Отговори
# 465
Я вижте ,скарах ви се малко и вие се разписахте  Laughing Simple Smile,ginbay не се притеснявай нали знаеш всяко дете е идивидуално ще излязат и то много бързо и останалите зъбчета а ти се радвай защото казват че колкото по късно израстнат зъбите на детето толкова по здрави ще са те. Simple Smile.
Никола има вече 12 зъбчета и му растът и кучешките ама те много трудно казват че излизат и много го болят  Sad.Честито кучешко зъбче на Тео  Simple Smile.
Чао от мен ,и до УТРЕ  Grinning Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 466
  • Русе
Здравейте момичета!

Милена, и аз от начало много тежко преживях оредяването в темата  Laughing Вече и аз влизам рядко и така ми се насъбира материал за четене! Но наистина ми е тъжно, че така се получава, защото и аз като Хриска имам страшно хубави спомени от бременността си, свързани със форума.

atadar, честити проходили краченца! Да стъпват смело напред и нагоре!

joya, милото беладжийче дано да няма повече наранявания!  Hug

usmifchice, много порастнал Тошко!  Laughing Нашият скакалец е 10 400 Simple Smile но напоследък доста се тъпче и вечер е като истинско сумалийче - със огромно шкембе и 2 клечки забити в дупето!

ginbay, зъбките хич не ги и мисли, ще  избият наведнъж и наистина е по-добре по-късно.

Силвана, честито кучешко зъбче! Как излезе? Трудно ли? Знам за отбиването, че се препоръчва пролет и есен. Аз не съъм решила да го отбивам напълно, просто искахме да спрем непрекъснатото му будене нощем (по 10 пъти, ако щете вярвайте), за да суче...

Богиня, мяркай се по-честоо, че е голяма скука без теб! До къде е ще пътешествието?

Симеон е с 10 зъба, но чакам 11 всеки момент, че е голямо нервене тоя дни. Особено днес голямо хленчене и тръшкане падна! Иначе със спането става все по-добре! ПУ ПУ ПУ!!! Миналата нощ дори спа от 9 до 7 и 30 без да се събуди!!! После пак заспа. На обяд взе много бързо да заспива с баща си - за 2-3 минути е готов. Дори вечер като му дам да суче се нацоква по някое време и се обръща на другата страна, а преди сучеше по 30-40 минути и заспиваше лапнал цице...

Десииии, къде сииии?!?

Hug

# 467
Здравейте,
и аз съм от все по- рядко пишещите, но виждам че има и други трайно липсващи- ДесиХ3, Меридит, Чипче... явно така ще е вече, ще ни остава все по-малко време за темичката. Не бях влизала скоро и ми се бяха събрали 5-6странички за четене. Виждам, че бихме могли да си заформим отбор на тръшкащите се, непрестанно щъкащи, озъбени беладжиичета   JoyИ при нас програмата е пълна- тръшкане, сърдене, пищене, но има и гушкане и цунки  Hug, катерене навсякъде по леглата, по столовете, по шкафове, все да стъпи на нещо да е по- на височко... От около месец вече ни никнат първите четири кътника и е доста гадно. С кърменето и ние приключихме преди около двадесетина дн. Нямаше някаква драма или трудности, просто бяхме само с вечерното кърмене и кърмата ми много си намаля. Накрая просто почти нямаше и за това когато малкия засукваше и не му стигаше сам се дърпаше и си лапаше бибата и така запиваше. Заспива си сам, но трябва да има някой в стаята. през деня много често заспива на дивана в кухнята , взима си една пелена, бибата и му пускам едни детски песнички от ви бокса и е готов.
Ендира  много хубава новина    bouquet да ти е лека и спокойна бременността и на финала  да гушкаш едно здраво и красиво бебенце  Hug
атадарче,   newsm44 smile3501 Честити проходило детенце
Ронка да пишеш как е минало при зъбаря
-silvana- , много неприятно , дано лесно да се разреши проблема и бързо да се оправиш Hug
milena1981  внесе свеж повей в темичката  newsm51

Я да пусна и няколко въпроса да се пооживи темата  Wink
Давате ли АМ или кисело мляко през деня или нощта
Как спинкат децата  с дълъг или къс ръкав, боси или не?
Проявяват ли желание и умение да пият от чашка и да се хранят сами с виличка и лъжичка?

Спокойна нощ  smile3524

# 468
  • Пловдив
Добро снежно утро!
Прясно мляко давам сутрин на закуска - с бисквити или с корнфлейкс. Кисело мляко давам понякога като допълнение на обяда или вечерята, събота и неделя - като следобедна закуска (киселото мляко си го квася аз).
Снощи махнахме дръжките на всички чекмеджета по секция и тн.

