Отговори
# 120
Здравейте,много хубава коледна тема!!! Поздравления за чудесното оформление!  bouquet
Аз съм от тези дето не са писали доста време, но ви четях редовно. Доцент Димитрова ви направи няколко тъжни дни. Ходих на ФМ и ми каза, че лигенчетата на бъбречетата на бебо са увеличени 6 мм. Имало 3 варианта да останат така, да се намалят и да се увеличат, но коментара ще е след 8 седмици.Скара ми се, че не нося резултатите от Даун и ми препоръча ФЕ.При това ми записа час за януари при нея. След прегтледа от щастлива бременна се превърнах в парцал. Прибрахме се с мъжа ми и почнаме да четем из нета. Заключението беше, че не е толкоз старшно. Обадих се и на гинеколожката и отидох. Тя също ме успокой, че няма нужда от притеснение и ми записа час при д.р Велковски за ФЕ. Прегледът на ФЕ мина добре, много добър и внимателен лекар, разгледа и бъбреците и каза, че само в дясно вижда увеличение, но не е проблем. После прочетох за случката и с ЕлБиЕн при доц.Димитрова. Благодаря на ЕлБиЕн, че ми даде сила да потърся и друг лекар. Обадих се на Марков и имам час, януари при него. Доно обясни всичко и да няма проблеми, а Димитрова не искам да я виждам вече.
Да дам още отчет хомоглобина ми е нисък, но Fe е високо. Казаха ми да пия 2*2 фолиева киселина и да пия сок от червено цвекло.
С кг съм 10+ Sad , а има още 3 месеца и половина.
Коментирахте и пюретата. Аз моето съм го хранела с Ганчев и съм му правила зеленчукови и плодиви, но ден за ден.
Дрешки не съм купила нищо, ще прегледам от баткото и само каквото има нужда ще взема.
Тази седмица е с тържества на баткото и дано мине добре, има главна роля в пиесата в училище Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 121
  • Червено знаме 11:)
Здравейте,дано все хубави хора да влязат в домовете ви!У нас няма изгледи да дойде някой..
Hope78bg дано всичко да е наред и тази Димитрова е сбъркала със заключенията..бъди позитивна Hug
Ванче,честита количка,леко и безаварийно да я ползвате Laughingакам реда,но излезе доки икато ме видя ме извикас да влезна...и о ужас...бабите откачиха...лудо викане защо съм пререждала,и док им вика,ами жената е бременна,голям смях,ще ме бият замалко #2gunfire #2gunfire,та в 17ч днес ще се записвам и тук на ЖК

# 122
здравейте на всички мами.....

# 123
Поздрави от една нова мама във форума!  bouquet
форумът е страхотен и много се радвам, че ще имам възможност да си говоря с други мами чакащи бебоци през април Simple Smile
особено като си стоя вече 3-ти месец болнични у нас през деня сама с телевизора Simple Smile
Аз ще се разпиша при сините щъркелчета, но за име нямаме съгласие още нито с родителите, нито между нас с мъжа ми.
Когато чета редовете на другите мами така се радвам , че не съм единствената която трудно си обува чорапите и седи в тоалетната с тумбака Simple Smile
Моля ви, мами, кажете как се справяте с проблема с хъркането на мъжа ви, у нас това вече ми действа на нервите и се разсъннвам и не мога да спя,
 не стига че ставам на всеки час до тоалетната.Добре че през деня си доспивам, ама точно вечерно време бебо почва да ме гъделичка и още повече не ми се доспива  Laughing
По темата аз съм +6кг и много се харесвам в огледалото  Sunglasses
Имам много какво да кажа, но стига за сега,
ще се радвам ако кажете някоя рецепта за хубави коледни сладки Simple Smile

# 124
Здравейте на всички,

да се отчета и аз. Днес бях на ЖК и сме вече 950 гр  Shocked (ако правилно съм разбрала). През цялото време юнакът се въртя, маха с ръчички, обръща се насам-натам, абе гимнастика ви казвам. Доста се чудя към коя болница да се насоча за раждане. Мислех за окръжна, но вече не съм толкова сигурна. Имало дни на отворени врати в болниците, можело да се види условия, лекари и т.н. Знаете ли нещо по въпроса?

Добре дошли на новите мами! Само с хубави новини да се запълва форума!!!   bouquet

Ванче, количката е много хубава, аз я гледах в един магазин и ми хареса. Единственото, което малко ме спира е, че тази не се сгъва като чадър, но това да й е кусура...  Wink

# 125
Здравейте и от мен голямо четене падна.Аз Събота и Неделя бойкотирах компа.Рекох и отсекох както се казва. Сладките станаха чудни и вече са по пакетчетата за децата на приятели в къщи остана една чиния за коледа и толкоз.

За коледа ще си бъдем в къщи и кумовете ще са ни на гости за обяд ще се пътува чак за Нова година и то спрямо резултатите от иследванията утре newsm78
Хубав ден  bouquet

# 126
  • Свиленград
Djulia при кой доктор ще се записваш.Ако е при Апостолов и има много хора в дясно от кабинета му има една врата където е акушерката, като минеш през нея после си с предимство и при доктора.Че то иначе е голям студ в нашата поликлиника и дългото чакане не е желателно.Предполагам че личния те е извикал с предимство, много ясно че няма да чакаш да не искат да си прехвърлят вирусите  на теб.
Desi_Mitkova страхотни сладки, аз не правя нищо че само хабя продуктите. С две леви ръце съм в готварството.
luiza_chikone добре дошла.
Аз съм съгласна с начина на известяване.Термина ми е 11.04, но тъй като ще съм с операция  сигурно ще съм една от първите.Така че мога да  играя ролята на щъркелчето вестоносец.Това би било най-приятната ми задача.
Е стига съм писала.Приятен ден на всички.

# 127
Влизам да ви пожелая весело изкарване на празниците, защото след малко заминаваме и не знам дали ще мога да се включа.
Много забавления и хубави празници на всички, много подаръци за всички и щастливо посрещане на Нова година!
 Hug Hug Hug

# 128
Здравейте момичета,
според мен наистина е най-добре домашно да се приготвят пюретата, но аз едва ли ще успея да се справя с тази задача.
Някоя мама каза, относно предаването на темата на нова за пюретата, че било реклама, но аз явно пак нещо не съм разбрала. Коя е била рекламираната марка? Не за друго ами да знам какво да купувам, че ще ми е за пръв път Simple Smile
Поздрави от мен и лека седмица на всички!

# 129
Хелоу, как сте прфедколедно? Купихте ли подаръците?

Аз имам адски много работа, прочетох последните 2-3 страници диагонално.  Много пазарувате за тия бебоци, браво на вас. Аз НИЩО не съм купувала още. Обзело ме е едно такова спокойствие...не мога от сега да се кахъря за боденца и шишета. Знам точно какво ще купя, а пък и имам доста неща от батковците Simple Smile

Адски ми се ходи на ски... но е ясно, че няма как да стане  Mr. Green

Утре съм на ЖК, да видим как е положението.

Хубав ден на всички. Яд ме е, че не знаех, че е Игнажден днес! А кога ще правя коледните сладки??? Кога ще ги вместя в графика си? Оффф, искам на скиии.

# 130
  • Червено знаме 11:)
Vadada,да,при Апостолов ще ходя,и мерси за инфото за вратичката Laughing,ще се възползвам.Генов каза че само Апостолов води ЖК,сигурно Баева няма акушерки,незнам newsm78.Сега ходих на кола-маска,че знам ли го,може да иска да ме "види" Embarassed Wink Laughing,а го мразя това...
luiza_chikone добре дошла... smile3525За сладки рецепри незнам,и аз съм от отбора на левите ръце,мога да правя само един кекс и си го ям само аз,и накрая кучето на нашите Laughing
kupa весели празници и на теб!!!
Относно Игнажден,козметичката ми каза че съм първата й клиентка за днес и че много се радва за това,стана ми едно драго на душата...

# 131
  • España (Плевен)
Здравейте, момичета...
Влизам да ви се похваля и оплача.  Tired Tired
Хубавото е, че сме вече  при татито. Ще стоим тук до 18 януари.  Grinning Много сме щастливи с Нелката.
Лошото е, че се разболях ден преди да доядем тук и вече 5 ден ме мъчи гърлото, ушите, много гадна хрема и днес ме заболя и зъб за капак.  ooooh! Много ми е зле. Довечера ще отидем на лекар.
Взимах до сега липов чай с мед и лимон, изстискан сок от лимон с 1 лъж. мед, правих 3 дена компрес на гърлото с ракия, видях в нета, че мога да се пръскам с ТантумВерде. Използвам на Нелито Тантума и детските и капки за нос Олинт. Нищо не ми помага. Парацетамол също мога, но нямам температура. Ако знаете колко е неприятно, Момичета пазете се. Чувството е ужасно...
От мен лек ден на всички..  Hug

# 132
  • sofia
В събота ходихме на пазар в Хит и имаше промоция на Памперс. Като ме видяха с корема ми подариха едно памперсче - втори размер - за новородени. Нищо не съм купувала за бебо, но си имаме вече памперс. Laughing

# 133
  • Свиленград
Djulia не се притеснявай той има един апарат от каменната ера и това е.Но при акушерката задължително те теглят, мерят ти кръвното и коремчето.А също така и слушат пулса, но и там апарата е първобитен.Последния път ме стреснаха че не се чува единия пулс, ама всичко си беше наред.Успех и пиши какво е станало.

# 134
  • София
Честит Ви празник момичета, дано първо в къщата ви влезе добър човек днес.
vania_svet честита количка със здраве да си я ползвате, много е хубава.
luiza_chikone  добре дошла сред нас лека и безпроблемна бременност до края ти желая.
Hope78bg мисля, че всичко ще бъде ОК, не се настройвай негативно смени доки и чуй няколко мнения.
Хайде до скоро весела и спокойна вечер на всички ви.

Общи условия

Активация на акаунт