True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 14 831
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
Ми ко се увредя нещо и чавето се пръкне синеоко?! Ко ши обяснявам?  hahaha

ПП Ще кажа нещо сквернословно, ма вярно - на батко синьото е по-убаво от Мечовото.  Blush

Ши обясняваш ти, ши обясняваш - казваш "А туй то - мосю С, имаме си водно елфче"  Innocent

Ма на Мечо другото му е по-хубаво от на Батко  Wink Туй за замазка само  Whistling

# 31
 hahaha Амчи кат гаче ли сте права, Като, че другото му по-хубаво, освен, може би, прасковните част и дуваря. Просто щото Мечо дувар няма. Ко замазваш?  newsm78

Туй с водното елфче е ценна идея - ей на, черноморско!  hahaha

# 32
  • гр.София-Красна поляна
Ари мър Като,докато дойдеш изядох компотите от зимнината мър. Crazy

Веднага ти колетвам един компот от калипетренска слива - не е на етървището, а лично производство  Crazy

Чини ми се водния елф баячката дълго е киснал под водата. Гъбардясал е нещо  Sick Ма очито му са убийствено сини  Blush
Ох,тая слива би... hahaha hahaha hahaha
Сега ше сънувам калипетранската слива със зъркели на воден фей.
Блещи ми се от клона и ми намига с лазурно синия си поглед. Laughing
УжасТ!!!

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 22:41 от zisska

# 33
Дубрютро!
Ай сега Зиса да докладва съновиденията си  Laughing

КасотЪтЪ на Мечо замазвам - да му се подмажем, би. Ще вземе да ти се засегне  Mr. Green То синьото му не е като на Батко, прасковите също, дувара ...  Rolling Eyes

# 34
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Няма какво да докладвам за сливата Като. Wink
Цяла нощ купувах подаръци и ги носих на даскалицата на детето
за Коледа. Laughing

# 35
Аз пък кърмих котенце. Женско Crossing Arms

Ко му са подмазваш, мър, Като, не го ли видя какъв е лъжец долен? Ама ха, ше го засегна аз него! Е, освен прасковите и дувара, всичко му е по-убаво, кво съм казала. Ма още ме е яд на него.

# 36
  • КиТ
Добро утро и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП Ще кажа нещо сквернословно, ма вярно - на батко синьото е по-убаво от Мечовото.  Blush

Ихи бая  е сгазил лука Мечо,щом до там да стигнеш ThinkingКво направи човечеца,тъй не разбрах Rolling Eyes

Чакамее доклада на Цеца колко водки е пила Mr. Green

# 37
Бравос, мър, Зис  hahaha Туй на онъз даскалица ли - по Околен свят  Wink Носи й, носи й, че с тия сложнотии дето преподава  Crossing Arms А не я ли пита на колко е било прасето дето се коли по Коледа, когато цъфнали налъмите миналата година  Wink Баси задачата дето още я помня и споменувам на колеги и другари  ooooh!

# 38
Бе как, бе, Плами! Нали показах и снимка, потвърждаваща гафа. Кво е направил - лъгал е, тва е направил. Ай стига, че не ми се ядосва.

Малиии, да ви кажа кат почитателки на хорърите - филмът, който ей ся изгледах с батко ме унищожи просто - как нежно целува секс-кукла и как брутално щеше да утрепе истинска женица. Неам думи, писала съм го в Ужасната тема, ако решите да се прежалите  hahaha

Като, тая задача и аз я помня, пуста да остане.

# 39
Само да ви кажа, че Цеца е оцеляла, просто няма нет в момента, затва не мъца. прибрала се по обяд което е съвсем в реда на нещата. Иначе бил сравнително тъпо (щото мен ме е нямало, естествено!). И реплика на вечерта: Една от водещите (водещи, забележете!!!) казала " Робърт Патисън (да, само с едно 'н') искаше и той да дойде, ама в момента е изпаднал в коледна депресия."  #Crazy
Цеца й показала среден и каза, че се радва, че не съм била там, щото щяло да стане бой  hahaha

# 40
 Joy Joy-брей каква неумела шега Mr. Green
Нашето парти мина долу горе мирно и тихо,докато някой колеги не попрекалиха с алкохола,този път не бях сред тях Mr. GreenТа се прибрахме в хотела едва в 3,на сутринта шопинг и така Mr. Green

# 41
Дибрютру! Искам и аз на шопиииинг! Ужасна работа - трябва да мисля новогодишен подарък на мосю С, а нямам никаква идея  Tired Май ще трябва да се примиря с рейд на молЪ, че е най-близо.

# 42
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Моя милост вече е готова с подаръците. Wink

# 43
Зисе, кат си толкова чевръста, кАжи какво да закупя на мосюто.

# 44
  • КиТ
Аз се зомбирах ви казвам,пускам компа и почвам да гледам братята Унчестър,нищо друго не ми е в главата,лелииииииииииии Crazy #Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy

Пуциииииииииии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само да ви кажа, че Цеца е оцеляла, просто няма нет в момента, затва не мъца. прибрала се по обяд което е съвсем в реда на нещата. Иначе бил сравнително тъпо (щото мен ме е нямало, естествено!). И реплика на вечерта: Една от водещите (водещи, забележете!!!) казала " Робърт Патисън (да, само с едно 'н') искаше и той да дойде, ама в момента е изпаднал в коледна депресия."  #Crazy
Цеца й показала среден и каза, че се радва, че не съм била там, щото щяло да стане бой  hahaha

Браво на Цеца защитила е мечо веднагически,тъй се прави Wink Peace Кви са тея водищи само Twisted Evil

Зисе,а за нас има ли подаръкккккк Flutter Flutter Flutter Whistling

п.п Я кажете това с прасето Thinking Crazy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт