Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 451
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Рексииии.........напълно съм разконцентрирана от тази фотосесия на професор Серхан  newsm03 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Марийче добре дошла   bouquet

По азбучен ред ....коя  наред е
На упражнение с професора да бъде
И книжката ......
Да не забрави тя да вземе
Там пълно 6
Усмихнато да грее hahaha Joy hahaha

Боб то на опашката сме много Hug пък и аз съм доста назад но ще си чакам реда чинно  Embarassed то изспуска ли се такъв учител  Embarassed

# 451
  • София

А на  мен ми стига това.......ама само на мен, домочадието иска друго......

# 452
Очаквам в следващите епизоди Мелда да почне да пее, каквото знае на Харун, за Бурак.
А Харун да притисне, проследи и т.н. Бурак.Нещата малко по малко могат да излизат.
Яамур да научи за майка си, Едже да я обработва, но постепенно малката да почне да се интересува от Еда повече.
За повече не смея да си фантазирам! Rolling Eyes Но раздяла между нашите, не предвиждам.

Амин дай боже  bishop толкова дълго  чакаме наште гълъбчета да се съберат .Отсега нататък компенсацията на сценаристите към финовете им е да показват колко силна е истинската любов и никаква раздяла. Naughty Praynig

# 453
Очаквам в следващите епизоди Мелда да почне да пее, каквото знае на Харун, за Бурак.
А Харун да притисне, проследи и т.н. Бурак.Нещата малко по малко могат да излизат.
Яамур да научи за майка си, Едже да я обработва, но постепенно малката да почне да се интересува от Еда повече.
За повече не смея да си фантазирам! Rolling Eyes Но раздяла между нашите, не предвиждам.
Апък аз много искам да излезе наяве,че Мелда изобщо не е спала с Харун,и това да го разберат всички от Гюлерови.

# 454
  • София
Харун-Арас

А-най-накрая да се срещнем посредата,да видим,кой ще спечели следващия търг(рунд)
Х-Научи си добре урока  да стоиш далеч от тези,които работят и принадлежат на мен
А-не смятате ли,че само хвърляте клевети по мен
Х-аз не смятам за клевета,да се откажа ли  след като два пъти вече ме свързвате с убийството на адвоката
А-да видим,все пак трябва да бъдете  внимателни
Х-мисля,че ти трябва да си по-внимателен

# 455
  • София
Рекси, Ниса я накара да моли за извинение или Ниса я накара на колене да моли за извинение.
Не разбирам турски но тя защо седна първо на стъпалата и тогава се извини и после се разплака от унижение.Извинявай но много ми е интересно кое от двете.Ако я е накарала на колене(както заслужава) това е много голямо унижение за нея. newsm78
Дори не си спомням точните думи на Ниса,това го казах по спомен,но очевидно Мелда беше много унижена   bouquet

# 456
Относно статията за напускането на Феяз и Саадет аз също съм на мнение ,че с това филма само ще загуби .Можеше в една две серийки да дадат малко разплитане на техните тайни относно ДНК на Толга ,смърта на съдружника му поне между тях двамата да бяха дали някой разговор от който да станеше ясно кой какво е свършил. newsm78  

# 457
Рекси, Ниса я накара да моли за извинение или Ниса я накара на колене да моли за извинение.
Не разбирам турски но тя защо седна първо на стъпалата и тогава се извини и после се разплака от унижение.Извинявай но много ми е интересно кое от двете.Ако я е накарала на колене(както заслужава) това е много голямо унижение за нея. newsm78
Дори не си спомням точните думи на Ниса,това го казах по спомен,но очевидно Мелда беше много унижена   bouquet
Как е на турски-на колене? Нещо от рода чоть.Само не ми се смейте Няколко пъти и повтори тази дума. newsm78

# 458
  • Русе
Относно статията за напускането на Феяз и Саадет аз също съм на мнение ,че с това филма само ще загуби .Можеше в една две серийки да дадат малко разплитане на техните тайни относно ДНК на Толга ,смърта на съдружника му поне между тях двамата да бяха дали някой разговор от който да станеше ясно кой какво е свършил. newsm78  
smile3521

# 459

Чрез Бурак могат да стигнат и до Бату.Постепенно кълбото ще се разплете.
Каквото й да говори Едже на Ямур(дано все пак се осъзнае,и не го прави),Ямур и Еда ще се сближат.
И аз не вярвам раздяла на Еда и Харун.
Каквото и да се случи,хубавото е,че този филм така развинтва фантазиите ни,и ни кара да пишем толкова различни сценарии...

# 460
  • София
Как е на турски-на колене? Нещо от рода чоть.Само не ми се смейте Няколко пъти и повтори тази дума. newsm78
Сега го слушах пак-да каза й няколко пъти да моли на колене за извинение и прошка  Sick

# 461
# 462
Дори не си спомням точните думи на Ниса,това го казах по спомен,но очевидно Мелда беше много унижена   bouquet

Сега го слушах пак-да каза й няколко пъти да моли на колене за извинение и прошка  Sick
Много,ама много ти благодаря.Беше ми направило впечатление,че Ниса няколко пъти повтори тази дума,а Мелда нещо се сконфузи и опъваше.След извинението беше бясна заради унижението.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 22:02 от dorital

# 463

Мария,права си ,но ако Саадет си беше признала за Толга,то той тряба да получи възмездие,а героят излезе от филма,така че няма как да го върнат,а и много щеше да се проточи цялата работа, Феяз пак щеше да се ядоса и.т.н.Затова,според мен,така оставиха нещата-сами да си ги тълкуваме.

# 464

Вени откъде измъкна този поглед  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт