. Само че при нас музиката е VH1 и Z-rock, на анимациите се обръща почти нулево внимание, обаче на музикалния канал - случвало се е да седи прехласнат (особено като е Пинк, Шакира или някоя друга кака
, музикални коли и тн. Прибрах вече първата порция вече "бебешки" играчки в един кашон, за да направя място за новите.

Непрекъснато се вре някъде,за да докопа нео,кооето не е за него.Книжките хич не им обръща внимание,но отското е голям телеман и му харесва да слуша музика.Много смешно танцува.На ръце сме 1/2 от времето,а нощем се буди по 3-4-5 пъти...В момента избива втори кътник.Цялата къща е с краката нагоре,чакам го да заспи,че да мога да въведа ред.Една пералня не мога да извадя,той се бута и пречи,дърпа ми дрехите,връща ги обратно...Голям помощник... 

А пък си е същият кречо, ще каже човек, че гладно го държим това дете.

. Предните 2 зъба си ги отчупи вече, слава Богу по съвсем малко
.
. Големият не го бях пускала на градина повечко време и се беше позадържал вкъщи. Играят все повече заедно, гушкат се и танцуват хванати за ръчички, единият като стане от сън веднага буди другият
. Когато Деян плаче, големият му казва:" Дуду, не плачи тука съм, ето ме, идвам"
. Страшна картинка са. Много копират един от друг-малкият се качва на столчето в банята, чака ме да му пусна вода и да му сложа сапун на ръчичките и търка, мие си зъбките сам също. А големият се вбебешосва
.
.
.
.
Пипа всичко, бърка навсякъде, ако кака и вземе една играчка, тя иска същата, каката отстъпва, взима друга, Марина реве пак, аман. Като в джунглата сме. Писъци, крясъци, ревове, боища........Препоръчани теми