Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 448
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Момичетааа......благодаря ви за фрагмента. Леле Бату си остава пълен психопат а май и Едже .Много хубав шамар и фрасна Еда . Crossing Arms
Пак екшан? Но кои беше на вратата когато отвори Еда?

# 481
Тюркян и тя правосъдие раздава щом като изхвърля Ферда от вкъщи значи е разбрала от кой  чака дете. Май Арас ще помогне на Еда да намерят Харун  newsm78

# 482
Момичетааа......благодаря ви за фрагмента. Леле Бату си остава пълен психопат а май и Едже .Много хубав шамар и фрасна Еда . Crossing Arms
За мен това е Арас. Peace

# 483
#Crazy #Crazy newsm45 newsm45 newsm45 smile3511 smile3511
След толкова щастие какво ни чака.Горкият ни Хубавелко.
Накрая на фрагмента какъв поглед има само .Перфектна игра на Серхан Яваш ей да му се неначудиш откъде този талант. Hug Peace

# 484
За мен това е Арас. Peace
И аз мисля че е Арас!  Peace Peace Peace

# 485
Тюркян и тя правосъдие раздава щом като изхвърля Ферда от вкъщи значи е разбрала от кой  чака дете. Май Арас ще помогне на Еда да намерят Харун  newsm78
Може и затова Харун беше спокоен на кея  когато Арас. я държеше!

# 486
Гледайки отново фрагмента Еда май се намира в къщата на Харун. newsm78 И с какво ли толкова много я е предизвикала Едже  newsm78

# 487
Благодаря за фрагмента,момичета!
Надявам се,това,което видяхме да не е в хронологичен ред,защото накрая отвлечената беше Еда.
Нападението ,когато бяха на Кулата,явно е с добър край,след като и двамата бяха на погребението.
Дано Бату не отвлича след това пак Еда.
А иначе ,какъв хубав шамар отнесе Едже!-Еда е твърда,няма връщане назад.
А Ферда беше изгонена,точно както тя изгони Еда.

# 488
Гледайки отново фрагмента Еда май се намира в къщата на Харун. newsm78 И с какво ли толкова много я е предизвикала Едже  newsm78
Харун го няма сигурно заради ЯМУР!

# 489
Да допълня само за финала на фрагмента .Такава злоба вече се е загнездила в сърцето на Харун срещу Кенан ,че направо не ми се мисли като разбере кой е какви ще ги свърши .Тежко му на Бату . Дано  сценаристите поизмислят нещо заслужено за Кенан спрямо това което той стори срещу Харун.И не на последно място Серхан е с нова прическа. Peace  

# 490
И аз мисля,че Арас ще им помогне.
А защо плачеше Ямур-дано не посегне тоя психопат на детето!

# 491
Фрагмента е доста объркан.Уж заедно ги отвличат,а първо дават Еда в къщата на Харун,а след това припада когато някой с маска идва към нея.Тюркян какъв шамар удари на Ферда но и  тя как блъсна майка си.Погледът на Бату беше на напълно луд психопат,той вече съвсем превъртя.Сигурно Едже и Еда се карат коя да е в къщата на Харун и да гледа Ямур.Какъв хубав шамар удари Еда на Едже.Малко и е.

# 492
  • Монтана
 След като изгледах поне 10 пъти новия фрагмент на 63 епизод,ми се иска да споделя следното:Трагичните и страшни спомени в детството бележат психиката и целия живот на човек-пример-Бату!Горкият,чак ми дожалява за този образ,пресъздаден по великолепен начин от Мерт Явузджан!Такъв психар,живеещ само с мисълта да отмъсти за смъртта на родителите си,готов на всякакви гадости и престъпления!Виждате ли го как триумфира през нощта на своето отмъщение и смъртта на Фейяз и Саадет!Простирайки ръце към небето и крещейки-колко ли е силна тази сцена!Сигурна съм,че бату е живял през целия си живот само заради този момент на възмездие според неговите представи!Дано да ни изяснят какво всъщност е искал да направи Фейяз Арсланлъ със съдружника си преди години....
 Извинете,постът стана дълъг,но ми се щеше да споделя мислите си с вас....
А иначе,убедена съм-има много какво да се види в предстоящата среща-и шамарите за омразните ми Ферда и Едже;и това,че Арас е този,който ще помогне на Еда,и прекрасната игра на нашите любимци,а всъщност на всички актьори ,участващи във този невероятен сериал!
И накрая-вече твърдо съм убедена,че "Незабравима" върви към своя край.....може би за добро,за да не се разводнява повече действието!Но....разбира се,казвам го с мъничко тъга....

# 493
Фрагмента е доста объркан.Уж заедно ги отвличат,а първо дават Еда в къщата на Харун,а след това припада когато някой с маска идва към нея.Тюркян какъв шамар удари на Ферда но и  тя как блъсна майка си.Погледът на Бату беше на напълно луд психопат,той вече съвсем превъртя.Сигурно Едже и Еда се карат коя да е в къщата на Харун и да гледа Ямур.Какъв хубав шамар удари Еда на Едже.Малко и е.
Шамара си го бива но Едже с какви очи е там като знае ,че зад всичко стои Бату! newsm78

# 494
Фрагмента е пообъркан но аз мисля ,че ще бъде в следната хронология :
1. Предложението за брак
2. Отвличат ги.
3. Бату доволен от наемния убиец.
4. Намират първо Еда и тя отива в къщата на Харун.
5. Едже разбира за случилото се от Бату и отива при Ямур но изненада Еда .
6. Бату разпитва Харун / той е със същите дрехи от яхтата /
7.Арас помага на Еда да намерят Харун .
И след това моментите са свързани с погребението .Финала на другата серия го отдавам на момента в който Еда благодари на Арас и пристигат Ямур и Харун.

Общи условия

Активация на акаунт