Квилинг за маниаци - 5

• 131 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Наминавам да покажа една осмомартенска квилинг картичка. Малко прескочих момента с мартенците, но предполагам, че ще забъркам и нещо червено-бяло. Peace

# 196
flower__, много красива и нежна  Peace

# 197
flower__ разкошна е осмомартенската ти картичка, а и не само тя. Смятам и аз да направя за нашите учителки тези дни нещо интересно.
Въобще тук като се загледам, във всички красоти които творите и неусетно ми минават часовете.  Heart Eyes

Atrakcia - да, ние сме това Blush

# 198
Здравейте и от мен!!Не ви изпускам нито за миг да вляза и да ви се порадвам на красотите които правите , но за съжаление нямам много време да пиша!!!поздравявам всички ви и ви пожелавам вдъхновението и креативността да не ви напускат  bouquet  bouquet  bouquet

Сега и аз да ви покажа нещо пролетно
https://picasaweb.google.com/st.dobrinca/OkMcKJ#5575140433336220562

и още нещо в синьо
https://picasaweb.google.com/st.dobrinca/OkMcKJ#5576116599539667698 - тук първоначално идеята ми беше да окича клончето с миниатюрни мартенички, но сега направо ми е жал да ги сложа - имам чувството че ще ми се развали "пейзажа" Grinning Grinning Grinning

# 199
diversy - wow  #Shocked #Shocked #Shocked.... остави ме без думи.
Много нежност и красота на едно място... вълшебно е това което си показала.
И въобще не мога да си обясня как си го направила. Това каква хартия я?
Замайващо красиво.  Heart Eyes

# 200
благодаря klamerche  Hug
самите цветя са направени от така наречената "крепова хартия" , а аз си и викам разтегателна хартия Grinning, клонките също , но хартията е увита върху мека тел.
да добява ако питаш за първата картичка - цветята са от оризова хартия,импровизации с техниката пергамено

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:44 от diversy

# 201
diversy - wow  #Shocked #Shocked #Shocked.... остави ме без думи.
  Peace
diversy, невероятно   bouquet

# 202
flower__ , чудесна картичка!
diversy, както винаги на ниво, пролетния цвят е омайващ!

# 203
Благодаря момичета, радвам се, че сте я харесали! Hug

diversy браво, много нежни. Grinning

# 204
  • Варна
Мили талантливи дами, каня ви да се включите в

Нека да отбежим заедно 8-ми март.

flower__, много красива осмомартенска картичка.
diversy, нямам думи. Страхотни красоти правиш.

# 205
diversy прекрасно е !
Ето и от мен шест картички за предизвикателството на Тони  "Минималистична картичка".
http://suzi7171.snimka.bg/hobby/quilling.454737.22502175

# 206
  • ГОре на черешата...
Здравейте, момичета  bouquet!

Реших да изневеря на бродираните картички, които правя, и да изненадам близките си за 8-ми март с картички с квилинг. Пошпионирах тук Wink, прочетох 1-ва страница, снабдих се с цветна хартия и макетно ножче и ето това сътворих на бърза ръка за 10-тина минути.

Мноооого далеч е от вашите красоти, но сега най-много ме вълнува един въпрос - аз ли съм мърлячка или нещо не правя както трябва, та остават толкова следи от лепило Embarassed? Лепих с С200 - признавам, че е доста старо моето - гъсто ли беше, аз ли пльосках много Rolling Eyes...как по вашите няма и точица от лепило...никак не ми харесва така Confused.

Моля, насочете ме къде греша Praynig!

# 207
mari_eta, аз лично мажа лепилото по елемента, не по основата. В началото мажех С200 върху капачка за буркан с четка  и слагах елемента отгоре, за да си "вземе" колкото лепило му трябва. Така става много равномерно, но може някои елементчета да се повредят ако не се вдигне много внимателно. Сега ползвам канцеларски лепила с тънък накрайник и мажа директно от тубичката върху елемента. Няма нужда от много лепило за да залепне за основата. Дано съм ти била полезна.

# 208
  • ГОре на черешата...
Течето, благодаря, аз елемента мазах, не основата Embarassed...но докато залепнат, особено тънката зелена лентичка-стъбълце, бая се поразместиха.
Можеш ли да ми покажеш това лепило на снимка, следобед мисля да ида до някоя книжарница да си набавя още хартия и такава линия с кръгли отвори.

# 209
Аз ползвам това лепило. В Пикадили е 2лв. Дори и да попадне някъде в страни, става прозрачно и не личи толкова.
Иначе и аз като Течето, слагам малко лепило (съвсем фино и внимателно) върху елемента.

P.S. Поздрав за първия опит Мариета! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт