True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 14 843
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София-Красна поляна
Пуцо,де да знам мър,не познавам лично мосюто. newsm78
Иначе - портфейл,кожени ръкавици,пуловери,ризи...ферари. Laughing

# 46
Има си всичко от изброените, освен ферари  hahaha Уф, ши гу мисля...

Плами, кво прасе, бе?  Shocked

Аз като казах, че шсе зарибиш по братята, а? А? Ааа  Joy

# 47
  • гр.София-Красна поляна
Пуцо,ако мосюто пуши купи му наргиле.
Тъй ше си седи на дивана,ше си пафка и в същото време ше
се носи ухание на ябълка от наргилето. Laughing

# 48
Пуши, естествено, ама само наргиле си няма  hahaha Тва е идея, обаче е рисковано - може да прашаса, както му прашасва лулата, хем скоро си купи тютюн и планираше вечер нея да пуши, че да не ме трови с цигари. Ама си знам стоката  Mr. Green

Аз да кажа и на всеослушание, че в сряда се заформя срещичка в "Дивака" със Сарказъма и Полята от Слънчогледи. Така инцидентно, щото трябва да се ходи за подаръци  Mr. Green

# 49
  • гр.София-Красна поляна
Пуцо би,Плами говори за прасето
на Дю би.
Нал ша го...колят...

# 50
Аа. Ми то кво има да се разправя за него. То май вече е дадено жертва. И сега сладко хапват  Mr. Green

# 51
  • EU
Зисе, сега ти видях мъжорята, малкото е  Heart Eyes голям сладкиш,
Пуци, на аватарчето е мъжо нали, как те трови всяка вечер Laughing Laughing Laughing

# 52
Пуци, на аватарчето е мъжо нали, как те трови всяка вечер Laughing Laughing Laughing

Blush Ох, да ме трови, да ме мачка, и да мен хапе давам, квото иска да прави... Хора, пак откачасах  newsm45

# 53
Джангър белс, джангър белс, рата та та таааааа
Ко прайкате, би, милите!  Hug Аз вече си получих подаръка за Коледа  Rolling Eyes Исках зимни гуми и милото ми подари...задни гуми от счупена количка на бат Емо  Crossing Arms

Blush Ох, да ме трови, да ме мачка, и да мен хапе давам, квото иска да прави... Хора, пак откачасах  newsm45

Хормоняса си, Ирко, хормоняса  smile3560

# 54
Ба, и миналата зима бях така.  hahaha

# 55
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Джангър белс, джангър белс, рата та та таааааа

Ко прайкате, би, милите!  Hug Аз вече си получих подаръка за Коледа  Rolling Eyes Исках зимни гуми и
милото ми подари...задни гуми от счупена количка на бат Емо  Crossing Arms
Ох мър Катоооо, hahaha hahaha hahaha
умиргаш ма. hahaha
Тва джангър белс направо си го представих как звучи - джас кючек. hahaha hahaha hahaha

evi99,благодаря. Wink

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 10:36 от zisska

# 56
Дубрютрууу!

Зисо, я да та питам, кат даваш таквиз мъдри идеи - де се продават наргилета? Ако не се продават на подходящо за мен място, шти са сърдя до догодина, тъй да знаеш  Crossing Arms  Mr. Green

# 57
  • КиТ
Здрайвейте би Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като много хубав подрък Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Зисе и аз искам ферариииииииииииииииии Cry Cry Cry Cry и то с пилот в него Mr. Green Joy Joy Joy Joy,аз съм с претенциии Mr. Green
Пуци да знаеш ме ква съм,разбра ква стока съм Crazy Ама важното е че къндисвам сега Blush Mr. Green Joy

А не я ли пита на колко е било прасето дето се коли по Коледа, когато цъфнали налъмите миналата година  Wink Баси задачата дето още я помня и споменувам на колеги и другари  ooooh!

За това прасе говоря в тая задача,дето я каза Ката и сте се мъчили да я решите Mr. Green То прасето на Дю е ясно Whistling Joy Joy Joy Joy  Joy

Аз да кажа и на всеослушание, че в сряда се заформя срещичка в "Дивака" със Сарказъма и Полята от Слънчогледи. Така инцидентно, щото трябва да се ходи за подаръци  Mr. Green
Shocked Crossing Arms Е нееееееееееееее честно искам и аз Cry Cry Cry Cry Mr. Green Joy Joy Joy,ама де тос късмет Crossing Arms

# 58
  • Ænima/Albuquerque
Охоу бандаааа, к'во си пра'ите?  Flutter
Имам нужда от повече Зиса и Ката (която адски грубо ни забравя в ужасната Crossing Arms), та кацам тук да ви чета, сакън да не изпусна нещо.   Mr. Green

# 59
Бре, тия дни все височайши посещения  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт