Отговори
# 135
usmifchica мале мила не ви завиждам на този студ ,пред яслите.В такъв момент се радвам че живеем в по малък град,аз съм от Перник ,и ние днес ходихме да подаваме документи на малкият но при нас няма такъв проблем в една от яслите бяхме 1 .Нямам думи на какво сме подложени,трябва да има повече детски градини и ясли,по този въпрос няма спор.Лека нощ от нас до утре. Simple Smile smile3524 smile3524 Sleeping

# 136
Добро утро,
честито на Алекса Simple Smile
Никол получи една играчка малкото пони бебе с шише, и като му натиснеш крачето издава звуци, доста странни, но Марина умира за него и имитира звуците. Сутринта с есъбуждам от нещо като муааааааааа, с различни нюанси.
Даваха сутринта за яслите, направо пълна лудост. Аз ще изчакам да направят системата и ще кандидатствам тогава, пък и нашата градина е с ясла и те май са вече във въпросната система.
Марина избива н-ти зъб, и вечер е ужас. Пиеше по 2 литра чай на нощ, ама се изхитрих и докато свеки беше тука и спеше при нея, и спрях меда в чая, мрънка 2 -3 нощи и сега едвам изпива едно шишенце  Twisted Evil

# 137
Привет и от мен!
От къде да започна - първо честито бебче на Алекса, да са живи и здрави!!!!
Чипче, успешно бебеправене на вас,,,Дано стане бързо и да имате още едно октомврийско бебче:)
Гинче, моите съболезнования ...
Ванирка, успешно връщане на работа, а на Габи -мнг бързо свикване.
Миркамче, браво и на теб, пожелавам ти всичко да е ок.
За къпането - къпя Елена в душ кабината, слагам я да седне в един леген и с подвижния душ я измивам. Косата е голям кошмар да я мия, ужасно реве и после много се дразни от сешоара и затова веднъж в седмицата я правим тая процедура. Не съм забелязала да й се измърсява чак толкова , тъй че не виждам проблем, Ако зависи от мен и по-рядко щях да я мия:) Големият ни кошмар е като я извадя от банята, започва се як рев, много мрази да я обличам ,а слагането на памперса е мисия невъзможна напоследък. При вашите деца така ли? Мисля си да взема от памперс гащите и няколко пелени за многократна употреба, и ако свикне с тях, направо разкарвам памперсите, че ми писна от тях.
За друго щях да ви питам - вашите деца през деня залепени ли са за вас? Елена напоследък такива номерца ми прави, не мога да отида до другата стая без да ревне. Ако не стане нещо на нейната, пак се почва един ужасен рев,със захласване , а вчера я оставих да реве и тя започна да се дави и повърна... Вече не се трае, моите нерви са яко опънати ...
Нощите ни са също мнг неспокойни, снощи като се събуди с рев в 3 и до 4 не можах да я успокоя и да заспи...
И така..оплаках се пак, ама май само на вас мога да се оплача и да ме разберете...
Пожелавам ви хубав ден!!!!

# 138
  • Пловдив
chip4e, все едно, че за Петър говориш Joy. Само че при нас музиката е VH1 и Z-rock, на анимациите се обръща почти нулево внимание, обаче на музикалния канал - случвало се е да седи прехласнат (особено като е Пинк, Шакира или някоя друга кака Mr. Green). Прежалила съм едни книжки със страхотни картинки (от серията Златното пате), които ги разнася напред-назад, разглежда ги (и съответно ги къса) и показва - котето, бабата, дядото, рибката, патето и тн.
От 10-тина дена го забелязвам, че се опитва да седне сам - поради липса на столче, сяда в касетката с играчките Mr. Green, при дядо му имаше едно дървено столче и той направи такава игра с него, че явно на детето му е времето за нещо такова.
Дядо Коледа му донесе сума ти играчки (предимно конструктори), Aqua Doodle - интересно му е да рисува, но още по-интересно му е да смуче водата от маркера hahaha, музикални коли и тн. Прибрах вече първата порция вече "бебешки" играчки в един кашон, за да направя място за новите.
Ето ви един малък меломан
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=486233804462

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 10:25 от ginbay

# 139
Здравейте!
Честито бебче на Алекса! Да им е живо и здраво и много радост да им носи!
Чипче, успех и на вас Heart Eyes Hug
Миракъл, все едно описваш Гергана-изляза ли от стаята без нея, се почва едно тръшкане и докато не я взема на ръце, не мирясва. Започна ли да мия чинии, да готвя, или да свърша нещо друго, се увисва на крачолите ми и пак рев, докато не я вдигна, за да наблюдава какво правя. Иначе съм забелязала, че в момента, в сравнение с преди няколко месеца, се заиграва повече сама, но това трае около 10-15 минути най-много.  И ние сме фен на музикалните канали и най-вече на фолклор тв. Със ставането и ми сочи да й включа телевизора. Опитва се да приказва, но произнася само някакви китайски нейни си думи.
Днес е за втори ден след ваканцията на ясла и се моля да не ми се разболее само, иначе вече почти не плаче като я оставям.
Усмивчице, стискам палци  Hug
Миркам, пожелавам бързо адаптиране Hug
Деси77, как е Боби? Ходите ли на ясла?

# 140
Хриси, мерси за успокоението, че вече бях почнала да си мисля, че моето дете е нещо "повредено"... И аз като реша да мия чинии ,Елена идва и започва да ме дърпа за крачола , да ме бута да се махам от мивката... Как така на всичките ми приятелки бебетата са супер спокойни, стоят си с часове играейки си или гледайки Бейби тв  Laughing Почвам да си мисля, че ме баламосват нещо...И ние сме много музикални , забелязвам,че много й харесва народната музика, освен това и Миро , но само една негова песен тачи " Някога преди" .Като й пусна клипа и стои като хипнотизирана...Може да го гледа 100 пъти и няма да й омръзне Simple Smile

# 141
Здравейте и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!Сега и аз съм спокойна,че не съм единствената LaughingАбсолютно същото е и при мен-здрав рев стигащ до истерия,ако тръгна без него до другата стая.Ако само се опитам да кажа“искаш ли да седиш за малко тук,аз ще отида до кухнята“и надава вой.Да го оставя в леглото е абсолютно невъзможно и сме комплект навсякъде.Заиграва се за по 10 мин.,но само ако си изсипе коша с играчките на земята-да ги вади и да играе само с някоя не е интересно.Докопа едно парче луканка и умря от кеф-много му хареса и сочи и вика канка.Фен е на lady gaga Shocked!!И постоянно ме кара да му пускам alejandro сочи компютъра и вика гага.На Шакира любимата му песен е loca и понеже първата по-дълга дума,която каза беше бамба,му пуснах la bamba и сега и тя е сред фаворитите.Но чуе ли музика,идва,катери се да го гушна и трябва да танцуваме заедно.

# 142
Ginbay,много съжалявам за нещастието,сполетяло семейството.Аз ози ден разбрах,че наш много близък семеен приятел е почина.Много жалко. Cry
Ванирка,дано и двете с Габка сте доволни от това,че се връщаш на работа. Grinning
Миркам,радвам се да те видя. Hug
Чипче,успех с бебеправенето,дано скоро ни се похвалиш.Смела си ти. Mr. Green
Чета ви за децата и сравянвам.Сашо също непрекъснато е залепен за мен,не играе с играчки,а само бели прави.Ето,сега вади мокрите кърпички от пакета и ги яде. Crazy Непрекъснато се вре някъде,за да докопа нео,кооето не е за него.Книжките хич не им обръща внимание,но отското е голям телеман и му харесва да слуша музика.Много смешно танцува.На ръце сме 1/2 от времето,а нощем се буди по 3-4-5 пъти...В момента избива втори кътник.Цялата къща е с краката нагоре,чакам го да заспи,че да мога да въведа ред.Една пералня не мога да извадя,той се бута и пречи,дърпа ми дрехите,връща ги обратно...Голям помощник... ooooh!
А,смени дейността.Сега е свалил един  гирлянд от елаха и го влачи по пода. ooooh! ooooh! ooooh!

Сега чета Весето за истерията и се сетих онзи ден как нашия,недоволен от нещо,се метна на земята по корем,започна да крещи неистово и да тропа с ръце и крака,пищейки. Shocked Това със сигурност не го е виждал отнякъде,колко са хитри,а. Crazy

# 143

Сега чета Весето за истерията и се сетих онзи ден как нашия,недоволен от нещо,се метна на земята по корем,започна да крещи неистово и да тропа с ръце и крака,пищейки. Shocked Това със сигурност не го е виждал отнякъде,колко са хитри,а. Crazy
Kристиан ми изпада в подобни истерии постоянно откакто проходи. В следстиве 2 пъти си разбива устните. За всяко нещо се тръшка, краката ги огъва и се свлича на земята. Независимо дали сме навън или вкъщи!!! Снощи излизаме от един магазин и аз го водя за ръка към колата, обаче той решава, че иска да върви в друга посока, но аз не го пускам...той се тръшна на земята, изпуснах го и без малко да ожули цялата муцуна. Не знам какво да го правя, не го е видял от никой това? Вкъщи го игнорирам и го оставям да се тръшка, но на улицата няма как, защото ще го прегази някой. Laughing

Също като Деси...Къщата ми е нагоре с краката, прането го хвърля по земята и го стъпче/той стъпче всичко, голям кеф му е/. Като заспи за час и половина-два максимум и времето пак не ми стига, че да е прилично подредено и изчистено. Всичко хвърля по земята, по шкафове където са им играчките няма нищо, всичко е по земята. Не мога да им изрина кочината.
Отделно е постоянно в ръцете ми, много се гушка, не ме изпуска от поглед. С мен е в банята, тоалетната....навсякъде.

Яде като змей, крия се като хавам нещо, защото той иска всичко. Нищо не връща, всичко му харесва и му се услажда. Хапва си прилично, повече от сестра му. Joy А пък си е същият кречо, ще каже човек, че гладно го държим това дете.

След цялата тази изповед искам да ви кажа, че много искам да го пусна на ясла и да започна работа или да уча или..не знам какво, само да не съм вкъщи. Омръзна ми от всичко. То само чистене, готвене и ревящо бебе...имам чувството, че няма край, ей!

# 144
За всяко нещо се тръшка, краката ги огъва и се свлича на земята.

А,да и това прави и редовно е с разбито чело,силя буза,одран нос и тн.Някой ще помисли,че го бия това дете.Онзи ден тръгна да се тръшка и си разби устата с масичката в хола.Кръв,рвв. ooooh!

.......... Омръзна ми от всичко. То само чистене, готвене и ревящо бебе...имам чувството, че няма край, ей!
Оф,и на мен,ама споко,временно е.После ще си скубеш косите с големите.Моя синковец голям как ми лази по нервитеее... Twisted Evil

# 145
За всяко нещо се тръшка, краката ги огъва и се свлича на земята.
А,да и това прави и редовно е с разбито чело,силя буза,одран нос и тн.Някой ще помисли,че го бия това дете.Онзи ден тръгна да се тръшка и си разби устата с масичката в хола.Кръв,рвв. ooooh!
И моят е същия, чак почнах да не му обръщам внимание Crazy. Предните 2 зъба си ги отчупи вече, слава Богу по съвсем малко Crazy.

Вкъщи всички врати на стаите обикновено са отворени. И двамата не ме оставят да се застоя повече от 1 минутка в друга стая и веднага търчат при мен. Това всъщност е единственият начина да отлепя Деян от някое забранено място, вместо да го отстранявам насила и той да реве и да се тръшка, просто отивам в другата стая и той веднага доприпква Laughing. Стават все по-близки с брат му, направо ми пълнят душата Heart Eyes. Големият не го бях пускала на градина повечко време и се беше позадържал вкъщи. Играят все повече заедно, гушкат се и танцуват хванати за ръчички, единият като стане от сън веднага буди другият Heart Eyes. Когато Деян плаче, големият му казва:" Дуду, не плачи тука съм, ето ме, идвам" Laughing Heart Eyes. Страшна картинка са. Много копират един от друг-малкият се качва на столчето в банята, чака ме да му пусна вода и да му сложа сапун на ръчичките и търка, мие си зъбките сам също. А големият се вбебешосва Laughing. Такива работи при нас.

Страхотна новина за Алекса - да и е живо и здраво момченцето и много радост да им носи  bouquet Heart Eyes.
Хриска, мерси за поздравите към голямото ми момче Hug.
Ванирка, Мира, успешен старт момичета Hug.
Гинче, Деска, съжалявам за загубите ви Cry.

# 146
Явно не сме единствените  Mr. Green В такъв период са. Надявам се да премине по-бързо Peace
Алекса , Честито   bouquet
Чипче Успех и на теб и скоро да се похвалиш  Peace

# 147
  • Лавал-Пловдив
Ох, като ви слушам голяма късметлийка съм, значи. Сами е другата крайност- постоянно е свободен електрон, сутрин като се събуди става сам и се намърдва пред шкафчето на баща си да му подрежда гащите и чорапите. 1 час може да си седи там и да си вади и слага. Като го пусна от спалнята почва да прави дневна проверка всичко ли е подредено и ако е - да го развали. Много обича да си седи сам в банята, има едно канче с гумени играчки- изсипва ги, нарежда ги, ако е пусната леко водата във ваната ( не ни затяга кранчето ) си пълни канчето и се радва. Друга голяма радост му е да влезе в стаята на батко и кака. Те си държат играчки под леглото, той се пъха и вади всичко. Има една кутия с колички, докато ги разгледа всички и минал още 1 час. Снощи беше измъкнал шейната, сложил една възглавница отгоре и полегнал. Много сладък беше. Когато е на кеф си играе с часове е парката. Оня ден като чистех половин ден там седя и ме контролираше от там.
Иначе и той яде много и всичко. Само да види, че някои дъвче нещо и веднага е нареден до него. Щом ръфа суров лук  ooooh!

# 148
Ох явно всички везни са големи лакомии. И ние се крием от Марина, ама ужасно е.
Снощи тя е вечеряла, правя салата за мен и мъжът ми,и тя се лепна, ам-ам, ам-ам и изяде половин купа с домати и краставици. Накрая искаше да пие и сокчето което се образува и с една лъжичка я поих. По празниците народа се чуди и мае, къде Марина побира всичко и е относително слабичка. При нас тръшкането се състои в ужасяващи и продължителни писъци, удряне по другите, а ако всички се изнесат на безопасно разстояние се удря сама. Или гледа те пищи, извива се назад, все едно ще прави мост и се пльосва на земята. Ако е на килима ок, ама ако е на плочките  ooooh! Пипа всичко, бърка навсякъде, ако кака и вземе една играчка, тя иска същата, каката отстъпва, взима друга, Марина реве пак, аман. Като в джунглата сме. Писъци, крясъци, ревове, боища........
Иначе иска да я взимаме само за да пипоти, например умира да бърника микровълновата, ама тя е високо и редовно седи отдолу и пищи, и ако някой се смили, я огрява.

# 149
Алекса честито бебече да вие живо и здраво много да ви слуша .

Общи условия

Активация на акаунт