Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 982
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

# 451
  • Пловдив
Весела Коледа! Здраве, любов и благоденствие Ви желая от сърце!  Heart Eyes

# 452
Хапнахте ли порядъчно всички? Crazy
Чувствам се, все едно съм изяла слон ooooh! И то не от кой знае какво ядене, а от сладко Embarassed
Бях забравила да си купя листи за баница. Днес излязох специално за това, и в крайна сметка ще останат за Нова година. А времето беше направо пролетно Heart Eyes Тази нощ е валял пороен дъжд и няма и следа от снега. Съвсем ми стана пролетно като видях Crazy

# 453
Честита Коледа, момичета Hug
Много здраве и любов ви пожелавам Hug
Снощи всичко ми беше адски вкусно, днес пържолките и руската салатка също станаха супер Crazy
Пол, а мен питаш ли ме колко ми е тежко ooooh!Преди малко седнах на земята и не мога да стана, ужас  Joy Ама пък си направих и баклавичка, и тиквеник, и щрудел  Blush Направо се търкалям вече Mr. Green
Мъжете ме зарязаха/ единя отиде на работа, другия реши да ходи при баба си/ и сега си мързелувам едно такова и се чудя кво точно да изям  Crazy
Иначе явно от хаповете се чувствам много добре и ми е едно весело Hug

# 454
Гудзилке, дан'тЪ плаша, ама още по-тежко ш'ти става оттук насетне Crazy. Затова което можеш да си го спестяваш откъм храна, прави го Peace Аз много исках да съм хубава стройна /доколкото може де Whistling/ бременна и за щастие бях Blush.

Ще ви кача няколко снимки.

# 455
И аз се съдрах да се тъпча днес.  Embarassed
Та пържоли със сметана, гъби и топено сирене (задушени), та друга манджа, та салати, та ядки, та щрудел, та баклава, та тиквеник (не такъв като мене, а по- Убав Laughing)...
Изобщо, нещата са трагични.
То бива лакомия, бива, ама па това моето днес надмина всякакви граници.  ooooh!
Добре, че не пълнея, иначе сигурно след днешното гнЬетенЬе щях да съм станала 100кг.  ooooh!
Айде още малко Коледно настроение и от мен:

Дали му е лесно на гОркия, а?  Mr. Green Joy

Хайде, желая ви хубава празнична вечер.

# 456
Пол, аз от кила не се плаша много  Crazy Щом днес след 2 дни освинване се качих на кантара и той показа 49, значи всичко е ок  Mr. Green/ за справка забременях 50, миналата седмица бях 47 Blush/ Ама аз и с Ники свалях до петия, така че са ми ок тия 2 кила, а и се мерих след ядене  Joy

# 457
Гудзи, важното е да се чувстваш добре Hug

Джулке, обИщала си ми нещо Blush

# 458
  • София
Ей, не говорете повече за ядене, че нашата вечеря е чак в 20 ч., а вече примлясквам  Crazy!
Изкъпах се, издухах си косата, отпочинала и подремнала съм, та свалих снимки от апаратчето и ще взема да ги кача в албумчето.

# 459
  • Балчик
Реа хубав си стана тутманика и вкусен най- важното , обачееееее още чакам бай Генчо
да качи снимките тук . До преди малко пак му подвиквах  newsm78

# 460
Честита Коледа на всички. Бъдете живи и здрави.

Рейчо и Джуличка ми напълниха окото с тия картички. Рейчо, да си ми жива и здрава ти, а малкият по-малко охлузвания да има тая година, че през миналата много ти се сбра.
Гудзи, хапвай си и хич не му мисли, че се търкаляш. Хем в твоето състояние, хем пък и че е Коледа така че... свиркай си.
Тединко, прочетох те, че си се отбила. На теб специални пожелания за финансово благополучие.  И отсега да ти кажа, че за Нова година няма да влагам творчество и пак същото ще ти пожелая.
Венка, хубаво си прекарвате в хотелчето разбрах. Жив и здрав да ти е бат' Бойко всяка Коледа на все по-хубави хотелчета да ви води човекът.
Ей, Снежи, руска картичка Crazy Напомни ми детството когато най-красивите картички бяха руските. Всъщност и сега са си де. Честита Коледа и на теб. Мирен и спокоен дом ти желая. И детенцето отсега нататък само от тичане да носи по някоя юнашка рана. Другото да ви отминава.
Джуличко, освен Коледата да ти честитя и първия работен ден. Дано не си се преуморила и надявам се по празниците да не се напнеш някъде да возиш такова стадо елени като дядо ти Коледа от картичката.
Вий, много си далеч, но да си жива и здрава и… аз нали съм си ти казвала и в предната година – стискай го момъка под мишница и така.
Полинко, вие сте у вашите били разбрах. Нека тъкмо малко да си отдъхнеш и друг да сготвя вместо теб. Обаче питката не вярвам да не си я направила пак ти де. А? За преяждането… аз явно пък съм глътнала на твоя слон брат му щото… едвам се домъкнахме с Ванката до нас.
Миленче, тоз котак с тая коледна украса е много подходяща коледна картичка за Бени-Рени. Тя задържала онова буйно коте така че… Бени, и ти да си жива и здрава.
Бенджи, и ние във Велинград по традиция отрупваме с много храна и дояждаме два дни. Значи Йекстра ви е била програмата!
Каменче, само не разбрах вашата програма къде е била и каква. Търсих, търсих, пък не можах да се ориентирам. Но честита Коледа и на теб!
Чочи (радвам се, че се е появила пак), честита Коледа и се завръщай по-често.
Спонджи, и на теб честито рождество Христово. И теб те изтървах инак по трасето къде посрещнахте снощи.

