Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 464
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Да се насладим на един от прекрасните шедьоври на Роси:
http://www.youtube.com/watch?v=1qU86g78tlw&feature=recentf

# 106
Два свята
Прегърнаха се двамата,
преляха свойта кръв
един във друг чрез погледи,
чрез стиснатите длани,
щастливи, земни, видими...

А ти си в моя сън
и никога не си бил вън от него,
и никога не си поглеждал
отблизо в моите очи,
не си докосвал своята ръка
до моята, а се пренесе
направо в моя сън.

Години минаха, ти все си с мен
и никой никога не би можал
да те изтръгне,
и никога не би разбрал
как всичко е възможно в сънищата
и колко си добър, и колко ме обичаш,
щастлив, неземен и невидим...

Дора Габе

# 107
  • София
От фрагмента се вижда сцена, Мелда плаче, а Тюркян е над нея.
Дали е заради годежа Еда - Харун или заради историите с Бату и Ниса?! newsm12
Аз си мисля , че Тюркян е казала за болеста си и това , че е решила да си прави операция .. Или пък заради смъртта на Феяз  newsm78
Ако е заради Феяз, странно ми изглежда! Тя за майка си дали така ще плаче?! smile3515
Или защото губи подкрепата на Феяз за Харун?! Хайдеееее, пак се филмирах! smile3555 smile3555 smile3555
А, Вени,Мелда вече няма подкрепата на Фезя за Харун,мина това време  Thinking Thinking Дъртия пръч  не одобряваше това ,че Хубавелко се опитва да крие Ямур от майка й,дори е осъзнал колко несправедливо постъпи спрямо Еда.  Peace

# 108
Дали е заради годежа Еда - Харун или заради историите с Бату и Ниса?! newsm12
Аз си мисля , че Тюркян е казала за болеста си и това , че е решила да си прави операция .. Или пък заради смъртта на Феяз  newsm78
Ако е заради Феяз, странно ми изглежда! Тя за майка си дали така ще плаче?! smile3515
Или защото губи подкрепата на Феяз за Харун?! Хайдеееее, пак се филмирах! smile3555 smile3555 smile3555
А, Вени,Мелда вече няма подкрепата на Фезя за Харун,мина това време  Thinking Thinking Дъртия пръч  не одобряваше това ,че Хубавелко се опитва да крие Ямур от майка й,дори е осъзнал колко несправедливо постъпи спрямо Еда.  Peace
Според мен е осъзнала, че във всичко се е провалила! newsm78 newsm78 newsm78

# 109
# 110

Невероятна игра на Серхан направо........!

# 111
Здравейте и от мен.Аз си мисля че найстина филма отива към финал.Но все пак ще разберем това от сериите който остават.Но наистина филмът е невероятен,и просто не си обяянявам как може да не го оценяват във Турция.

# 112
  • Русе
Да се насладим на един от прекрасните шедьоври на Роси:
http://www.youtube.com/watch?v=1qU86g78tlw&feature=recentf
newsm10 newsm10 newsm10Чудесен избор!

# 113
  • Русе
Два свята
Прегърнаха се двамата,
преляха свойта кръв
един във друг чрез погледи,
чрез стиснатите длани,
щастливи, земни, видими...

А ти си в моя сън
и никога не си бил вън от него,
и никога не си поглеждал
отблизо в моите очи,
не си докосвал своята ръка
до моята, а се пренесе
направо в моя сън.

Години минаха, ти все си с мен
и никой никога не би можал
да те изтръгне,
и никога не би разбрал
как всичко е възможно в сънищата
и колко си добър, и колко ме обичаш,
щастлив, неземен и невидим...

Дора Габе

Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm74 newsm74 newsm74 newsm74

# 114
  • Русе

Удавник и за сламка се хваща! Харун й го каза в очите, но Мелда така и не изтрива снимките му!
Кой знае на какво още разчита?! smile3506

# 115
Здравейте и от мен.Аз си мисля че найстина филма отива към финал.Но все пак ще разберем това от сериите който остават.Но наистина филмът е невероятен,и просто не си обяянявам как може да не го оценяват във Турция.
Не знам някой от нас да има сносно обяснение! Ние сме пристрастени!

# 116
  • Русе

Според мен е осъзнала, че във всичко се е провалила! newsm78 newsm78 newsm78
Реално погледнато е така!  newsm12

# 117
  • Русе
Moксито, чудесно оформление! Много е красиво! smile3501 smile3501 smile3501 txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 118

Удавник и за сламка се хваща! Харун й го каза в очите, но Мелда така и не изтрива снимките му!
Кой знае на какво още разчита?! smile3506
Вени на какво да разчита , тя непрекъснато прави грешки според мен там на яхтата с пияния Харун беше пълно унижение и още колко пъти!

# 119
  • Русе
70 милиона, различен манталитет, ценностна система, обичаи и нрави...
Само можем да предполагаме?! newsm12

Общи условия

Активация на акаунт