Георги на мама Лони е МАЙско момченце за милиони!

• 39 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Иночка, това ли е апаратчето за което писа по-рано?
http://zaper.artcom.bg/?gclid=CN62kN-P86UCFZgA3godVDWrpQ

# 211
Жули изкара шарката и пу пу -леко.Сега трябва да я опазим да не се разболее,че имунитета е слаб след шарка.. Praynig
Гале те хората си пазаруват и без това така,пък и с 2,5 % ДДС повече кой знае колко няма да ги заболи.Всичко по принцип си е по-евтино там,избор в пъти и истински намаления навреме а не като стане стоката 5 годишна  Twisted Evil

Ейй да са живи и здрави именниците!!  bouquet  bouquet Не знаех ,че Божидара празнува днес..
Какво е това чудо-апаратчето?

# 212
Честито на всички именици днес! Честито и на тези от вчера. Няма да изброявам, защото със сигурност ще пропусна някого. Но на всички желая да са най-вече здрави, много щастливи и наистина много късмет!  bouquet

# 213
  • Плевен
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕННИЦИТЕ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! СЪС ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НОСЕТЕ И ПРОСЛАВЯЙТЕ ИМЕТО СИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 214
Честито на именниците днес!
Ето и аз да почерпя за моя именник:

# 215
  • София
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!

# 216
  • Varna
   Честито на имениците живи здрави.
 Ани, не е това апаратче, писах ти във facebook.

# 217
Честит имен ден на всички празнуващи вчера и днес!
Малки и големи бъдете здрави и много щастливи!

# 218
  • Русе
   Честит Ивановден!
   Да са много здрави всички малки и големи именници!
   Аз цяла сутрин разглеждам дрешки, които са  умалели на Дари - отделям за Ема, за подаряване, за хвърляне... Нямах представа, че сме натрупали толкова много неща!

# 219
  • Пловдив
Здравейте и за много години!!!!

Да честитя на Бабълчето точицата - лека и безпроблемна  Hug Hug Hug Hug

Честито и на всички именници в последните дни  Blush Hug Hug Hug Hug

Ние се загубихме, но таткото ни си беше в отпуска от 20-ти още и не сме се спрели от обикаляне  Laughing От утре вече е на работа  Laughing Празниците минаха неусетно - малко пенсионерски и по домашному, но си беше разнообразие  Laughing Кали беше много щастлива и доволна от подаръците

Предложиха ми работа, която да върша от вкъщи и приех - доста ще съм натоварена, но ще върша от любимите ми дейности - онлайн поръчки  Mr. Green Реших да приема, защото майка ми от този месец е безработна и ще остане при нас да оправя домакинството и да ми помага с момите  Sunglasses, а аз съответно ще й помагам финансово

Руми, ако не си открила още тази игра - мога да ти я поръчам - тъкмо днес ще пускам там поръчка  Peace Ние дружно играем на тия маймуни и е голяма радост   Peace

Танче, при нас е 1 м.

Да ви питам, срещали ли сте из нашенските магазини/ сайтове, играта с маймунките, която показаха Миленка и Ирка в миналата тема?

Редактирам се, да не пусна 5-ти пост на тая страница: Пловдивчанкиии, къде ви отвя виелицата???

# 220
Mимозке, все се каня да пиша за аква дудъла. На Иван подарихме два вида аква дудъл за именния му ден и много се занимава с него. Мислех че няма да му е интересно, но той самия казва че много му харесва.

# 221
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНОЧКА! С най-хубви пожелания, макар и със закъснение!

[/quote]

# 222
  • София
Иночка, честито и от мен! (на патерица) Да си жива, здрава и с повече свободно време за себе си!

Миленка, обади се за следващата поръчка на играта. Мен ме заинтригува и предложението на Мимоза с пчелите, но все още не съм го търсила. Успех с работата! (Винаги съм ти се чудила как успяваш да организираш и проследиш толкова различни поръчки  Simple Smile)

# 223
На патерица и аз да поздравя имениците   bouquet  bouquet
Ани ,чудесно ,но ние се отказахме от  него ,а за рожденния ден вече ще е голяма сигурно.. Thinking

Змейке може ли на лични малко инфо за работата и фирмата ,където ще си ,че да се ориентирам за поръчките.  Peace

За рожденичката   bouquet  bouquet  bouquet Здраве, щастие богати и безпроблемни гости-туристи  Peace

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:27 от mimozata

# 224
  • Varna

Благодаря, Руми, Bubble79 и тук да благодаря на всички, които ме поздравихте и във facebook.

Общи условия

Активация на акаунт