Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 454
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
  • София
и този между ниса и бату когато го налагаше

Иве ама твоята любимка как размахва бухалката.Изкефи ли се newsm78

# 436
  • Русе
Как свикнахме заедно като свърши Незабравима ....как ще я караме newsm78

Почва излъчването по Нова ТВ! И пак ще има коментарии... smile3521

# 437
  • София
Рекси ....като имаш възможност пресъздай разговора между Мелда и Ниса.След като бухалката беше в действие hahaha Joy hahahaТази Ниса от къде я извади тази смелост и сила.
Мелда много се зарадва,че Ниса й няма нищо,а тя  подигравателно я попита не си ли при Бату в болницата?М-каква болница,какво му има на Бату,защо е в болницата.Ниса я заплаши,че ще влезе вътре и ще разкаже на майка й що за дъщеря има,как е любовница на женен мъж,нямала ли морал и т.н.Мелда се заоправдава,че това не е вярно,разбрала е грешно нещата,не е истина това,което е видяла.Ниса я накара да моли за извинение

# 438
  • София

Страхотно .Страстно .Адреналина е на 10 smile3521 smile3508 smile3501 newsm10 newsm44 smile3501 smile3525

# 439

newsm10 Weary newsm10
Пък ако не започне още по нова ще обсъждаме тези по Диема Фемили.

# 440
Здравейте мили мои незабравимки  Hug Heart Eyes
Ох....... ooooh! ама вярно нямате милост Praynig към отсътващите  smile3529 уморих се от бързане  running да ви догоня  Hug Heart Eyes
Фрагмент няма но пък това непречи прекрасното настроение във форум да е на ниво както винаги . newsm44 newsm44 newsm44

Мили мои неуморни стихоплетци понеже вече си изчерпах всички хвалебствия ми остава само едно   newsm20 newsm20 newsm20 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Карпатия прекрасно оформление   love001 newsm51
Боб с тези снимки на Серхан  newsm57 newsm57 newsm57 smile3535 smile3535 smile3535 #Silly #Silly и бара дето си отворила не помага направо съм  #Crazy #Crazy #Crazy

# 441
  • София
Рекси ....като имаш възможност пресъздай разговора между Мелда и Ниса.След като бухалката беше в действие hahaha Joy hahahaТази Ниса от къде я извади тази смелост и сила.
Мелда много се зарадва,че Ниса й няма нищо,а тя  подигравателно я попита не си ли при Бату в болницата?М-каква болница,какво му има на Бату,защо е в болницата.Ниса я заплаши,че ще влезе вътре и ще разкаже на майка й що за дъщеря има,как е любовница на женен мъж и т.нМелда се заоправдава,че това не е вярно,разбрала е грешно нещата,не е истина това,което е видяла.Ниса я накара да моли за извинение
newsm10 smile3521 smile3525Последното изречение особено ми харесва.
Тая Мелда  колко е грешна.Опашка ще има ....на които ще се извинява и прошка ще иска.
Благодаря Рекси  bouquet

# 442
  • София

newsm10 Weary newsm10
Да  има резервни варианти.....  bouquet

# 443
Рексииии.........напълно съм разконцентрирана от тази фотосесия на професор Серхан  newsm03 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 444
да много ми хареса ниса само как го налагаше  ако може накой да преведе думите й -какво му говореше защото беше изпълнена с много злоба към него

# 445
Рекси, Ниса я накара да моли за извинение или Ниса я накара на колене да моли за извинение.
Не разбирам турски но тя защо седна първо на стъпалата и тогава се извини и после се разплака от унижение.Извинявай но много ми е интересно кое от двете.Ако я е накарала на колене(както заслужава) това е много голямо унижение за нея. newsm78

# 446

newsm10 Weary newsm10
Да  има резервни варианти.....  bouquet

Боб няма мърдане от форума .А и наште докато излъчат незакупените серийки после докото ги повторят  Naughty най важното е да сме живи и здрави и купона да продължава пък може да гледаме Серхан и Йозлем и в друг сериал.Заслужават да бъдат забелязани и от други продуценти и режисьори и да продължават да радват феновете си с перфектната им игра. Praynig Hug Heart Eyes

# 447
  • София
Рексииии.........напълно съм разконцентрирана от тази фотосесия на професор Серхан  newsm03 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Марийче добре дошла   bouquet

По азбучен ред ....коя  наред е
На упражнение с професора да бъде
И книжката ......
Да не забрави тя да вземе
Там пълно 6
Усмихнато да грее hahaha Joy hahaha

# 448
  • София
Изчезвам за малко.....Има гладни около мен newsm64 newsm64

# 449
  • Русе
Очаквам в следващите епизоди Мелда да почне да пее, каквото знае на Харун, за Бурак.
А Харун да притисне, проследи и т.н. Бурак.Нещата малко по малко могат да излизат.
Яамур да научи за майка си, Едже да я обработва, но постепенно малката да почне да се интересува от Еда повече.
За повече не смея да си фантазирам! Rolling Eyes Но раздяла между нашите, не предвиждам.

Общи условия

Активация на акаунт