Георги на мама Лони е МАЙско момченце за милиони!

• 39 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
А къщата Ани в 2009 ли беше? Честити ви ритници момичета, нека само хубави усещания да ви носят бремеността, а и отглеждането. Ани отшумя ли гаденето? Бабъл дано и на теб да ти е все по леко в това отношение. Танче да докладваш как е минал прегледа!

Най-хубавото през 2010г. за нас с малката е, че събрах най-сетне смелост да се махна от баща й, и че в края на година успях да срещна човек, които за месец прояви повече внимание и любов към нас от колкото той за цялото ни съжителство....и знам със сърцето си, че най-хубавото предстои.

Дано Жули и другите болнички децича да оздравяват - стига вече с тези болести! Praynig

# 196
Ани пращай го по пощата - талона  Grinning Това ще да е мечето..

# 197
Гале, къщата беше през 2009! Сега тече ремонта, но както знаете, с него хич не ни върви!  Grinning
Мимоз, пиши ми адрес на лични, ще ти го пусна, само ще проверя до кога важи. Някои талони са ми до 15.01, някои до 10.01, а някои бяха до 31.12. И аз не мога да намеря снимка в нета на това мече, но то трябва да е!

# 198
Честита Нова Година! Нека тя е по-щастлива, по-весела и успешна за всички спрямо 2010!
И нека  сме здрави!

Ема беше болна и почти постоянно ми беше в ръцете. Нямах желание и сили за почти нищо. Припомних си дните, в които се кърмихме - не можеш да се отделиш от нея и за 5 мин. Когато иска нещо, седиш, докато не го получи. Било да я приспиш, било да я носиш... ХХХХ

Бабълче, честито! Лека бременност и едно здраво и сладко бебе на термин.

Руми, дано скоро да се оправите и 3-та. И после да организираме една среща. Много ще се радвам да излезнем без деца и да разпуснем малко.

# 199
  • София
...

Руми, дано скоро да се оправите и 3-та. И после да организираме една среща. Много ще се радвам да излезнем без деца и да разпуснем малко.

С голямо удовоствие! Към края на тази седмица пак в Мол-а?

# 200
Мимоз,талона важи до 05.01.2011. Дали ще успеем. Специално проверих дали си ми пратила адрес, сега да мина през пощата, но нямам. Ако пусна писмото следобед, дали ще пристигне до утре следобед поне?

# 201
...

С голямо удовоствие! Към края на тази седмица пак в Мол-а?

ok

# 202
Честита Нова година и от мен! Да ви носи само здраве, щастие и радост!

През 2010 имахме хубави и лоши моменти. Хубавото е, че пътувахме много, бяхме в България и Испания. Видях се с роднини, видях отново Черно море...
Лошото не е за разказване, случи се точно на Коледа и само ще кажа че беше малкия дявол и завърши в спешното. Но сега всичко е наред и всички сме здрави! Дано да е така и за напред  Praynig!

Сестра ми и семейството й са ни на гости и при нас е пълна къща, много шумно и весело  Grinning.

Бабъл, честита бременност! Лека и безпроблемна до края!

# 203
Кате, малко страшно ми звучи това спешно! Но щом казваш че е бил малкия дявол, радвам се че сега всичко е наред!

# 204
Ани няма да успеем нито да пристигне нито да отида да го ползвам.Благодаря ти все пак!  bouquet

# 205
Честита Нова Година и от мен ! Да сте здрави и много щастливи мами, татковци и деца !  Grinning

Ние бяхме на нашата вила на Нова година с децата и да ви кажа догодина съм се зарекла да ида някъде без деца на спокойствие, тишина и уют. Беше голяма лудница - Гери си изгори пръста на печката, опищя орталъка, Явор с извинение повърна от някаква храчка, която му се стекла в гърлото, а той е ненормално гнуслив и за капак Гери се напика в леглото. И всичко това се случваше почти на равни интервали, цялата вечер. Еми казвам ви догодина ще съм егоист и ще се гледам себе си. Но като все ме мързи да си ги организирам тия нови години и затова сме все в домашни обстановки.

Бабълче, честито, много се радвам за теб, да имаш лека и безпроблемна бременност и здраво хубаво бебоче.

Кате, дано нямате такива премеждия повече  Praynig

Лека седмица на всички   bouquet

# 206
ЕЕ, жалко, нямах късмет с тези талони!

# 207
  • Русе
   Хей, момичета, къде сте? Ще отидем на втора страница, хайде, пишете!
   Мимоз, чакаме разкази и снимки! Как е Жули?
   Кате, дано лошото вече е зад гърба ви!
   Пловдивската банда как е?
   Ани, какво е положението с парното в Шумен? Ивко си ходи на градина, нали?
   Тук пак вали сняг и е много студено  cold

Честит Йорданов ден! Да са живи и здрави именниците!
    Честито на Сиска и Божи!

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 12:02 от Mimeto78

# 208
Честито на имениците ни днес! Да са много щастливи и много много усмивки!

Мимоз, сега разбра ли защо в Лондон са пазарували като луди имало е защо и тук да стане същото нещо и ние ще сме така сигурна съм. Много добър момент си улучила и ти.
Как е Жули?
Кате радвам се че вече всичко е наред! Пиши когато имаш време, но сега се радвай на пълната къща!

И стойте повече на топло!

# 209
Честит празник на всички именници днес! С гордост си носете имената!

Миме, ние парно не ползваме, в ДГ са на локално. Не ни е засегнал тоя проблем!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт