Отговори
# 75
  • Deutschland
Весела Коледа момичета.

# 76
                                          Почерпете се за мое здраве

Честито и на всички останали именници!!!

# 77
Честито Рождество Хростово! Здраве, щастие и любов ви пожелавам!

Няколко думи и за нас! Вече сме добре, бяхме болнички и за първи път не можах да издържа и на 3тия тежък ден дадох на малката бонбонка антибиотик...много беше зле милото, но всичко отминава ...и така след катата, малкото и аз е ред на таткото ни и той започва да кашля  Joy

Силвана, може би съм закъсняла за питането ти за антибиотик Панцеф...на малката ми бонбонка го предписаха във вторник, така че явно е подходящ и за по-малки деца- лекарката ни която от 4 години не ни е изписвала антибиотик го изписа и каза че е пречистен,  малко съжали че съм го дала, но аз просто не издржах този път- но все пак явно става за бебета. А ако не си намерила сайт относно действието му в кърмата...ще ти потърся по-късно, ако имаш нужда.

# 78
Намерих сайта  http://www.safefetus.com/Search.asp . А в брошурата прочетох, че кърмещите майки трябва да подходят с особено внимание- според мен това е да наблюдаваш за евентуални алергични реакции, промени и т.н.  Весело празнуваве и здраве !

# 79
Честит празник на всички именници!!!  bouquet
Да бъдат здрави и много усмихнати!!!

# 80
el_pl  мерси и аз намерих за всички лекарства Peace ето го
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:vfj9aHkjIHM … ct=clnk&gl=bg
гледа се активната съставка на лекарството дали е съвместимо Peace

# 81
Честита Коледа мили момичета! Бъдете здрави и щастливи с любимите си същества Hug!

Честито на всички именници! Здраве и късмет  bouquet!

# 82
Честит имен ден на всички именници,бъдете много щастливи,усмихнати,много любов и късмет smile3525  bouquet Simple Smile

# 83
Силванче, да ти е живо и здраво името и с гордост да го носиш  Hug

Честито и на другите именници, от здраве да не се отървете  Hug  bouquet

# 84
Честито и на именниците- да сте живи, здраве, винаги засмени  smile3525!
Панцеф аз не съм пила, но моето мъниче пи на 11мес /след пневмонията/ и на четвъртия ден направи алергия и го спряхме. Последно като беше болен преди 2 седмици, лекарката ни изписа Клацид, като каза, че него го дават на предразположени към алергия деца.

# 85
  • София
Силвия имат имен ден на 02.01., а не на Стефанов ден Wink

# 86
Привет в този мразовит ден Simple Smile Ние излизахме, постояхме малко в двора, поодуха ни, видяхме си новата шейна и се прибрахме...мнооого студено, никак не обичам.

Да ви се похваля, пу пу пу, да не разваля хубавата работа...но от няколко дена ни избиха три кътника и очакваме последния...пихме хомеопатични лекарства и може би след лечението е по-спокойна и спим по два пъти на ден- о чудо...Аз съм много доволна Simple Smile  дори може да се каже, че няколко нощи се буди съвсем малко...пу пу пу, да не разваля хубавата работа Simple Smile Похвалих се и ви оставям Simple Smile Поздрави и пожелания за по-малко шушулки Simple Smile

# 87
Здравейте,
да се похваля, най-накрая мина и нашият прощъпулник.
Малко с рев, ама мина.
Детето взе една кутия със дискове с 3Д Макс студио, наречени за графичен дизайнер Simple Smile
Облиза ги подобаващо и ги върна.
В къщи е пълна лудница, много баби, децата супер се разлигавиха, как ще влезем в ритъм след нова година не знам.
Марина яде трушия, кисело зеле,  и погрешка малко люта чушка. Та така вече май сме захранение с всичко дето съществува.
ДАже яде и шоколад, едвам и го изтръгнах, намерила едно шоколадово яйце, явно кака и го оставила на масата, и яла и шокола и станиол  ooooh! Вече си носи едно столче и се катери навсякъде, няма тайни, няма скрито, чупи троши и вандалства.
Добре че не сме вещомани Simple Smile
На всички весело посрещане на нова година, че не се знае дали ще успея да вляза пак.

# 88
Силвия имат имен ден на 02.01., а не на Стефанов ден Wink
Аз се казвам Стефка  Peace -silvana- ми е ника тука

# 89
  • Cambridge, UK
Весело посрещане на Новата година, момичета.
Дано бебчетата спинкат спокойно докато големите се забавляват.
На вас, семействата и близките ви пожелавам 2011 да е най-добрата година досега.

Общи условия

Активация на акаунт