Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 402
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Сега,като го изгледах отново,в последния кадър,Еда с роклята,с която беше на Кулата-значи този кадър е от преди погребението.
Кадрите наистина са разбъркани
Бату-Кенан е подготвил жестока постановка  за Харун.През стъклото,което ги делеше,Бату го виждаше,а Харун него-не.

# 496
Момичетааа......благодаря ви за фрагмента. Леле Бату си остава пълен психопат а май и Едже .Много хубав шамар и фрасна Еда . Crossing Arms
Пак екшан? Но кои беше на вратата когато отвори Еда?
За мен това е Арас. Peace
И на мен ми заприлича на Арас!

# 497
Фрагмента е пообъркан но аз мисля ,че ще бъде в следната хронология :
1. Предложението за брак
2. Отвличат ги.
3. Бату доволен от наемния убиец.
4. Намират първо Еда и тя отива в къщата на Харун.
5. Едже разбира за случилото се от Бату и отива при Ямур но изненада Еда .
6. Бату разпитва Харун / той е със същите дрехи от яхтата /
7.Арас помага на Еда да намерят Харун .
И след това моментите са свързани с погребението .Финала на другата серия го отдавам на момента в който Еда благодари на Арас и пристигат Ямур и Харун.
newsm10 newsm10 newsm10

# 498
Мария,мисля,че много правилно си подредила моментите!

# 499
  • Монтана
1. Предложението за брак
2. Отвличат ги.
И след това моментите са свързани с погребението .Финала на другата серия го отдавам на момента в който Еда благодари на Арас и пристигат Ямур и Харун.
newsm10 newsm10 newsm10Напълно те подкрепям,само не зная къде да сложим караницата между Едже и Бату в колата му.....?

# 500
Гледайки отново фрагмента Еда май се намира в къщата на Харун. newsm78 И с какво ли толкова много я е предизвикала Едже  newsm78
Може би Едже се е опитала да я изгони,но Еда да е заела отреденото и от Харун място, на стопанка на дома!!!

# 501
1. Предложението за брак
2. Отвличат ги.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 502
  • Монтана
Гледайки отново фрагмента Еда май се намира в къщата на Харун. newsm78 И с какво ли толкова много я е предизвикала Едже  newsm78
Може би Едже се е опитала да я изгони,но Еда да е заела отреденото и от Харун място, на стопанка на дома!!!
Абсолютно,Меги!И този път струва ми се "европейката "Едже си намери майстора....!

# 503
 vai1 това е пак същата вечер на отвличането .Аз мисля ,че Бату се обажда на Едже и й казва какво е свършил .Тогава тя разбира ,че брат й е задържал Харун и може би тогава отива в къщата му при Ямур или на сутринта   newsm78 Нещо такова ми се върти в главата. newsm78

# 504
# 505
Ох,много ме разстрои този фрагмент.Много тежка серия ни чака.Как само ще измъчват Харун,че чак с вода ще го свестяват.Отивам да изпуша една цигара и пак съм при вас.Много ми се опънаха нервите и трябва да се успокоя малко. newsm78

# 506
  • Монтана
vai1 това е пак същата вечер на отвличането .Аз мисля ,че Бату се обажда на Едже и й казва какво е свършил .Тогава тя разбира ,че брат й е задържал Харун и може би тогава отива в къщата му при Ямур или на сутринта   newsm78 Нещо такова ми се върти в главата. newsm78
Може,мила!Ще видим до къде ще стигнат брат и сестра!
Но от мен лека нощ,момичета!Утре ми предстои ранно пътуване,затова ви оставям!Радвам се,че бях във вашата компания и не пропуснах новият фрагмент!Подобаващо го разнищихме....,както винаги!
Още веднъж лека нощ на всички,до сряда!Утре,навсички-весела и забавна неделя,а след това успешна и ползотворна седмица!
 Hug Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm03 newsm03

# 507
Лека нощ,Vai1,
лек път утре,и хубава неделя и на тебе!

# 508
  • София
Ей тоя Бату голяма гад. #2gunfire #2gunfire #2gunfireПсихар пълен.Психически иска да ...... унищожи Хубавелко.

# 509
 vai1  лека нощ мила . Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт