Отговори
# 90
joya Честити ви крачета ,дано всички са доволни от подаръците под елхата в коледната нощ ,а ние с Никола ви пожелаваме жесело изкарване на новогодишната нощ и ще си пишем в новата година.Много усмивки и много щастливи мигове.Поздрви. newsm68  love001

# 91
  • Лавал-Пловдив
Силвия имат имен ден на 02.01., а не на Стефанов ден Wink
Аз се казвам Стефка  Peace -silvana- ми е ника тука

Хихихихи, това ми напомня на моя ник - всички мислят, е се казвам Дора, ама нееее. Даже една позната от канадския подфорум, като звънна у нас и търсеше Дора. Добре, че се разбрахме, де.

# 92
Здравейте,
да се похваля, най-накрая мина и нашият прощъпулник.
Малко с рев, ама мина.
Детето взе една кутия със дискове с 3Д Макс студио, наречени за графичен дизайнер Simple Smile
Облиза ги подобаващо и ги върна.
В къщи е пълна лудница, много баби, децата супер се разлигавиха, как ще влезем в ритъм след нова година не знам.
Марина яде трушия, кисело зеле,  и погрешка малко люта чушка
joya  да ви е честито  Grinning. /За трушията и на Ради много му харесват киселите краставички Simple Smile/
Аз също искам да Ви пожелая весело посрещане на Новата година, нека да е неповторимо и незабравимо Drunk

# 93
Силвия имат имен ден на 02.01., а не на Стефанов ден Wink
Аз се казвам Стефка  Peace -silvana- ми е ника тука

Хихихихи, това ми напомня на моя ник - всички мислят, е се казвам Дора, ама нееее. Даже една позната от канадския подфорум, като звънна у нас и търсеше Дора. Добре, че се разбрахме, де.
Wink
Днес се видяхме с Elsun и Боби Party
Весело изкарвана на новата година Ви желая!!!Утре пътуваме за Боровец ние.

# 94
Привет и от мен:)
Честито на всички с поводи, които пропуснах да поздравя Simple Smile
При нас нищо ново, чакам на Елена всеки момент да й избият два-три зъба, поради което е супер крива и не спи през нощта, ама вече съм свикнала .
Пожелавам ви много хубаво посрещане на Новата година, кротки деца и нека 2011 да е много хубава за всички!!!!!

# 95
  • Deutschland
И от мен всело изкарване на новата година.И най-хубавите късмети  от баницата да се паднат за вас. Simple Smile

# 96
Пожелавам ви весело посрещане на Новата година!!! Да я посрещнем здрави и усмихнати!!! Нека 2011 година е една спокойна, весела и прекрасна година за всички нас!!!

# 97
Здравейте.
Честито на всички, които съм пропуснала.
Жужа вече започва да се катери. За сега повечето места и остават височки, но няма да е задълго. А и се усети, че като стъпи на нещо става и сега си носи пакета с памперсите и действа. Снощи сме оставили една чаша с червено вино на масата. Знам, че на дивана не може да се качи и сме спокойни. По едно време идва майка ми вика ела те да си видите малката дъщеря какво прави. Отиваме и гледката беше потресаваща. Жужа си топи биберона в чашата, смучи и пак така. Понеже капи от него маже с ръката, да не е накапано. Голяма сладурана беше. И в резултат през нощта се събуди само веднъж.
Ние на 2,01 се прибираме. Дано там кротне малко, че тук уж трябваше да почина, а то не бяха болести, зъби - чудо. Дойдохме с 5зъба, а за 3 седмици и пробиха 7. Станах луда калинка. Лошото е , че не признава никой освен мен и баща си. Как ще тръгва на ясла не знам?

# 98
  • Лавал-Пловдив
Щастлива нова година, момичета!
Нека ви донесе на  кой каквото поиска, но най - вече здраве на вас и на децата ви и много незабравими моменти!

# 99
Честита Нова година ,момичета! ПОжелавам ви здраве, късмет и много любов!!!
Как си изкарахте снощи? Как се държаха децата?
Елена си заспа към 21 ч и после в 12 не се събуди от гърмежите навън ,направо да не повярва човек.
Хубав ден на всички Hug

# 100
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека тя ни донесе много здраве, щастие,любов, много усмивки, успехи във всяко едно начинание и сбъдване на мечтите ни!
Гери заспа към 23.00 и не се събуди от бомбичките и фойеверките, които в нашия квартал не бяха никак малко. Сутринта стана в 09.00 и преди малко я сложих за следобедния сън.

# 101
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! За всички много здраве, любов и семейно щастие, успех във всички начинания и повече сбъднати мечти!

Ради също заспа към 11часа и не се събуди от гърмежите, но после спа много неспокойно, дигна и температурата, той е с варицела...така до 8сутринта, а после сука в 11и отново спи

# 102
  • Sofia
Честита 2011 г.
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас
и сбъдване на всичко за което мечтаем!

Гугата беше гвоздеят на вечерта при нас...По него може да си свериш часовника,че си ляга в 21ч. и спи като пън,нооо....снощи си легна и след 30мин. си добута количката,в която го оставихме да спи и така до 1:15ч.  Crazy През цялото време ходеше и повтаряше "па-па" да го нахранят,"бръм-бръм" с една момичешка количка и "уауууу,кака" на една от сервитьорките  Joy За нас определено ще си остане незабравима Нова Година,а и за останалите гости на ресторанта също  Mr. Green

# 103
Честита Нова Година!!!Нека е мирна и щастлива за всички ни.
При нас,че и не само при нас ами в целия ресторант на "Флора"-та в Боровец гвоздея беше Тедко Grinning то не бяха танци то не бе чудо hahaha хората от всякъде по масите го гледаха снимаха,смяха се естествено на изпълненията му,който продължиха до 1:30 Wink Не знам като се приберем ако мога да кача клипа,който му направих ще видите за какво иде реч Joy
Иначе мнаго се кефи на снега и през деня сме на пистите  Hands Thumbsup

# 104
Честита Нова Година!Бъдете здрави,бъдете щастливи,бъдете добри и много обичани,през новата 2011г.!

Общи условия

Активация на акаунт