Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 205
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Честито бебче Самуила на Моник!!! HugДнешната бургаска среща за съжаление за мен бе много кратка Sad,но трябваше да се срешна с 3 различни доктора,да купим кошара,матрак,повивалник и костюм за исписване bowuuОлекнах с 300лв и съм много удовлетворена Laughing Mr. GreenОстанаха само 2-3 дребни неща,които могат да се купят и после.
Снощи и мен ме постегна Crazyкоремището.Но нито мъж ми реагира,нито док.Та явно си знаят че са от ментетата контракции още hahaha
за хемоглобина(107) ми изписа Малтофер на хапче,но май ще се въздържа засега.Ще продължавам да паса и пия зелении Sick

# 451
Честито ви поредно бебче момичета  Hug  Да е жива и здрава малката Самуела/какво хубаво име, не го бях чувала за момиченце  Crazy/, да расте весела и безгрижна мома  Heart Eyes

Дано февруарките си починем малко по призниците и ви дадем път на вас, както си е редно  Praynig

# 452
  • В две тъмни очички
фиуууууууу и кола маската не помогна. 1 контракция не предизвика да му се невиди. Аз започвам да залагам за себе си, че ще пренося  hahaha
Миш супер новини - браво!
За ЛК, аз моята я смених преди 2 месеца. Смяних както фамилията , така и адресната регистрация. Документите , които ми искаха бяха - акт за раждане, свидетелството за брак - оригинал и копие и старата ЛК разбира се. Нищо друго не са ми искали.

# 453
Честито от още една февруарка за новото попълнение  bouquet

Да е жива и здрава Самуела на мама monick! newsm07

# 454
Честити бебчета Адина на Alexa_sugar и Самуела на monick!
Да са живи и здрави и много обичани!

# 455
Честито бебе Самуела на Моник!!!  Hug

# 456
Миш как го измериха този ханш?  newsm78
Ами на мен ми е тясно разстоянието корем гръб незнам как да го обясня тесен таз го  водят. Значи лягам на лявата страна и с едни метални скоби мерят разстоянието от корема до дупето колко е на повечето хора е между 24-32 см. моя е 16см. но сега е 23.

SaRi_ Днес повървях доста и сега ме боли адски много костите от долу и гинеколожката каза, че таза се разширява още за това ме боли така. Срамните кости ме болят ама адски чак не мога да варвя но ми е супер весело и не ми пука да си болят   Simple Smile Няма как да не болят с тая глава на бебка ниско в таза  Simple Smile

# 457
Здравейте мамета,аз днес бях на изследванията и утре с багажа в 06:45 в болницата.Да ви призная учудващо добре се чувствам,но по- късно ще се видя колко съм добре.Хубавото е ,че аз ще си направя клизмата със сиропа.
Честито на родилите да са им живи и здрави децата и успех на всички....

# 458
  • София
Честита принцеска Самуела на мама Моник!!!
Да ви е жива и здрава, много да ви радва и да расте умно, щастливо и красиво дете!!!
[/size]

Момичета, ако сега си сменя адресната регистрация и подам документи за ЛК, а тя бъде готова след като родя, това значи ли че ще запишат бебка на стария ми адрес? Rolling Eyes
А ако я запишат на стария адрес - аз мога ли после да и сменя адреса? След около месец примерно?

# 459
  • В две тъмни очички
shikozna, ти не бесше ли с насрочена дата за днес? Успех утре и нека всичко мине наред и гушнеш възможно най-бързо бебчо

# 460
  • ул. "Мечтание"
Адресната регистрация се сменя веднага - максимум до 2-3 работни дни. Дори и да не си си взела личната карта, тя вече ще е сменена.
Може да си пуснеш и бърза поръчка за ЛК, която е 3 дни, но не знам колко пари струва. Иначе нормалната е около 20 лв (според зависи колко такса ти вземат).

Шикозна, стискам палци за утре!  Praynig

Хихи, утре със сигурност ще си имаме две бебенца.  Joy

# 461
ехо, защо просто не запишете детето на адреса на таткото, ако е в Сф? а ти да се занимаваш впоследствие, не сега да търчиш?

# 462
Мама Алекса и мама Моник - честити ви момиченца. Да са много здрави и да се гордеете много с тях.
Успех и стиснати палци за мамите с планово секцио. Всичко да мине по вода.
Ние вчера взехме количката и цяла вечер се гъзурчих в банята да я пера - та освен контракции и болки в кръста си навлякох, ама сама съм си виновна. Тук от 4 дена вали дъжд, което не се е случвало от години. Та на всички да ни върви по вода. Леко, бързо и безболезнено. Аз така поръчах на Дядо Коледа  Laughing

# 463
shikozna, и аз да се подредя на опашката със стиснати палциии! да мине и при теб леко както при другите ни маминки  Hug

# 464
  • София
Честита принцеска на мама Моник!  bouquet

Шикозна, стискам палци и чакаме НОВИНАТА Hug

Благодаря на всички за отговорите за плота за повиване.

Снуки, ако ЛК още не е издадена, но си подала заявка, ще ти дадат документ, че я чакаш. А в болницата можеш да покажеш формуляра с новата си адресна регистрация от общината, която вече ще е актуална.

Общи условия

Активация на акаунт