# 469
Здравейте мами Grinning

Браво за успехите ви Онли Simple Smile Май вървим заедно с тези крачки Grinning И моята госпожица вече 2-ра нощ спи без да се събуди нито веднъж Party Мъж ми вика:- ако продължава така май ще трябва да я заведем на лекар Laughing Сигурно му има нещо на детето Laughing

За зъбките- ние сме с 16- долните кучешки пробиха тези дни Peace А горните преди седмици Peace И аз знаех, че са трудни зъбчета, но да ви кажа мн. леко беше Peace

Я да пусна и няколко въпроса да се пооживи темата  Wink
Давате ли АМ или кисело мляко през деня или нощта
Как спинкат децата  с дълъг или къс ръкав, боси или не?
Проявяват ли желание и умение да пият от чашка и да се хранят сами с виличка и лъжичка?

smile3524
Вечер след вечеря или повреме на нея от няколко дни пие айрянче и после се кърмим, АМ  не е пила от първия си месец Wink През нощта не яде от 4 месеца вече
Спинка с боди и пижамка с дълъг ръкав и чорапки в чувалче тъничко
Пие от чашка без проблем сама, но водата да е на дъното един пръст Peace, опитва се да яде сама с лъжичка, но не и е отдава и напоследък все по-малко желание има. Иначе с ръчичка си хапва сандвич начупен

Пиша" Речникът на Дея" Laughing Много хубаво ми се получава Grinning

# 470
Привет, момичета:) И аз ще гледам се включвам по-често, че наистина е много кофти като е опустяла темичката ни:) Някой знае ли къде се изгуби Деси, тя беше от най-редовните..
За АМ - давам вечер за приспиване и като се събуди през нощта, но вече не го изпива, по-скоро й е за успокоение и да се унесе пак:) Иначе прясно или кисело давам през деня, или като закуска с бисквити или за следобедна закуска...
Да ви се оплача Елена какъв гингивит направи, с някаква гъбична инфекция в устата и афти..беше кошмарно, милото не можеше нищо да яде, венците бяха толкова подути, че не се виждаха зъбите. Вече е много по-добре, остана малко възпаление на венеца отдолу на предните зъби , но мажа с едно гелче и помага...От тоя гингивит и температура вдигаше, абе лудница....
Иначе има 10 зъба, така като гледам скоро може и още някой да се появи, но при нея мнг трудно избиват, с мнг често събуждане и рев през нощта....
Иначе снощи забелязах друго- сложих я да спи в спалнята , а аз гледам филм в хола и съм заспала...събуждам се някъде към 3 и се усещам,че това дете не се е събуждало, не е ревало и т.н, а след това като се преместих в спалнята се почна едно шаване и прореваване до сутринта...Та това ме навежда на мисълта ,че трябва да пробвам да я отделя сама да спи в стая...
Онли, мнг се радвам ,че Монката вече спи спокойно...то си е ужасна мъка да се буди човек по 1000 пъти на нощ...
Мегс, браво и на вас..
Елена спи с боди с дълъг ръкав и панталонки и в чувалче...Понякога ако ми се стори по-студено й слагам и една тънка блузка върху бодито, но тя не обича да е навлечена и спи по-спокойно като е към 18-19 градуса в стаята..Не ме питайте мен как се навличам, за да не умра от студ Laughing
Силванче, честито ви кучешко зъбче...
Хриска, радвам се че Гери вече е свикнала с яслата....
Ох сигурно пропускам някого, но тоя пост го пиша със скоростта на светлината докато Елена се е заиграла сама...
Много хубав снежен ден ви пожелавам и до скоро:)

# 471
Добро утро в този снежен ден!

1. Ние пием АМ вечер задължително преди лягане, независимо какво е яла и сутрин пак след ставане, независимо, че ще яде и още нещо след това.
2. Слагам я да спи с пижама-дълъг ръкав и панталонче, или боди и панталонче от пижамката и с едно олекотено шалтенце. През повечето време от вечерта, като не съм я усетила е отвита, но и вкъщи е топло и не се притеснявам, че ще измръзне.
3. Както писах и вчера изязява желание изцяло да яде и пием сама. Иска сама да си вдига чашата и да пие, обаче не може да прецени точно и в повечето случаи се нагълтва с течността и се олива цялата.
Миракълче, добре че й е минало на малката душица.
Аз днес водих Гери до лекарката, тъй като от почти две седмици имаше една раничка на задната част на крачето, колкото грахово зърно и приличаше на някакъв вид херпес. Оказа се, че е контактен дерматит от дрехи. Не знам от какво точно го е получила, но ни изписаха едни мазила и трябва да ги взема след малко от аптеката.
Мегс, много хубава идея за речника и аз отдавна си го мисля, но все не ми остава време и май трябва да се заема сериозно с това Peace
Онли и Гери като се наяде изглежда точно така-щръкнало шкембенце и две клечави крачета-много ми е смешна  Laughing Heart Eyes
 И на мен много хора ми се губят и дано всичко да е наред с тях и малчовците Peace

# 472
  • Пловдив
Петър спи с боди с дълъг ръкав, отгоре олекотено чувалче (тип спална торба) и две тънки одеалца (едното поларено, другото тъничко вълнено), явно се е научил да не се отвива, защото когато и да вляза и да го погледна си е завит. В интерес на истината и аз забелязах, че откакто го пренесохме да си спи сам в стаята, спи доста по-спокойно (а и аз в интерес на истината - бебефона не отчита неговите въртения, които аз иначе бих отчела ако спя при него). За спането по цяла нощ - ние сме на периоди - понякога спи по цяла нощ, понякога се буди 3-4 пъти.
За яденето сам - филийка с масло и кашкавал си я хапва сам, макарони с виличка - също, пробвах го и с лъжицата, но явно му е трудничко, та ще изчакам за по-нататък.

# 473
Здравейте и от мен сега сложих  малкият звяр и сядам да се включа в днешните въпросчета :
Ам даеам сутрин и вечер оказа се че без мляко на заспива вечерта и заради това му правя по - 60-90 мл.зависи колко е изпапкал на вечеря ,а за киселото мляко го давам само когато е със супичката иначе не го иска и то го папка само чисто без зехар ,страни вкусове има нашето дете, за спането ние живеем в къща и е много топло и спи с боди дълаг ръкав ,чорапки и пижамка отгоре ,покривам го само с олекотена завивка ,но той през нощта вечно е открит. А относно пиенето от чаша и храненето самостоятелно много не съм го пробвала да си призная ,все си казвам има време ,но ще се пробваме  Grinning Simple Smile.Е хайде за сега чао ,отивам на гости при сестрами и ще гушкам малката красавица Ванислава  Hug Hug Hug Heart Eyes.

# 474
Здравей те много време не  бях влизала в сайте поради много ангажименти с децата можели да ми кажете от къде да си побликувам снимката за колажа,,,,,

# 475
Стефи за какъв колаж говориш?
Теодор спи с боди къс ръкав и нощница в две части панталон и блузка.Завивам го с едно тънко одеалце и това е Peace без чорапи
За яденето малко е капризен да не кажа-много.Пие от чаша,но трябва да е на дъното съдържанието иначе се олива.Бърка с лъжица ама само с бъркането оставаме не слага в устата храна,за сметка на боклуците Wink

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:50 от -silvana-

# 476
  • София
Мишо спи с потник боди, памучна пижамка от две части и чувалче. Не го завивам с нищо друго, и той обича на по-хладно, а на мен все ми е студено, да идва това лято, чееее   Crossing Arms

Не пие от чашка, съвсем наскоро започна да пие от преходните шишета  Wink

За храненето с виличка и лъжичка, има желание, но май умения още няма  Crazy Иначе твърди храни си ги хапва сам (хляб, ябълки, круши). Сега голяма радост му доставя да си бърка с лъжицата всичко, слага "продуктите" в дълбока купа и "готви" човека. Вчера сготви едно мече  hahaha

Кисело мляко още не давам, но той е с АД, при нас нещата са по-сложни. Засега е на сирене и кърма от млечните  Rolling Eyes Бавно и славно дано и до киселото мляко стигнем  Praynig

megs, OnlyOne дано да продължават все така да си спят бебчовците  Flutter

# 477
  • Deutschland
Taka...и аз да се отчета.
Вики пие от чаша сам без проблем.Още не може да се храни сам с вилица и лъжица,но винаги има една в ръката си когато го храня.Така и двамата бъркаме в чинията.
АМ давам на Хипп 1+ сутрин и вечер.Понякой пъ смесвам АМ с прясно мляко за да свиква с вкуса на обикновенното прясно мляко.Кисело мляко не давам защото тук няма такова истинско.
Спи с боди потник и пижама,завит с илекотена завивка на 17-18 градуса.Чорапки слагам понякой път.Даже последните 2 пъти се разплака като му ги събух и напоследък го оставям с тях.

# 478
Преси спи по боди с къс ръкав и бос в чувал. Пие кисело мляко, не всеки ден. Спи по цяла нощ отдавна, но не иска в друга стая. Още не може да яде сам с прибори, макар че прави опити Simple Smile

# 479
  • Cambridge, UK
ДОЖИВЯХ! да се похваля, че бебко проходи!
ходи, пълзи, пада, става - голям купон е  вкъщи Crazy

По зададените въпроси - давам АМ 2 пъти дневно по 120 мл, кърмя само вечер, яде кисело мляко (до нас продават истинско) с бисквити или настъргани плодове за закуска или следобедна закуска. Пие със сламка, от чаша вече не давам, защото ръфа стъклото. Спинка с дълъг ръкав и чорапи, отгоре пижама в стаята е 23 градуса, защото постоянно е отвит.

Прегръдки  на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт