Отговори
# 105
Честита Нова Година, мили момичета! Дано да донесе на вас и на семействата ви много здрав, късмет и любов Hug  bouquet!

Ние си изкарахме много хубаво-импровизирано посрещане на НГ беше Laughing. Малкият заспа още в късния следобед и празнувахме тримката. Много спокойно и приятно беше Heart Eyes. Малко ме ядосаха, че точно преди 12 заспаха всички  Crazy, но пък след това съседите ни се обадиха и се събрахме с тях, а децата си спинкаха цяла нощ и така почти до сутринта  Simple Smile.

Честито и на всички именници! Да са здрави и с гордост да носят имената си! И големият ми син има празник, почерпете се за негово здраве Simple Smile!

# 106
  • благоевград
4естита Нова Година момичета! Много здраве и късмет за другото има кредитни карти. Wink
Ние изкарахме мн весело заедно с едни приятели и тяхното октомврий4е / по настоящем бъдеща снаха / Теди бе железен и кара до 2-30мин. Mr. Green танцува, изяде кило кашкавал  Crazy и мн се радва на тупурдията в 12 ако успея ще ка4а снимка.

Tedi sled vtorata butilka shampansko ......... bqlo vino snoshti pih i kapka ne ostana po ustnite mi shtom gori celuvkata na Aleks ....

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 11:32 от ina_maria

# 107
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 108
  • Пловдив
Привет, момичета! Честита нова година и от нас! Пожелавам да е пълна с много усмивки и приятни емоции.
На нас не ни беше до празнуване. В последния ден на старата година изпратихме един млад човек .... (на братовчедка ми приятеля) и все още не мога да се освестя, въпреки, че реално почти не го познавах. На нова година малкия заспа в 21.30, мъжа ми си легна в леглото, защото на 30-ти се сецна в кръста и едва се движи, аз бях пред компютъра и така си посрещнахме 2011. Изчакахме да минат всички бомбички и фойерверки и да стане отново тихо, изключихме телефоните и си легнахме.

# 109
Честита Нова година и от нас с Габи. Да сме живи и здрави всички, много щастливи мигове и усмивки през 2011.
Ние изпразнувахме в наши приятели с бебе, като габи си заспа в 21ч и никакви фойерверки и шумотевици не я събудиха. Към 4ч си я пренесохме вкъщи и си спа до 9,20. Много добричко детенце беше  Heart Eyes. Получи мнооого играчки и сега цял един куфар е пълен с дивотии за поетапно изваждане  Grinning.
От утре и аз тръгвам вече на работа- хем ми е нетърпеливо, хем ми е тъжно за Габи...
Хайде целувки от нас и бързо релаксиране от празничното натоварване!!!

# 110
Здравейте и от нас!
Гинче, съжалявам за загубата ви  Cry
Ванирка, бързо адаптиране на работата, а Габи на ясла ли ще ходи или има кой да я гледа?
Лилчо, честит ти именник /със закъснение/! Да ти е жив и здрав и всичко най-хубаво Hug Heart Eyes

# 111
Хриска, една жена ще я гледа. Благодаря за пожеланието, дано стане така  Hug.
Гинче, по- късно прочетох- и аз съжалявам, няма нищо по- лошо от това... Sad

# 112
  • Deutschland
За много години!Ние изкарахме весело.Бяхме си в къщи и само ние.Малкия заспа към 9.30 и в 12 се събуди от бомбичките.Но аз придвидливо се бях качила в неговата стая и не е плакал.Гледахме през прозореца как баща му и комшиите хвърляха бомбички и после аз си легнах с него,че бях станала в 5 сутринта и много ми се спеше. Първия ден от новата година го посрещнахме с посещение в спешното.Малкия падна и си сцепи клепача и го шиха.Само едно шевче но ми се скъса сърцето.И така...
Иначе от баницата ми се падна бебе  Mr. Green

# 113
  • Пловдив
Малкия падна и си сцепи клепача и го шиха.Само едно шевче но ми се скъса сърцето.И така...
Иначе от баницата ми се падна бебе  Mr. Green
А Петър днес си ожули за пореден път носа на плочките на тротоара Mr. Green
Хубав късмет ти се е паднал Hug

# 114
Честита Нова Година! Пожелавам на всички най-вече здраве и весели дечица!
Ние празнувахме с още 2 семейства с деца. Малките посрещнаха новата година и към 0,30 заспаха. Голяма игра падна, голяма радост. Ние към 3 вече едва гледахме и ...купона свърши. Simple Smile
На мен ми се падна паричката от баницата - до сега ни ме се беше падала никога Simple Smile)

# 115
Честита нова година, момичета!  cheers
Да сте много здрави, обичани и щастливи! Много весела и успешна година на вас и малките палавници!

Ние бяхме на хижа на Витоша, много приятно изкарахме! Много деца, голяма лудница, а моя Бобчо не се отлепи от мен и цяла вечер ме влачи нагоре-надолу по едни стълби  Mr. Green В полунощ баща му му изкара акъла, както си беше вече пийнал и така изрева "честита нова годинааааааааааааааа", Боби така се разтрепера и такъв рев му дръпна, както никога досега...  Confused ...Та, като гледам с ходещите дечица е било по-забавно, но и ние ще ви настигнем. Wink
А баница с късмети нямахме - срамота!  Mr. Green

Лека вечер, че много трудно днес стигам до тук!  Hug

# 116
  • Cambridge, UK
Здравейте момичета,
честита нова година и от нас.
Да сте здрави и щастливи!

Ние бяхме с приятелско семейство с бебе на 3 месеца. Децата заспаха в 9, жените в 3, а мъжете играха WOW до 10 сутринта на другия ден Simple Smile
Малчо ходи и бяга, но не иска да ми пусне пръста.

Днес давам наряд пред кварталната ясла, минах погрешка към 14 часа следобед и вече имаше опашка!
Засега сме 40 човека, но след полунощ сигурно ще има още.
Стискайте палци да не ни вали сняг.
Прегръдки на всички ви.

# 117
ginbay съжалявам за загубата Ви... Sad толкова млади хора си отиват...
На мен ми се падна любовта  и в двете баници  txtloves
С Тео изкарахме новогодишната нощ в танци и каране на колички...от тея с жетоните имаше на входа на ресторанта.Поиграе,поиграе и черта към колите newsm01

# 118
  • Лавал-Пловдив
Честита нова година на всички. Ние си посрещнахме новата година сами вкъщи, тихо и спокойно. Сами заспа в 11:53, голямо обикаляне около масата беше и дърпа ли дърпа от чиниите. От късметите ми се падна мързела и безгрижието, та да видим.  Flutter

# 119
За много години!Да сте живи,здрави и нека 2011г. да бъде много успешна във всички начинания!  bouquet
Ние бяхме 10 дни на гости у мамината къща. Grinning На Нова Година  бяхме с нашите кумци,ама мъж ми баш предновогодишно се тръшна болен,та почти спеше на софрата,аз по дифолт си спя около 22-23ч. ,та не бяхме много весела компания,ама ще наваксаме другата година. Mr. Green Малкото издържа до 1ч.,беше много впечатлен от зарята и гърмежите ,и не даде признаци,че му се спи,ама аз си го прибрах и заспа за 20сек. На следващия ден си отспа,спинка 2 пъти през деня за общо 5ч. Crazy
Имаме два нови кътника и ми се разказа играта,по цяла нощ реве и се буди.Така ми се спи,че направо съм в несвяст.Баткото от днес е пак на училище,та отново трябва да се става рано,ужас. ooooh!
Желая ви една много успешна седмица. Hug

Общи условия

Активация на акаунт