Сигурно изпуснах някой ама….

# 461
Чебурашка... Ето кой забравих... Честита Коледа и на теб, Чеб.
както и на Сладко Фрапенце.

Ние сега се върнахме от Велинград. Прекарахме страхотно. Не ми се тръгваше, но бях обещала на Ванката, че за тези празници ще сме си тука. Така че ей ни на – прибрахме се вече. Вчера пристигнахме преди брат ми във Велинград. И там беше топло. Обаче то си е къща и вътре е хладно. Запалих печка за 3 минути и всичко се стопли (Каменче, да, мастер съм, бреее). Нали ви се похвалих, че много умея. Пуснах и водата. Тъкмо направихме с Ванката кафе и пристигнаха половин час след нас брат ми. Боже, бяха изкупили половината Карфур.  Но едни наши приятели, с които празнуваме обикновено заедно нова година, ще бъдат там пак след няколко дни та затова. Ванката гледаше като втрещен. Брат ми си беше купил 28 натурални сока.
Вчера снаха ми стъкми содена питка и заедно с всички неща сложихме трапеза от… 21 постни ястия. Да, 21. При нас по традиция Бъдни вечер е нещо много повече от самата Коледа на другия ден и от Нова година дори. Разбира се в това влизат всички неща на масата де – от ядки до хляб и вино.

# 462
Стеф, егати угощението Crazy. А снимахте ли се? Големите компании предполагат интересни снимки Blush
Питка си правих само за нас снощи - содена. Днес ходихме наготово. Нищо не съм носила, освен една измислена купена Гараш торта.

Голям екшън у дома тая вечер ooooh!. Даянка с дрис и драйф, както обичате да казвате Whistling, тъкмо изчистих пода в спалнята, Ник взе, че обърна една саксия на килима в хола ooooh!. Голямо чистене, голямо лъскане. ooooh! Даянка сега лежи, лошо и е, повърна втори път Rolling Eyes, този път където трябва Embarassed.

Венче, като ви прочетох обилната закуска, си представям вечерята сега Crazy. Весело изкарване! Утре ли се прибирате?

# 463
Снимахме се, Полинко, но брат ми изглежда са отишли някъде на гости в момента, защото го няма на компютъра, зa да ми качи снимките в моя. Но после ще ти покажа де.
Обаче не сме били голяма компания. Само ние с Ванката и батко, снаха ми и племеницата ми. Само ние си бяхме. Беше много хубаво. За Нова година ще са повече хора май. Дано си прекарат чудесно. Така ми е мъчно сега, че няма да сме с тях. Някак изведнъж ми домъчня. Но трябва да има справедливост де. Малко да бъде и по вкуса на мойтУ, че взе да се поразсърдва. Crazy

Даянка е омешала и тя май много яденето. Като казах "ядене" та по повод на споменатото одеве от пол за това, че се чуствала сякаш е погълнала слон... да кажа... Абе имам чуство, че прави са хората дето апетитът идва с яденето. колкото повече ям, толкова повече ми се яде. Но съм му отпуснала края. Пък от понеделник нататък е работен ден. Ще стегна едноседмична протеинова диета. Обещавам. Тъй да се каже... Embarassed

# 464
Стеф, при Даянка едва ли е от много храна, щото те децата рядко прекаляват. Поне тя не е от тях. Явно я лепна този модерен напоследък "еднодневен вирус" ooooh!. Татко имаше нещо подобно вчера, та се бях разтревожила и за него, ама то там работата по-друга. Все пак човекът е на 61 години. Слава богу, днес е добре. Praynig

Аз честно казано не успях да прекаля с яденето. Просто обядът ни започна късно днес и се проточи по-дълго от обичайното, та затова сега не ми се вечеря. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт