Моля накой да ми обясни

• 857
  • 2
  •   1
Отговори
Здеавейте на всички,самотна майка съм с дете което ходи на градина за жалост сме болни от 2 седмици , но това не попречи от градината да ми се обадят 2 пъти за 1 ден за да ми кажат колко спешно трябва да си платя такса от 60лв.Независимо че казвам "малката е болна за това не сме идвали' знаете ли какъв  беше отговора "да ама ако не си платите тока ще ви го спрат нали?" .Имам следният въпрос някой 1 во да ми обясни как стана самотни родители да плащат наравно със семействата с брак?Имаме ли някакви права изобщо в тази прекрасна държавица?Благодаря на всички предварително  bouquet

# 1
Ако детето е припознато от баща си не сте самотен родител .
Друг е въпроса , че някои общини дават възможност на разведени и несключили брак да ползват право на половин такса .
Но това се решава на местна почва. Peace

# 2
Има тема в другия под-форум - ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548772.0
Аз доколкото разбрах от нея, не могат да те принудят да си платиш таксата и всичко е само психо атака от директорите, защото и тях ги натискат да събират такси. Това, обаче, май само за София Thinking
А ако детето си има баща в акта за раждане - родителят не е "самотен" - нали бащата уж плащал издръжка Twisted Evil #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт