и закукат кукувиците в главата на Джулката, че ей сега ще палне жълтия аУтомобил и ще пристигне в Бс. Да те видя тогаз аз  Joy Joy Joy

Тедико, Жу и всички останали   Hug Hug Hug Hug Hug

# 577
Ехо, как сте? Hug

Джуджи, каква е тая тайна супа? Flutter И кога успя да сготвиш 3 манджи? #Crazy На мен ми отнема половин ден ooooh!

# 578
Хора наближава Нова Година  Rolling Eyes

Толкова бързо мина една година... Crazy

Ние ще сме си у дома, уж останахме заради свекър ми ( или поне аз така си мислих ) у дома, а той ни каза, че ще ходи някъде.....
Няма значение, и без това нагласата ми беше - нищо особенно да е.
Поканихме едно познато семейство на гости, но още незнам дали ще дойдат.
При вас как се очертава НГ?

Пол как сте?

Вий да пишеш като се върнеш.

Тедко, Вий прави ли смяна на полета някъде? Дано да не я хване и този път някъде по летищата зимното време. До сега късметлийка се извъди, дано да е така все  fingerscrossed

# 579
Норче, направо бях забравила за НГ ooooh! Ще сме си у дома, най-много у нашите с децата, сестра ми. Сега повече отвсякога ми се иска да сме у дома Rolling Eyes Мъжа ми ще работи както винаги. До 12 без нещо е с нас. Това е вече 12 години наред Whistling Ходила съм няколко пъти в началото при него, но в последните години хич не ме влече newsm78, а сега с двете деца - хич.

Аз за момента съм добре. Ник продължава с разстройството, но сега му дадох сок от дренки и легна да спи. Мъжа ми повръща. Абеееее не ни  е скучно Twisted Evil. Добре, че е Даянка да се занимава с Ник, докато ние лежахме Praynig

# 580
Пол, ще мине и замине - стягайте се за новата година да сте здрави  Peace

Оххх напоследък много ми се подуват ръцете. Сутрин докато си размърдам ставите на  ръцете и много ме болят. Дали е от студа? Хич не си харесвам ръцете - дебели и подути. Crossing Arms

# 581
Пол, те мойте манджи едни труднииииииииии  Blush Крем супа, една пилешка и манджа пиле е ориз и спанак (по Мастерчето). Те това, прибрахме се рано, ходих да взема мъжа ми от работата и го прибрах рано, рано. Той пое детето и аз сготвих.
И ние ще сме при нашите за НГ, мислехме нещо за гости да каним, ама ми се почива. Аз ще направя питка и снежанка и приключвам.

Ей, дребната ме побърка. Става. Утре от работа ще пиша на спокойствие.

# 582
Норче, как така се подуват? newsm78 Само ръцете ли? Да не би да отичаш цялата? Защо не отидеш на лекар? На мен ми се случва понякога преди цикъл, но при теб е по-различно, макар че не пречи да имаш същите признаци Thinking Едва ли е от студа според мен Rolling Eyes. Защо не си пуснеш едни изследвания?

Джуджи, като се снабдя със спанак, ще те питам за рецептата Wink.

# 583
И на мен понякога ми се подуват ръцете като вляза от студено на топло, а зимата са ми отвратителни. Sick
Ние на НГ ще сме пак на вилата, ама този път с приятели.   bigdance2

# 584
  • София
Ние не знам къде ще сме  newsm78. Канени сме на три места - две вили и в сестра ми. Ще помислим. Аз си взех ходенето с Коледния уикенд и сега предпочитам даже да си останем в София.

Общи условия

Активация на акаунт