Отговори
# 450
  • София
Честити ви краченца atadar  Heart Eyes
Питката ви е много хубава Simple Smile

# 451
  • София
endira  Embarassed Rolling Eyes Blush не е наша. тя е само за по почерпка. прощъпулник ще направим когато е малко по сигурен в себе си Peace и обещавам да покажа снимки  Wink Mr. Green Peace

# 452
Ендира   bouquet Лека и безпроблемна бременност и прекрасно слънце на финала   bouquet
атадарче,  newsm68 Честити проходили крачета  Grinning Да стъпва смело напред!  Hug
Рони, успех при зъбаря  Peace
-silvana- , бързо решаване на проблема ти желая , когато му дойде реда  Peace
joya , голяма калпазанка малката   Дано няма повече такива премеждия  Hug

И аз мога да се похваля с леко и плавно отбиване и на нас ни остана само вечерното кърмене от около седмица и нещо вече  Simple Smile Доволна съм много, а даже от 4 нощи вече си спинка сама в леглото ....буди се по нялко пъти, но успявам да я приспя пак без да я взимам на спалянта Wink Дано така продължиме Praynig
Другото 20 е , че си излиза сама от разгъваемото легло Crazy Както си седя в хола и тя дотича наспала се Laughing Гимнастичка ще си имам явно, не че няма на кой да се метне де Wink
Айде хубав ден, че нещо мн. се разприказвах Simple Smile

# 453
  • София
Ех ама и аз  Crazy естествено че няма веднага да направите прощапулник....
Питката ми напомни за нашия прощапулник, тогава месих за пръв път в живота си, по рецепта на Лилчо за питка слънце (благодарности на Лилчо  Hug), и се получи това:

Моля майсторите на питки да не ми се смеят  Grinning

P.S. Твоята снимка е по-хубава  Mr. Green

# 454
крачето на питката отгоре е  супер якоооо  Peace А сигурно е била и много вкусна  Wink

# 455
Добро утро и от мен,
atadarчестити ви краченца  Heart Eyes
днес се вкючвам за малко ,миналата седмица бяхме малко на гости на свекито и имаше много смешни моменти с Никола но подавам само един ако имате време ни вижте
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001009654132#!/video/video.php?v=179867078723613
е хайде чао за сега  Simple Smile Heart Eyes Hug Wink

# 456
Atadar, честити проходили краченца на Оги  Hug.
Силванка, прегръдки и успех Hug.
endira, Богиня, благодаря ви Hug.
endira, питката ти е страхотна.

Желая ви хубави почивни дни Heart Eyes.

# 457
  • София
endira честито и от мен! Прекрасна новина! Стискаме палци!
atadar честити ви краченца! 
Герчо добре дошла от странство! Виждаш ли с колко въпроси те засипаха. Явно ни липсваше Simple Smile
Ние от два дена не цокаме. Бях останала само с нощните и вечерното, но ги спрях и тях. Сега вечер реве и е драма, но втората вечер беше по-спокоен. Дано свикне бързо, че и на мен ми е мъчно. Добре, че поне заспива гушнат в мен и така поне тези моменти не ми липсват.
За висока температура пробвайте с 1 белтък, 1л оцет и 1 л сода, разбърква се и се маже детето. Действа моментално и трябва да внимавате когато се изпоти да го преоблечете веднага. А бързо, но временно решение е да го потопите за 10 мин във вана с 2 градуса по-хладка от него, т.е. ако детето е с 40 г то ваната трябва да е 38г

# 458
atadar Честито проходило детенце smile3539
Ей много як ник Богиня:)))

# 459
  • Пловдив
Привет и от нас. Ние с кърменето приключихме много леко, без драми в края на ноември. В леглото си спи (и то сам в стаята) от началото на юли миналата година. Напоследък се е научил да отваря вратата на детската (там пода е повдигнат и дръжката на вратата е по-ниско), иначе се катери навсякъде, където не може да стигне, си носи една табуретка и я ползва за стълбичка. Ето да го видите:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150100671139463
atadar, нали ти казвахме, че няма нужда да се притесняваш. Честити ви краченца.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 20:22 от ginbay

# 460
ginbay големи сладури сте  Simple Smile Grinning

# 461
Хей къде сте всички ,нещо темичката ни много оредя и стана скучна  Sad Cry,вземете се в ръце момичета  Simple Smile Heart Eyes Hug
пращам ви цветя и целувки та дано да почннете да пишете   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug

# 462
Миленче, с времето още повече ще оредява. И на мен така ми липсва темичката, когато бяхме бременни и споделяхме мнооогггоо Heart Eyes, но няма как. Едно от най-хубавите и приятни изживявания през бременността ми беше писането в отчетната темичка Heart Eyes Hug
Та стига с носталгията.
Ние сме добре за сега. Гери ходи на ясла и е мнооого щастлива. Дори няколко пъти като я взимах не искаше да си ходи Laughing Аз ходя на работа и от една страна се чувствам много добре, защото съм в социална среда и ми се запълва времето, но от друга страна ми липсва времето, прекарвано с Гери. Успокоявам се с факта, че на нея й харесва на градинка и не плаче вече, а и тя е в своя среда сред дечица.
Не помня дали писах но преди две седмици ни избиха пет зъбчета наведнъж и пет дни бяхме с температура, някакъв кошмар. Сега сме с 13. Яде всичко, което ядем и ние. Иска да се храни сама и донякъде успява, но в повечето случаи 1/2 от яденето е около и под нея Rolling Eyes
Атадарче, честити ви краченца  bouquet
Пожелавам бързо оздравяване на болничките Hug  bouquet
Хубав следобед!

# 463
Тео има кучешко зъбче от вчера Heart Eyes

# 464
  • Пловдив
А ние сме все още с 5 зъба #Crazy Кога ще излизат тез зъби не ми е ясно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт