Отговори
# 120
Хайде ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от нас   bouquet Да е здрава и благотворна!
Ванирка, успешна да ти е в работата, а на Габито безгрижна в детството и бързо адаптиране и на двете  Peace
ginbay , съжалявам за загубата  Sad
usmifchica, успешно класиране Peace

Ние караме от този вирус с кашлицата и сополите Confused Вече 3-та седмица.На празика бяхме с едно приятелско семейство и те така с този вирус та не се притеснявахме Laughing Беше весело особено за големите батковци, които стояха до 3 часа. И Дея стоя до толкова след като се събуди в 12. Та така изкарахме Simple Smile Растат ни двата кучешки и е голямо чудо Crazy Но няма как. Това от нас  Wink

# 121
Да ви се похваля с какво се сдобихме,минибасейн за къпане и Сашока мноого му се кефи,голям купон пада.Понеже нашята баня е малка,а в душ-кабината не се събираше ваничката,то сестра ми ми даде нейния "леген",тъй като племенничката ми неискала да кротува в него вече.

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 6e3072e41134f688a

Гледах го в Комсед за 52-3 лв.

# 122
Здравейте и за много години!
Да сме здрави и много щастливи! Най-вече децата.
При нас беше пълно с гости и много деца, и то с преспиване, така че лудницата беше пълна.
Седяха по нощите, дивяха, направо ми изцедиха силичките, добре че днес сме на работа да си почина  Twisted Evil
Подаръци много и разнообразни.
Деси много хитро басейнче, и ние сме с малка баня, така че мога да се замисля.
При нас проблема е, че от около две седмици Марина пищи зверски в банята, не иска да сяда в коритото, удря блъска рита, двете с майка я къпем, и е малко като усмиряване на опърничавата.Страх ме е да не я депресираме, и все по-рядко я къпя. Дано да е период.
Засега сме закрепили здравето, ама да не се хваля много  Praynig

# 123
Честита нова година!!! Да сте здрави и щастливи!!!
Много съм развълнувана да споделя с вас прекрасна новина Hug

Днес сутринта Аlexsa_ стана мама на момченце 4,300 кг и 52 см!!!

И двамата са добре, още незнам как се казва бебето. Бях детегледачка на Йоан-прекрасно дете, той все още не осъзнава, че вече е батко на 1г. и 3 месеца baby_neutral

# 124
Честита Нова Година, момичета!
Желая здраве и късмет на вас, децата и семействата ви!!!! Дано тази година е по-добра, по-успешна и здрава от предходната!

Честито на Алекса! Живо и здраво да й е момчето!  bouquet
Много хубава разлика на дечицата 1.3г.! Изискава се и смелост, но пък след 1 година ще й е много по-лесно. Дано и тя се включи с подробности.

Ние Новата година посрещанхме при приятели. Бяхме 5 семейства, само ние с деца. Кристиан трудно заспа, после се събужда няколко пъти, но като го проснах на широчко на спалнята спа като пън. Дори докато го обличах като си тръгвахме не се събуди. Тук гърмежи няма, освен, ако ние сами не си направим. Гърмяхме, Ема умря от кеф, а кристиан ги проспа. Laughing

От днес Ема е на училище и ми е по-спокойно и леко. Чакам и моята приятелка да си дойде от Бг в петък. Нямам търпение, защото умрях от скука сама.

Гинче, съжалявам за загубата! Cry

Ванирка, бърза адаптация както на теб, така и на Габи! Hug

# 125
Честита нова година и от мен!!! Да сте здрави, усмихнати, мноооооооооого обичани и да имате най-послушните деца Simple Smile

И при нас празника мина добре. Лора проспа гърмежите, само накрая си отвори очите, но след това бързо заспа  Grinning

Честито на Алекса, много радост да донесе бебчето   bouquet

ginbay, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose

# 126
  • Пловдив
Сърдечно ви благодаря, момичета. Знаех, че с вас мога да си споделя мъката.
За къпането - Петър мноооого отдавна (може би от миналия юли) го къпем прав в банята - слагаме му едно столче, за да се подпира и една нехлъзгава гумена постелка отдолу и мъж ми се справя със задачката. Последната му занимавка в банята е една гъба с куче, наложи се да купя още една обикновена, защото като види кучето и не си го дава. Grinning
Новия ни любим плод са мандарините - отива, взима си от масата и носи да я белим.
Браво на Alexsa_ Hug Да са живи и здрави и двамата.
Малкия стана от следобедния сън с мнооого лека температура (37,7), мисля да изчакам да видя как ще се развие ситуацията, преди да дам панадол.

# 127
За много години и от мен!
Аз почти не мога да се включа на компа.Дара иска постоянно внимание и сега любимото ни е да гледаме дружно книжки.Една и съща може да се разглежда около 300 пъти един след друг и тя се учудва всеки път на едни и същи картинки. CrazyВече е изпокъсала сума ти енциклопедии на батковците, щота те и ги дават само и само да се отърват от нея.Елхата ни вече прилича на парцал.В началото я беше страх да я пипне, щото и боцка, ама сега и е хванала цаката....леееекичко докопва играчката и бързо я дърпа и бяга Laughing.Непрекъснато е в някакво нарушение, вече отваря всякакви шкафове, чекмедженца и т.н.Да не говорим колко гримове ми съсипа тайничко и колко неща ни изчезват безследно....като се хареса нещо и го мушка на невероятни местенца.
И Дара кашля от 3 седмици ooooh!.Днес мисля да я заведа пак да я чуят, че ми писна вече.
Честито на Алекса!Да е живо и здраво бебешорчето....ох как се размечтах....
Деска, това е много хитро.Дара се дере като заклана докато и мия косата, та това може и да и отвлича вниманието.
Та по този повод - колко често миете косите на момиченцата?Защото нашата вече е дълга почти до раменцата като я намокря и я мия 2-3 пъти в седмицата....та се чудя дали и е малко това, но като че ли ме е страх да и мокря главата всеки ден. Thinking

# 128
  • Пловдив
monnnn, Петър е с дълга коса откакто се е родил, и само лятото не ползвам сешоара. Мием косата всяка вечер.

# 129
Айде и аз да се оплача, че ни мъчат кътниците и по цял ден е голямо мрънкане, а нощите се будим по 100 пити. Дано скоро да избиват, че горките деца много ги боли! smile3518

# 130
Аз го къпя през ден-два,а косатя мия 1-2 пъти седмично.

# 131
И аз къпя през 1-2 дни във ваната, но косата 1-2 пъти седмично.  Лятото всеки ден, защото много и се поти главичката.

# 132
Честито Рождество и Весела Нова Година пожелавам на всички!
Нека е мирна и щастлива!

Катето беснее с пълна сила! Прави всичко, което й хрумне и никой не е в състояние да я спре.
Всички шкафове вкъщи са заключени, а ако случайно съм отворила някой и тя види е първа писта да вади и чупи.
Обожава книгите и всичко що става за четене. Имаме в банята, спалните и всяко едно помещение по 2-3. Като акаме четем, като сме в хола - четем, когато ще спи - четем.
Луда е по музиката - Сити телевизия и народна - по ТВ, и чело коте и бански на лалета - по компа.
Казва пей, пъпте-пъпче, пи-спи, дада - вода и др. трудно разбираеми думи, ако могат да се нарекат така.
Играе с една кутия Корни на баща си и му носи постоянно  да яде. Обува не чехлите - общо взето е доста грижовна!
Мием зъби по две пъти на ден, защото много плака се събира на горните предни резци.
Къпя я всяка вечер - коса 1-2 седмично. Обожава играта в банята -пръска ме с душа-татко й я научи, правим се пяна и се плискаме.
Но тези кучешки зъби не разказаха игрите- на Коледа беше с температура. Само те не са избили, но може би като това стане, най-накрая ще поспим всички.

От следващия месец почваме да бебеправим следващото Поповче - стискайте палцииии! Peace

# 133
  • Пловдив
Честита Нова Година, мили момичета !!!!!

Нека донесе много здраве, много усмивки и положителни емоции, много късмет и сбъднати мечти.

Видях новината и за Алекса и я поздравявам за нейната рожбичка и за смелостта Hug

Гинче, съжалявам за загубата Confused Hug

Аз от днес съм отново сред работещите Simple Smile и съм много щастлива.
Дечицата са здравички и все повече се заигравят един с друг, търсят се и са като залепени Simple Smile.

Много поздрави Hug

# 134
  • Лавал-Пловдив
Аз къпя Сами през вечер, и косата също, но той има малко коса. За 1 месец извади 4 зъба Simple Smile и вече общия брой е 6.
Честито на Алекса за синчето и успешно бебеправене на Чипче - пак ли октомврийче искате?
Аз в четвъртък имам изпит, а хич не мога да си събера мислите Sad всички са си в нас, децата са на училище чак на 11.01 и е лудница.

Общи условия

Активация на акаунт