Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Полке, ку имаш за гладене, ето ти един помощник от мен: Whistling

# 151
  • ПЛОВДИВ
А аз нали може да дам нагледен материал?
http://media.picfor.me/001132A9/k-sexy-man-man-helex-2-Couples-L … en-cute_large.jpg

# 152
Чеб -  hahaha Joy

Фрапе - ауууу, тоз баш мой тип, бре.  Mr. Green
Как уцели от раз!   bouquet
Мургавичък, мускулестичък... малиййй, ако ми паднееее.... що картофи има за вадене на село!  Joy Joy Joy

Бъзикам се - нямаме село, още по- малко картофи, ма баткото няма да го върна.
  Mr. Green

# 153
А такааааааа, Джулкееееее, как не те е срам, ей сега свърших да гладя, а тоз не дойде да помага  Joy Аааааааааа ма ха.

Фрапенце, тоз много облечен, иде ми да го намокря още малко.

Скъсах си г**за от чистене цял ден. И още имам. Мъж ми заведе дребното при мам, че с нея едно оправиш тя 2-3 разбута.

# 154
  • ПЛОВДИВ
Джули, нали сме от една зодия все пак и на мен доста ми допадна.  Party Party Party
hayasy, давай аз съм с теб.  Crazy

# 155
Хаясче, ку имам такъв Убавец наоколо, зорлен ще намачкам пак изгладеното и 'ич нЕма да сЪ замисля.
 hahaha Joy

Фрапе -  Joy  Hug

Очаквам ВенчИтУ да кацне до секунди.  Mr. Green
И тя кат' мен надушва веднага мъжкото "нахлуване" в темата.
 Whistling Joy

# 156
Джулке, намачках го - ъъъъъъъъъ прането де, пращай го да глади, аз пращам мъжа ми при детето долу  Mr. Green

# 157
Джулке, намачках го - ъъъъъъъъъ прането де, пращай го да глади, аз пращам мъжа ми при детето долу  Mr. Green

Хулиганка такава!   Joy Joy Joy

# 158
Охххх котьоооооооо   eat много убави бре,   Crazy

Май изпреварих Вени    Mr. Green  animal037

Оххх уморих сЪ, оти и а куту Хаясчето не се спрях днес . Уморих се. Направих мъфини, таралежковци, пека пържоли, опържих за утре кюфтета и една питка чака да втася ( Пол тоз път не забравих за втасването  Crazy)

Имам и още куп неща.
Трябва да къпя  ooooh! Тоя бинт с наилони ли се предпазва от намокряне или може да се къпе и така? newsm78

# 159
Ооооо, и другата калпазанка кацна.  Laughing
РейчО -  Hug

Па снимай ги тез' красоти, дет си ги правила дееее, па дай да оплакнем окото и с нещо сладичко!
  Wink

# 160
Джу, снимАх ги  Flutter, ама по късно , че ги турим, сега дай да не размиваме темата, а да продължим за мъже  Mr. Green
Вчера не видОх ни един дет да става  Crossing Arms затуй тез туй много ми харесват  Blush

# 161
РейчО, за теб веднага, бре!  Hug
Понеже каза, че си се уморила, та ку решиш скоро да си лягаш, ей тоз да те топли в леглото:
 Mr. Green

# 162
Леле майкууууууууууууууууууууууу Shocked сърцелуп ще получа бре Джу  4470

Вий сигурно вече при нейният ирландец  Crazy.........

Тедко как си?

Стеф все ще ти казвам, че имаме еднакви жабчета. Нали онова на секцията ти е жабче? И аз имам същото, но е венге  Heart Eyes

# 163
Лека ноооооооооооооооооооощ!

# 164
Ей!!!!! Naughty  НИ вЪ Я сТрам! Тихо сега с вашите голи епилирани мъжове. Ще се изказвам за изкуство.  bowuu Joy

Ще си купвам картина. Такваз от 3 части. В колебание съм, но немам против и да е тази.  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт