Квилинг за маниаци - 5

• 131 252
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Такова или бяло лепило, подобно на показаното от Flower ползвам. Марката не е същата, но накрайника е. Всъщност умишлено не споменах конкретно лепило, защото става с всякакво. Ако не намериш с подходящ накрайник може да нанесеш с четчица, клечка или друго подръчно средство, стига да можеш да го направиш достатъчно бързо (да не изсъхне лепилото от единия край, докато намажеш до другия Simple Smile)
А понеже спомена тънката дръжка - ако аз правя това цвете когато се стигне до лепене върху основата то ще е един елемент - всички части ще са предварително слепени помежду си, така не се налага да намествам дръжката - намествам си цветята, а тя си застава на мястото. 

# 211
Te4eto, лепилото, което си показала, бързо или залепва?Накрайника много ми хареса. Ако е като на снимката де.

# 212
Да речем че е като С200 относно време за залепване. Накрайника е същия и е най-удобния на който съм попадала.

# 213
  • ГОре на черешата...
flower, Течето, отново благодаря Hug. Взех течно Ухо и едно сухо и се залавям пак - не се отказвам лесно аз...обаче такава линийка с кръгли отвори нямаше нито в книжарницата, нито в Офис 1, така че ще се поразровя из играчките на децата за нещо подходящо, а утре ще направя още един тур по книжарниците...ще погледна и за лепилата, които сте показали. Поне си купих още хартия, лелеее, голяма е краста това Laughing...

# 214
Ооо веднъж почнеш ли, няма отърване! Mr. Green Между другото, линията с кръгчета не съм сигурна, че ще ти трябва. Моята си стои, ако има два-три пъти да ми е влязла в употреба...
Чакам отзиви за течното Ухо!  Hug

# 215
  • ГОре на черешата...
Ето го вторият опит - е, с течно прозрачно лепило е друга работа Peace, малко не ми дойде центрирана композицията, ама ще се усъвършенствам, че сега дребното ми вися на главата Crossing Arms...

# 216
момичета отново страхотни неща сте показали,аз откривам сезона на Великденските картички

# 217
  • гр.Плевен
addii, от какво са направени яйцата? Много ми стана интересно, такива са мъъънички...   bouquet

# 218
addii, от какво са направени яйцата? Много ми стана интересно, такива са мъъънички...   bouquet
от фимо материал

# 219
Здравейте момичета! Толкова красиви неща...
diversy, както винаги големи красоти! Но аз най-много се впечатлих от цветята, които си направила от пластмасови бутилки. Такова нещо не бях виждала, а е станало прелестно! Да нямаш пръст във фигурите на депото до Силистра (мъжа ми е от там и всеки път като минаваме им се удивляваме много)
Мартеничките на кламерче са прелестни!
Добре дошла на mari_eta в нашите редици Wink Аз също действам с C200, мажа върху елементите с едно като шило с дръжка(ето го http://www.quilledcreations.com/eshop/10Expand.asp?ProductCode=300), много удобно и можеш да си прецениш колко количество ти трябва за конкретния елемент Simple Smile Поздравления за двете ти първи творби! При втората има очеваден напредък Wink Подобно на flower почти никога не съм използвала линийката с кръгчета.
Ади, много хубава картичка за Великден Simple Smile Как се сети толкова рано? Wink
Аз да се похваля с розите, които се научих да правя: http://perpettto.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html Много лесни, а толкова красиви!
И друго ново, което открих, че може да се пробва да се "рисува" с квилинг: http://perpettto.blogspot.com/2011/02/200.html
Тази мацка първо си я нарисувах и след това й сложих квилинг и май стана доста прилично Simple SmileSimple Smile
Приятно творене на всички!

# 220
Много красиви неща сте показали!
Ето една хитринка от руските сайтове за шаблон за еднакви кръгчета:

И линк за още материали и инструменти за любимата ни техника куилинг.
Приятно творене!

# 221
Perpeto осави ме без думи, едвам намерих такива за коментар в блога ти!!!   Hug Така да ми хареса идеята ти за рисуване с хартиени ленти, но и самото изпълнение е много добро. Подбора на песента, композицията на картичката... не, не, просто си ми фаворит на деня! Hug Hug Hug
Как наряза така прецизни топчетата върху розите? Или са от готово нарязаните?

# 222
Здравейте и от мен, отново искам да ви поздравя за красивите неща които правите, научих от вас много за квилинга и и зобщо за изработването на картичките и съм ви много благодарна за това!Благодаря ви и за хубавите думи!
Perpeto нямам пръст в това за което ме питаш, но цветята са много лесни за изпълнение и всяка една от вас може да се справи не по малко добре от мен!много хора ме питат за тях и заради това направих клипче за начина им на изработка - ако има някой който иска да се пробва да ми пише на лични за да не спамим темата тук Wink
Хубав ден и много творческо вдъхновение на всички!!!  bouquet

# 223
Perpeto и момичето, и цветето са чудесни, моят фаворит обаче е китарата!!!
diversy, винаги когато гледам това, което правиш ми идва настроение! Много свежест, много радост от всичко, стил, който на мен лично много ми допада.
Любопитно ми  е за цветята и ще ти пиша на лични.

# 224
Здравейте, сръчни ръчички!

Напоследък съвсем спрях да пиша, да коментирам из блоговете, но редовно надничам. Днес е ден да се поправя Simple Smile

mari_eta, добре дошла! Вече са ти отговорили за лепилата, но ще споделя и моя опит. Прозрачното лепило Stanger с тънкия накрайник, който някой беше показал ползвам основно за залепяне на ъгълчето на лентите. Върху основата лепя с Ц200, като го нанасям върху елемента с четка за рисуване. Факт е, че все още не работя толкова "чисто", колкото би ми се искало.

perpeto - останаха ми очите в музикалната картичка!

Усмихнат ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт