Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • ПЛОВДИВ
Честита Нова 2011 Година, скъпи мой Лъвички!  Hug
С искрени пожелания за вас от мен да сте ми живи и здрави!  Hug
Нека новата година Ви донесе много щастие, късмет, успехи, любов и сбъднати мечти!  Hug
Честит Имен Ден и на именниците от мен. Да им е живо и здраво името и те покрай него.  Hug
Стефи, ама много ти благодаря за хубавото пожелание.  Hug Hug Hug

# 691
Milichki,chestita da ni e novata 2011g.!Da sme zdravi i vse taka zadrujni prez novata godina!
Djulka, da sa ti jivi i zdravi slanchitsata !

Edna skromna po4erpka za zdraveto na Vaseto!Obicham vi!Glasq bagaj,shte posreshtam gosti,posle shte gi izprashtam i nakraq trqbva da izpratq i sebe si    Crazy    Shte se vklu4a utre ot moia komp.!
Vesel i usmixnat den vi jelaq dnes!Tseluvki! Hug

Stefinka,mersi  Hug

# 692
Жу, жив и здрав да ви е Васето! Да му е честито името!  bouquet

Весел празник и те чакаме в Бг! Hug

# 693
Честита Нова Година, момичета! Да сте живи и здрави, много обичани и щастливи и винаги доволни от живота! Дано през новата 2011 имаме много поводи за радост и усмивки!  bouquet
Джули, да ти е жив и здрав Рико  bouquet! Пожелавам му хубаво детство, много интересни и забавни случки в детската градина и само на добри лелички да случва  Mr. Green!

Честит имен ден на всички именици днес! Да си носят името с много гордост! Жу, да ти е жив и здрав Васко и да е все такова хубаво дете
Ние снощи си изкарахме супер! Бяхме 14 човека - 9 възрастни и 5 деца. Страхотен купон се получи!  В 12 часа гърмяхме ракети и пиратки, а да не ви обяснявам от 20 етаж как се вижда осветената от фойерверки София  Mr. Green. От баницата на мен ми се падна нова къща с басейн, на Боил - лИбоФта, на Вили - парата, а на Вали - здраве!
Чоч, много са пораснали децата! Йоан на ученик прилича вече, не на дете от ДГ Simple Smile), а Дани хубавее все повече от ден на ден!
Ставам, мацки, че изпускам Мадагаскар  Mr. Green! Хубав ден на всички!

# 694
На мен пък от баницата ми се паднаха пътешествия в екзотични страни smile3503
А от баницата във фейса - Париж smile3534. Е ще взема да повярвам вече Crazy

На Ник - здраве. Супер!

На Даянка - нова кола smile3508

На мъжа ми още нищо, защото спи. Crazy

# 695
  • Балчик
Момичета Hug
Стеф Hug благодаря  ти от сърце , имам нужда само от здраве и любов , тези две неща като ги имам , сякаш криле имам !!!
Пожелавам ти Стеф бебенце от цялото си сърце ти го пожелавам , а когато е направено и с любов... Heart Eyes щастието е пълно.
На всички ни желая най- вече здраве , всичко друго ще си го подредим  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧЕНЦЕТО НА ДЖУЛИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НАЙ- ВЕЧЕ
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО ВАСИЛ И ПРАЗНУВАЩИ ИМЕНА , ЗДРАВЕ ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ
Hug
А аз съм вече сериозно болна, ходих вчера на лекар , остра вирусна инфекция ,  върнах се с една торба лекарства , антибиотик.Моите момчета ми помогнаха много снощи , ами аз само прилягвах. Но за утре си пожелавам да съм вече на крака , че не обичам да се залежавам.

# 696
Честита Нова 2011 Година на всички

Джу да е жив и здрав Рико да расте силен мъж

Жу Честит Имен Ден на Васко  Hug

Аз пък от баницата набарах парата  Wink

Стеф - благодаря  Hug

Боб, станахме две, болни. За съжаление аптеките в нашият квартал не работят днес, и съм на чайове   Crazy

# 697
Честита Нова Година! Бъдете много здрави и щастливи лъвички и семействата им!
http://www.youtube.com/watch?v=87cFQo-K_WE

Честит Имен и Рожден ден на малките порастващи момчета! Много здраве и буйни момчешки игри им желая!  Party

И на мен парата се падна, ще трябва да търся истинска доходна работа май...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 15:46 от M_Nik

# 698
  • Балчик
Честита Нова Година! Бъдете много здрави и щастливи лъвички и семействата им!
http://www.youtube.com/watch?v=87cFQo-K_WE

Честит Имен и Рожден ден на малките порастващи момчета! Много здраве и буйни момчешки игри им желая!  Party
Joyмного хубава песен  Joy

# 699
Вижте един от хороскопите за Лъв- 2011:
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1931732607-Horo … av_za_2011_g.html

Спондж, радвам се че ти хареса  Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 16:00 от M_Nik

# 700
Миленка, радвам се, че се появи. Hug
И съжалявам, че прочетох хороскопа. Не ми хареса изобщо Tired

Норче, Люско, съжалявам, че сте посрещнали Новата година болни Confused. Надявам се утре вече да сте в кондиция. Hug

# 701
Джуличко, ама верно е пълно с празнуващи около теб тези дни. Чак...  Embarassed честно казано не ги запомних кой кога и май ги обърквам.
А Джуличко, мое ли един новогодишен въпрос по работа? На 7-ми трябва да съм в София. Адресът е някъде в кв. Дървеница. И по-конкретно блок 50. Би ли могла да ми помогнеш с кой автобус и от коя спирка ще ми бъде най-удобно? Разбира се имайки предвид, че идвам от Пловдив. Предполагам, че да сляза на Окръжна, но все поак да ми уточните. Иначе помня, че имаше един автобус, който минаваше по тоя бул Ал. Малинов в Младостите, след което завиваше надясно и се спускаше към Дървеница. Ама нали съм късопаметна и съм забравила кой беше. Малко хелп?

Жу, извинявай, че забравих за Весето, бе! Ииии, ами да е жив и здрав.

# 702
Поли и на мен, та го смених с този на Алена Wink

Стефче, можеш да стигнеш до Дървеница с автобус 88, но трябва да слезнеш не на Окръжна, а на предната и да повървиш до спирката. 88 върви през Младостите и завива надясно при Аско-Деница, оттам слиза до Дървиница.

# 703
Джулс, честит рожеден ден на Рико, здраве и мноооого игри.

Жу, честит ти именик! Здраве и отлични оценки.

Стеф, прекрасно персонално пожелание си отправила към мен, а за теб моето ще е да се сдобиете с така желаното бебче и дано се разширите малко.

Аз отивам да меся питка пак. Тая вечер пак ще сме при  нашите и се сетихме, че нямаме хлаб и няма и откъде да купим. Ходимхме на Витоша на разходка, защото там беше чисто и топло, а в Сф е отврат, толкова е мръсно и смръдливо.

# 704
Ми Хаясинка, през изминалата година с това те запомних - много се натоварваше с работа, преместиха ви в друг офис, от който ти се яви голямо притеснение за пътуването сутрин и за Джуджи. Та е те така...

Общи условия

Активация на акаунт