Отговори
# 435
  • София
Благодаря ви момичета, страхотни сте  Hug

-silvana- успех утре!

Освен Деси и Герчо се загуби Thinking

Хубава вечер!

# 436

Освен Деси и Герчо се загуби Thinking

Гер4о съм с ново име  Joy. Сега попрочетах последните 3 страници и бързам да се включа, докато зверилника още спи  Mr. Green.
Ендира, чудесна новина. Много спокойна бременност ти желая и прекрасно, здраво бебе на финала.
При нас тръшкане и самонараняване още не се е появило, но и при иван нямаше. Като не и изнасяше  нещо до скоро се разпльокваше на пода и мълчеше. Сега разбра силата на рева и като не стане нещо на нейната и почва да плаче толкова жално, че все си постига неното. Белите също са в умерени граници, макар понякога да ми идват нанагорно. Като цяло обаче е спокойно детенце.
Гърнето не е на дневен ред. Ако лятото има желание ще я пробвам тогава иначе по план като стане на 2 и половина ще е без памперс  Laughing. не съм имала сериозни драми с иван, надявам се и с дребната да е така. Просто като и дойде времето, тя сама ще си покаже.
Ние се готвим за голямо азиатско приключение с иван за рождения му ден след 10 дни и вече нямам търпение. Малката ще остане в Сф при баба си, че пътя е много и не ми се ще да я разбиваме с огромната часова разлика и всички съпътстващи проблеми. Стискайте палци само да не лепнем някой вирус някъде, че досега ни подминаваха и да не се омажем на финала  Joy.

# 437
Ех, Герчо, как дебнеш из засада тииии Mr. Green.
Ние сме добре, аз съм на работа, Габи прави нещата, които и вашите правят, а от скоро е започнала и да бърбори някакви неща с поглед на малък професор, само дето нищо не й се разбира. Последната й думичка е "путааай", но го казва шепнейки и чак се наплюва. Много е смешна.
Честито на Ендира, страхотна новина. Много се радвам на всички бременни въобще  Heart Eyes.
Силвана, защо само пролет и есен се отбиват децата? Аз отбих Габи миналия юни от раз и нямахме никаква драма.
Хайде да се хващама на работа и пак ще ви следя  Flutter.

# 438
Ох да ви се оплача, преди бях писала че при едно от паданията на МАрина, венеца на предното и зъбче, се оголи, спадна на долу, вижда се почти корена на зъба, та оня ден бяхме на зъболекар, и тя каза, че ще е така докато смени зъбите, да се надяваме че поне тогава ще се оправи. И сега ми е кофти, седи много странно и като се ухили се вижда. Сега само и треперя да не падне пак, че вече самият зъб е наред.
Халата е неспираема.  Tired

# 439
joya     spoko ще се оправи малката! Офф така е като се родят и почва да ни побелява косата вече.............както казват хората като родиш пускаш сърцето си да живее извън теб Heart Eyes 

# 440
silvanka, стискам палци Hug!
endira, незнам дали не се бъркам, но май ти споменаваше по-назад, че сте ходили на детски зъболекар. Може ли координати на лични ако си доволна и ако е в сф.
А как мислите задължително ли детски стоматолог трябва да преглежда и лекува детски зъбки, че все още не съм се сблъсквала?
Богиня (хубав ник Simple Smile), стискам ви палци да е наред всичко и да си направите страхотно пътешествие Hug.
Joya, дано нямате проблеми занапред със зъбчето. Ще изтраеш да го гледаш така докато го смени, няма как Sad. И малкият отчупи ъгълчетата само обаче на предните два и в началото много ми вадеше очите, сега свикнах и не забелязвам.

# 441
Lilcho , за детски стоматолог ще ти отговора веднага - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е! Аз изпатих яко, не повтаряй моята грешка. Иван имаше едни малки петна по кътниците и го заведах при моята стоматоложкка. Аз съм супер доволна от нея за себе си. Та жената го прегледа и започна да го маже с някакъв препарат, който "запечатвал" тези неща и трябвало на 6 месеца да го водя да ги третира наново и така докато смени зъбите - сребърно нещо си. Аз го водех на 4-5 месеца и така година и нещо. Петната се разраснаха и като го заведах на детски зъбар и като резултат след 2 пълни упойки се сдобихме с 8 пломби, 5 от които бяха пулпити. От тогава не си и помислям да водя детето на друг, освен на детски. Много са се променили учебниците с последните 20 години, когато са завършили повечето зъболекарки и нещата, които са учили въобще не са актуални. Ако не им минава през ръцете вснеки ден просто надали са в час с новостите. Аз водих иван в юниор дент на попа и съм доволна.

