Отговори
# 495
Здравейте,
По повод, че мъниците слагат всички под общ знаменател да ви разкажа нашия опит. Идват ни на гости семейство с момченце на 4 години и нашия сладкиш започва да му се радва и да му вика КАКА, КАКА. При което детето попита каде е тази кака и беше много възмутено като разбра че става въпрос за него.  Mr. Green

# 496
И Марина мамосва всички Simple Smile Най-интересното е че знае, че кака и е кака, и го казва, на баба си вика "бабоооо" на дядо и  "дядооо" ама като бърза всичко е мама или баба. И разбира се ам-ам. Та в тоя ред на мисли да се "похваля" че е със синьо око, ама ужасно, и въпреки че не рева много, посиня. Съседите гледат странно, сигурно си мислят, че я бием. Аз преди време отидох на работа със синьо око, след като Никол ми наби една главичка, иди обяснявай че няма сестра  hahaha
Много съм горда от няколко дена, детето си носи всеки път като и се допишка гърнето, единствено бъра с акането, носи гърнето след като се е наакала, ама пак е супер де, като се има предвид че не съм я учила хич Simple Smile

# 497
  • Cambridge, UK
Нашият мамун, уж ака само в гърнето, но преди няколко дена се изака в памперса 3 пъти само до 12 наобед  Crazy

Ние довечера сме на гости в къща с кученце, ще ми е интересно бебко как ще реагира - в парка като види куче и вика "бау бауууу" и сочи с пръст.

Деси няма компютър (Саши го е ъпгрейднал) и затова не пише.

# 498
  • Deutschland
Здравейте момичета,темичката ни много опустя.Пишете как сте,как са мъниците.
Моя мъж вече говори за второ  Mr. Green  На мен също ми се иска... до момента в който Вики не се разболее и стане най киселото дете на света...и в главата ми изплува картинката на 2 плачещи деца,едното от колики а другото от настинката  Crazy  .

# 499
Здравейте, момичета Simple Smile Темичката ни наистина пак опустя...
НА мен нещо не ми се пишеше след като видях във февруарската тема какво се е случило с едно детенце...Толкова криво ми стана...
Иначе Диваненце, към картинката мога да добавя и две болни деца  накуп....И аз по принцип искам второ, ама точно това като си представя и се отказва набързо.Казала съм на мъжа ми, ако си намери друга жена да му роди, Елена да си има братче или сестриче, нямам нищо против Simple Smile Тъкмо влязох във форма след раждането, вече се чувствам себе си, и сега пак да съм бременна, не си го представям Simple Smile
Да ви питам нещо- пропускат ли памперсите на децата ви през нощта...Елена за поредна сутрин се събуди цялата мокра и вече се чудя кво да правя. Не ми се иска да й го сменям по някое време през нощта, защото ще я разсъня и после няма заспиване..Та май няма решение този проблем, ама да питам все пак при вас как е...
Ами това е засега, надявам се пак да се раздвижи темичката .Хубав ден на всички  bouquet

# 500
  • София
divanence, Миракъл щом такива мисли ви минават през главите, май не сте готови за второ  Wink Имах страшно много проблеми с малчо, но това ме прави по-подготвена за второто, знам че ще е трудно, но в същото време ще е и много хубаво  Heart Eyes

Какво се е случило с детенцето от февруарската тема?

За памперсите, не ми се е случвало да пропуска. Събужда се с препълнен памперс, но не и мокър. Да не би на Елена да са й големи?

Аз утре се връщам на работа, а днес ще кажа на шефа ми че отново съм бременна. Стискайте палци да го приеме добре Praynig

Хубав ден и спорна седмица, момичета

# 501
Endira, аз със сигурност не съм готова за второ Simple Smile Стискам палци всичко с твоя шеф да мине добре Simple Smile
Памперсите не са й големи- пробвала съм с 4-ка и 5-ца, с различни марки, все същото се получава, явно пие мнг течности и затова.

# 502
  • София
....... явно пие мнг течности и затова.

Това беше второто ми предположение Simple Smile

Благодаря за палчетата  Hug

# 503
  • Deutschland
Нашите памперси не пропускат.Бях купила вднъж някаква неизвесна марка и едвам ги притиках.Сутрих като се събудеше и селия беше мокър.За сега сме още на 4 на памперс и съм доволна.Пропуски няма.
И аз четох темичката на февруарските мами и цяла вечер плаках и още не мога да се отърся от това  Cry .

А иначе и аз тъкмо влязох във форма и в старите си дрехи и хич не ми се иска да ставам шишо през лятото.Аз си мисля....нали цялото семейство сме октомври месец родени...да изчакаме за второто за следващия октомври.Да не се цепи от колектива.После ще  сменим фамилията си на семейство везникови или кантарови  Mr. Green

# 504
Здравейте мами, гадния студ продължава Sad! Е уж му се вижда края а пък като гледам прогнозата, все студено. Стоплям се с мисълта, че идва лято!
Утре е БАБА МАРТА и ние днес стягахме мартенички. Изработихме си ги сами - така правим вече 3-та година Simple Smile! Та имаме мартенско настроение!
За памперсите и на нас понякога ни се случва да пропуснат, но не всяка вечер. Аз го отдавам на това, че някога Ники е пишкал повече от обичайното-незнам, може и да не съм го сложила добре. То голяма война водим докато успеем да закопчеем памперса.  #Crazy
Сега прочетох в нета, че пак е пламнал грипа. В нашата Старозагорска област обявили грипна епидемия. Ужас! Мислих си че снега е убил бацилите, но НЕ. грипа се завръща с пълна сила. Пазете се!

# 505
Привет,момичета.Все още нямам комп,Сашока му видя сметката,а на един смотан стар,на който поне можех да прочета нещо в нета,ако спешно ми притрябва ,и който заместваше счупения,докато е на ремонт,вчера гледам,че му е счупил буксата за зарядното,та сега никакъв достъп до нет няма.В момента съм в офиса на мъжа ми и използвам да ви поздравя.Хвърляла съм по едно око чат-пат как сте,ама стария временен комп нещо недолбваше форума и аха съм влязла в него и ми се изгася. ooooh! Явно е конспирация на мъж ми. Mr. Green
Иначе Сашока беснее с пълна сила,цялата къща е на вили,на могили.Пипа навсякъде,тръшка се усилено,реве на поразия иииии не е спрял да боледува.В момента кара една от най-тежките си болести.Грип с много висока Т,пет дни беше все с 39-39,5 и не е спрял да реве за секунда.Започнахме АБ,че много изстрада милия, а и взе да се влошава,сополи,прегракна,червено гърло и тн.Естествено растат и зъби ,и е бълна лудница.Днес му се е показал един кучешки,3 кътника пробиха и в момента доизрастват,още един е на път,а останалите 3 кучешки се белеят.ИЗКУКАЛА СЪМ ВЕЧЕ Crazy Никой не признава,освен мен,цока по 1000000 пъти на денонощие.Постоянно ме дърпа за блузата и вика: Тцотси!!! ooooh! ooooh! ooooh! Няма значение къде се намираме.Ако не дам-РЕЕЕВВВВ....Не мога и да го забаламосам,голям инат се извъди.
Памперси носим 5-ца на Памперс,пропускат ако много е пишкал,най-вече нощем.
Та така,момичета.Нищо ново при нас. Hug

# 506
ДХЗ бързо оздравяване ,не ти е лесно. Sad

Относно темичката ни май нещо студа много ни влияее и хич не ни се пише. Grinning Simple Smile.А за памперсите аз от известно време пробвам с различни видове и установих че по хубави от Памперс няма всички отстанали така пропускат направо ужас ,сега му купувахме пуфис ей така само да пробваме направо не искам да ви казвам колко много пропускат ,ако не го сменя на няколко часа край бодито цялото е мокро.За това повече няма да си правя ексерименти  Simple Smile Grinning
Момичета и аз прочетох за февруарската тема снощи и добре че бях сама и успях да се нарева на спокойстве,това е страшнооооооооо Cry Cry Cry Sad Sad Sadнезнам какво да кажа. Tired Tired
е чао от мен

# 507
Здравейте мили маминки и от мен  Hug
По въпроса за памперсите, ние използваме Huggies 4 и не пропускат. Веднъж само са ми пропускали, когато Ая беше с 3-ка, а вече трябваше да е с 4-ка. Като взех по-големия размер всичко е ок!
*Rums*  и Ая по цяла нощ се отвива и я чакам хубаво да заспи и тогава я завивам, иначе моментално изритва завивката, мрънкайки.
От шише рядко пие. От чаша с ушички и накрайник за устата пие от време на време. Най-много обича да пие от  чаша за безалкохолно за възрастни или от чаша за кафе. Разбира се сипвам и съвсем по малко и държа чашата.
Зъбките и на нас са голям тормаз. Има вече 16, (включително кучешки) и 4-5 растат еднсовременно, един е пробил, друг  е до половината израстнал и т.н.). Винаги щом ще пробива нов зъб отказва да яде друго освен кисело мляко, пасирани храни и кърма.
Вечер я кйрмя и така заспива, но и през деня се налага така да се успокояваме, номера с дърпането на блузата на мама и на мен ми се прилага и то доста настоятелно.
По цял ден Ая обикаля къщата, отваря шкафовете и пипа, където не трябва, често ми гаси компютъра от копчето, защото я игнорирам (макар и само за няколко минути) като седна, същото става и като пуснем да гледаме някой филм с баща й, научи се да гаси телевизора и да сменя каналите с дистанционното, та го крием, като е будна, а ни се гледа нещо.
От две седмици започна да иска да се катери навсякъде - на масата, любимо място и стана нощното шкафче в спалнята до леглото и т.н.
Пак протестира за компютъра... Хубав ден и до скоро!  Hug

# 508
И тук да се разпиша...В отомврийската тема не съм писала откакто бяхме на няколко месеца...Кажи-речи година вече..Срам Embarassed Но за сметка на това чета, доколкото е възножно да наваксам... И сега като ви изчитам все едно за моето дете сте писали. Бяс голям, на всякъде рови, отваря шкафи, чекмеджета, изважда разни неща от тях, или пък постявя други там. Прането със сушилника е качено ня някое легло, за дане може да достига дрехите и да не ги сваля и разнася из апартамента докато са мокри... Успех с гърнето нямаме никакъв - засега я учим да сяда на него, но изобщо не е наясно какво трябва да прави там Laughing Явно ще е голяма борба да я научим, но аз се успокоявам, че все още има шанс и баба й да окаже съпорт в това отношение и да я научи, ако аз не успея, на лято.. newsm78
Зъбки и нас ни мъчат и като при вас никнат по няколко на веднъж и е голям тормоз, защото все я сърбят венците и постоянно ръчка нещо в устата си да се чеше...
Имаме и един проблем - смученето на пръстчето! Е няма отказване от него и това си е! Вече разбира и като й кажа да извади пръстчето от устичката го прави, но вечер заспива само с пръстчето в устата, не става с биберон или други залъгалки...Ще видим като по-израстнат зъбетата дали няма да започне да поизоставя този досаден навик..
Вие как сте салтернативата за детска ясла? Този проблем ми е на прима виста и само като се замисля, че пак нямаме почти никакъв шанс и направо... #Cussing out
Успешна седмица на всички  bouquet

# 509
Честита Баба Марта на малки и големи! Grinning

Деска,  Hug  личи си, че те няма. Нагушкай го малкия мушмурок и бързо да оздравява  Hug
hoty  и ние си цокаме пръстчето, особено като заспива, но няма какво да направя като от бебе не приемаше залъгалки и т.н. само с пръстче се успокоява и заспива Confused А имаме вече всички зъбчета, но си продължава, та си мисля, че това не е критерий.

Хайде лека вечер  Wink

Общи условия

Активация на акаунт