Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 197
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • в Надежда-та
Честито на мама monick   bouquet
Всички ли имате вече дрехи за изписване Rolling Eyes и специален комплект ли купувахте или вие си го "направихте" newsm78

# 466
  • ул. "Мечтание"
ехо, защо просто не запишете детето на адреса на таткото, ако е в Сф? а ти да се занимаваш впоследствие, не сега да търчиш?

Мъжа ми като ходи да си сменя своята адресна регистрация искаше и на Божидар адреса да оправи, аз после да си ходя само за мене си. В обищната му казали, че аз трябва да пусна за адресната регистрация на детето. Предполагам, че това значи, че не може, въпреки, че на адресната карта има място да се подпишат и двамата родители. Не знам колко е вярно не съм се интересувала подробно, на мен ми беше все тая, така и така щях да ходя, та една бланка повече не ми беше голяма драма.

Според мен по-добре сега, отколкото с бебе на ръце за ходиш после да се занимаваш.  Peace Така или иначе трябва да се смени. Това си е мое мнение де.

# 467
Шикозна Стискам палци всичко да мине по вода и бързо  Peace
ВиФреш аз още не съм купила нищо за изписване чудя се още Simple Smile

# 468
Mish  и мен така ме боли много само че не главата му е там а дупето  Laughing

shikozna успех и от мен  Hug

Ние взехме комплект за изписване от 10 части за 32 лева

# 469
  • ул. "Мечтание"
Всички ли имате вече дрехи за изписване Rolling Eyes и специален комплект ли купувахте или вие си го "направихте" newsm78

Аз имам едно "направено" комплектче. Много сладко на сини райета. Пазя и комплекта за изписването на Божидар, който също е много готин, та така. Не виждам смисъл да купувам нещо специално, дето цената му е надута безумно и има вътре неща, които не ми трябват (като например лигавник).

# 470
Днеска цял ден метлосвам по улиците  tiptoe и сега се прибирам.
Пак изненадка: monick честита ти рожба Самуела   bouquet   bouquet   bouquet
Аз да се отчета от ЖК  ние с бебо сме добре.
Ноеми по добре да имам отколкото на АМ  Whistling пък дано не съжалявам Whistling
bubeto_d айде следващата тема да се запишеш  Peace
Нощни очи аз купих но обикновенн комплек без лигавници и други глупости.
Мен вчера пък приятелките ми ме изненадаха с бейби шауър (без мъжете и децата, т.е. мъжете взеха децата и отидоха да ги разхождат, за да можем ние да се наклюкарстваме и опишем и най-"интересните" детайли около ражданията)  Mr. Green Голям майтап и супер приятна изненада, не го очаквах - по традиция бейби шауър се прави за 1-во дете само... а как преядох  Crazy със шоколадова торта!

Онзи ден така ме бяха подпукали и кръст и контракции, че се метнах към колата и овършах един магазин за нещата, дето уж ми трябват в болницата... а като се усетих, че тревогата е фалшива плюх през рамо и отидох на педикюр  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(тукашните педикюристки масово имат от онези големи кресла с вграден масажор в гърба, та е голям кеф да си пускаш масажи докато ти масажират лопатарите)
[/quote
Завиждам ти за педикюра Joy

# 471
ехо, защо просто не запишете детето на адреса на таткото, ако е в Сф? а ти да се занимаваш впоследствие, не сега да търчиш?

Мъжа ми като ходи да си сменя своята адресна регистрация искаше и на Божидар адреса да оправи, аз после да си ходя само за мене си. В обищната му казали, че аз трябва да пусна за адресната регистрация на детето. Предполагам, че това значи, че не може, въпреки, че на адресната карта има място да се подпишат и двамата родители. Не знам колко е вярно не съм се интересувала подробно, на мен ми беше все тая, така и така щях да ходя, та една бланка повече не ми беше голяма драма.

Според мен по-добре сега, отколкото с бебе на ръце за ходиш после да се занимаваш.  Peace Така или иначе трябва да се смени. Това си е мое мнение де.

ох, и при нас стана същото - първо мъжът ми смени преди още 4 г., когато бяхме на квартира, аз забавих с още 2 г., за да си декларирам преводите пред друга община, хихих, та тогава той записа юнака на своя - вече софийски - нов адрес. бе не знам, при всички положения по-добре още сега, както казваш, стига само да не я увъртят много, не е най-приятното социализиращо преживяване висенето на опашка сред подкашлящи и подкихващи персонаци от всякакъв род и порядък

Vi, аз взех само едно рокленце с шапе, кукленски сладко просто; на практика единствената нова дрешка за бебка. всичко друго ще донатамъня от наличното 'наследство' от близки и роднини. идната седмица ще й взема само хавлийки, хубаво одеалце и дюшече/матраче.

# 472
  • в Надежда-та
И на мен ми си струва, че има мн излишни неща в готовите комплекти  Confused
Да не говорим, че в на Ники комплекта имаше одеяло и възглавница, които никога не съм използвала Crazy (комплекта свеки го беше купила)

# 473
  • Стара Загора
Здравейте мами и честито на всички родили сладки бебки
Искам мнение за това http://www.kasida.bg/muzikalen-projektor-ocean-wonders-fisher-price-31-4135.html  Много ми харесва,но не знам дали ще е практично. newsm12 newsm12 newsm12

# 474
ЧЕСТИТО НА МАМА АЛЕКСА И МАМА МОНИК!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Момичета, като гледам вече колко бебета се родиха Hug,е на някои им е време,но тези дето сме по-към края на януари,ДАНО ДА ПОСТИСКАМЕ ОЩЕ МАЛКО!

Аз все още не съм започнала с покупките Blush чакам да минат празнците и тогава  Laughing

Вчера украсихме с каката на бебето елхата и сега й се радваме Laughing
Айде лека вечер на всички Simple Smile

# 475
  • Стара Загора
За комплектите за изписване аз си купих,но май нямаше нужда -ако се съберат по отделно ще излезе по евтино и по практично като размери на дрешките

# 476
shikozna, и аз стискам палци - сигурно нямаш търпение всико да мине и да си гушнеш бебчето  Heart Eyes

Ох, мен ме сюрпризираха от яслата, че Марти има конюктивит, а пспоред тукашните правила това означава да си стои два дни вкъщи. На мен днес и утре трябваше да са ми последните работни дни, ама явно днес ще трябва да приключа всичко  ooooh! Срядата пък с татко му си я бяхме взели като почивен ден и щяхме да се разхождаме като влюбени гълъбчета и да направим малко коледен шопинг, ама явно няма да стане Close Но в четвъртък детето заминава на ясла като стой, та гледай, щото не си представям да готвя за Бъдни вечер, а той да ми се мотае из краката. Пък ако междувременно взема, че родя, циркът ще е пълен Simple Smile

# 477
еййй, момичета писах-писах, а то изчезна  Confused

исках да ви се оплача, снощи какъв кошмар приживях. Аз откакто съм бременна явно ми се е обострила чуствителноста на стомаха и вече на няколко пъти ми се случваше през нощите да ме боли корем, обаче снощииии  smile3511 като почнаха в 2.00  часа едни болки високо в корема, като започнах да повръщам нямаше спиране. Не можех място да си намеря, камо ли да спя. Незнам какво се случи с мен, от какво се натрових, но беше просто жестоко, по едно време мислех вече да тръгваме за Пирогов. Абе устисках да сутринта и се обадих на доки, която ме подсети да взема въглен, та се поосвестих малко и отидох при нея да видим тоновете на бебето, които бяха слава богу добри.
Та така, а сега съм на гладна диетка два дни, което и сама щях да направя, че страхът да не преживея пак този кошмар ме държи още  Sick Sick Sick

# 478
еййй, момичета писах-писах, а то изчезна  Confused

исках да ви се оплача, снощи какъв кошмар приживях. Аз откакто съм бременна явно ми се е обострила чуствителноста на стомаха и вече на няколко пъти ми се случваше през нощите да ме боли корем, обаче снощииии  smile3511 като почнаха в 2.00  часа едни болки високо в корема, като започнах да повръщам нямаше спиране. Не можех място да си намеря, камо ли да спя. Незнам какво се случи с мен, от какво се натрових, но беше просто жестоко, по едно време мислех вече да тръгваме за Пирогов. Абе устисках да сутринта и се обадих на доки, която ме подсети да взема въглен, та се поосвестих малко и отидох при нея да видим тоновете на бебето, които бяха слава богу добри.
Та така, а сега съм на гладна диетка два дни, което и сама щях да направя, че страхът да не преживея пак този кошмар ме държи още  Sick Sick Sick

миличкото..( нещо гадно си хапнала наистина! исках само да ти кажа, че и аз имах една такава вечер-нощ, преди около месец, беше ад, не съм по..ла такива количества никога, дори много болна, да не говорим как ме беше страх при всеки спазъм; а и през двете бременности нямам гадене+повръщане. захрани се със супичка!

# 479
_SaRi_, аз съм с такива болки от близо 2 месеца. Първо бебка беше седалищно, сега вече се е обърнала и при всяко ставане има болка, при вървене също, получавах и контракции, но на предишната ми изписаха магнезий който спрях при влизане в деветия месец.

Аз не съм купувала комплект за изписване, но освен количка, кошница за кола, помпа и нагревател не сме купили абсолютно нищо, таткото не дава. Да видим дали ще успея да го накарам да пазаруваме сега по празниците   newsm78 , иначе ще трябва да се оправя сам когато отида да раждам.

Общи условия

Активация на акаунт