# 442
  • София
Lilcho не се бъркаш, наистина го водих на детски зъболекар. Лично аз съм доволна, обърнаха му достатъчно вннимание, обясниха подробно какъв всъщност е проблема. Аз също смятам, че децата трябва да се водят на детски зъболекар  Peace Пращам на лични координати.

Богиня:))) преди време беше писала, че с някакви добавки сте преборили лактозна непоносимост при голямото детенце. Можеш ли да кажеш повече по въпроса?

Joya, Lilcho  е права - Мишо също има отчупено мъничко парченце на предно зъбче, в началото само там гледах  ooooh! сега не го забелязвам. Дано да нямате повече проблеми!

# 443
endira , бифидо бактерия съм давала на иван и с това оправихме проблема. Бифидо бактерията спомага за образуването на лактазата, ензима, който разгражда лактозата. При деца, родени със секцио бифидо бактериите са по-малко като кооличество, а пиенето на аантибиотици унищожава изцяло чревната флора. При иван случаят беше - роден секцио и изпил първия си антибиотик на 20 дни... Резултат лактозна непоносимост.

# 444
vanirka сезона – за отбиване повече подхожда късната есен и ранната пролет.След настъпването на първото затопляне и до първото захлаждане се повишава активността на патогенната микрофлора и тогава зачестяват чревните инфекции, затова даже лекарите не препоръчват отбиването по това време Peace
Моята работа с пъпа е херния Sad макар и много малка ама доктора каза,че имам 2 дефекта на пъпа...отстраняването е само оперативно.Гаранция,че при следваща бременност няма да стане пак така-не се дава.Сега не е препоръчително да забременявам,защото мястото е слабо там и може да се разкъса и да стане голяма беля.Лапароскопската операция струва 3000 лв. препоръчват ми обаче другия вариант на отстраняване newsm78 нямало смисъл от лапароскопия при мен Rolling Eyes Нещо съм озадъчена от това обаче,защото аз не искам да ме режат отново.При мен не е спешна операцията ама трябва да я направя.Та когато се отбие Теодор ще трябва да определям дата Tired
Преди това обаче мисля да го кръстя,че да съм спокойна...

# 445
  • София
silvana съжалявам  spoko Надявах се да се окаже нещо безобидно, което не налага операция. Не разбирам, защо няма смисъл от лапароскопска операция? Може би няма да успеят ефективно да отстранят проблема с такава  Thinking Само положителни мисли - всичко ще е наред Hug

Богиня:))) благодаря!

# 446
Endira, честито! Лека бременност, а на финала здраво бебе! Hug

Аз отбих Кристиан преди месец.Бяха ни останали сутрешните и вечерни кърмения. Сутрините ставахме в последния момент и спрях това кърмене. После 3 пъти седмично ми се налага да излизам вечер...и така леко го отбих. Беше ми писнало вече- 3г. и 3 месеца  общо кърмене ми стигат. Crazy

Аз утре ще водя Ема на зъбар, че положението е зле. Ще искам да погледне зъбетата и на дребния.

Ох пиша, като постоянно съм натиснала SHIFT, защото някои букви ми се губят и никакви ги няма...

Лека вечер! Hug

# 447
  • Cambridge, UK
Здравеееейте,
аз се позагубих, защото някакъв вирус 3-4 дена се опитваше да ме абонира за леглото и носните кърпички.

Днес ходихме на консултация и искам да се похваля, че най-накрая бебока е  станал 9500!
Не мога да се похваля обаче за самостоятелно ходене. Дивакът се научи да се хваща за крачола ми и така ме разхожда из целия апартамент.

Иначе за агресията - вчера така си заби зъбите в кутията на компютъра, че й нарани боята, на него Слава Богу му няма нищо.
Аз махнах сутришното кърмене и планирам до месец да махна и вечерното.

Болните да оздравяват, а на Ендира леко бременеене.

# 448
  • София
здравейте,
идвам само за да се похваля Mr. Green
на година, четири месеца, три седмици и 4 дни Ого най - накрая проходи Crazy Party Party Party изчака да изляза със съфорумки на винце и двамата с татко си обикаляли апартамента. Още го е страх, но прекосява цяла стая сам Party Party Party

желая ви весел и усмихнат ден Peace

# 449
Добро утро ,момичета   bouquet

-silvana-     Hug

atadar  Честитоооо    newsm51 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт