True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 15 116
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha Тъпанарка–лизгарица.

# 511
Лизгарица-УФчицЪ  hahaha 

# 512
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug

Честит имен ден на всички именици!  bouquet

Днес празнуват също майка ми и моето малко момче,почерпете се:

Да са ми живи и здрави!

# 513
Добро ютро! Честито на всички именници  Hug

Снощи стигнах до последния епизод на първи сезон, но не успях да го мина и него.
Обаче таз Сукица много ме изнерви #2gunfire Как можа така бързо да скочи на кучето и да забрави Бил?!? За 1-2 дни от безумно влюбена отиде на врата на друг?!? Направо ми идеше да й шибна два-три шамара, та да се опомни  Crossing Arms

Братчето й също безкрайно ме дразни, дотолкова, че превъртам сцените с неговите надрусани фантазии и преживявания с тъпи гъски Crossing Arms

Уф, излях си злъчта, дето цяла нощ ме тормози и даже не можах да сънувам нищо Mr. Green

Поздравления за новите думи в българския език, които измисляте. Най-ме кефи лизгарица Mr. Green

П.П. Зисе, да са ти живи и здрави! Разкошна торта, благодаря за почерпката! Нацелила си баш любимите ми пиенета и яденета Mr. Green

# 514
Зиско, честити да са ти имениците, много здрави, най-вече   bouquet

Ау, Сонче, как така този бисер на човешкия род Джейсън не го долюбваш?! Ама той е един МОЗЪК, бе!  hahaha не, сериозно мен много ме кефи малоумното добиче, по-нататък даже има философски просветления милия.

Честит имен ден и на Ваня!   bouquet

# 515
Жив и здрав да е Зисин Ванко   bouquet Да слуша мама и мама да го слуша  Mr. Green
Честит имен ден и на Ваня-1 и на всички именници!
Сончик, да знайш, дарлинг тая Сука я разчеквахме 100 теми с нейните похождения. Тоз молец хвърчащ има извратени сексуални влечения към нечовеци  Crossing Arms Най ми беше болно като се слагаше и на Вълчан.  #2gunfire

# 516
Не съм се и съмнявала, че сте я разкъсали подобаващо Mr. Green  Когато имам време ще се връщам да чета първите теми. Ама просто не можах да се стърпя да си изприкажа възмущението пред разбиращите ме в темата Hug

# 517
Аз съм си фенче на Суки - разбирам го момичето - толко години живяло в ъъъ 'изолация', ми то като му се разкрият просторите на ъъъ фантазията що да не се възползва. С две думи държи се кат отвързана, ма тя не е виновна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като, мър, Ванчето е И. не 1. Ко я прекръсти като злощастния Ванко 1  hahaha

# 518
Като, мър, Ванчето е И. не 1. Ко я прекръсти като злощастния Ванко 1  hahaha

Щото е № 1, би   Hands Thumbsup

# 519
Ааа, те, тъй добре, звинети  Mr. Green

Сонче, честит аватар, много приятно зловеща си  Laughing

# 520
Добрю утро,
Честито на Зисините именяци, аз също имам двама в къщи, днес и Калоян празнува да Grinning

# 521
  • срещу двата комина :)))
добро утро,
Зиско честити да са ти именниците ,ще се почерпим и ние за тяхно здраве

# 522
Ооо, Деми, верно, че и Кокитата именяци, би  Hug Жив и здрав да ти е и твоя юнак  Hug И двамата  Embarassed Много съм разсеяна днес. Ама то щото е  smile3558

Зис, ма и мама ли Ванче, би, ой, ой дълги години да си е до теб  Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:36 от mamakaty

# 523
Ох, защо не мога да запомня и за Калояновците  Embarassed

Деми, мило, да са ти живи и здрави мъжете и да не те ядосват   bouquet

# 524
Привет!  Hug
Честито на Зисето и Деми за именяците у дома!   bouquet  Hug  Hug И честит имен ден на Ваня   bouquet

Сонче, бързо го опатка 1ви сезон  Hug И не си сама в 'любовта' си към Сука  Wink Мен толко ме дразни с блеенето си 'Бьиееееел'  hahaha Ма малоумния й браток много ме кефи, няма такъв  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт