Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 187
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
хехехе, имаме си ново бебе  Heart Eyes Честито на мама monick, да ви е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва   bouquet
Днес купих комплектче за изписването и съм много хепи, че се бях притеснила, че времето минава ... Та взех комплектче от джинси и блузка и едно пухено якенце, което е със същите мотиви, като другите дрешки. Отдолу ще има боди с дълго ръкавче и тънки ританки. Взех и едни терлички със заешки ушички и ще сложим бебчо в порт-бебе. Та вече мога да раждам спокойно, имам си и болезнени контракции, така че всичко е наред  Mr. Green
Ноеми, радвам се че вече сте си в къщи с малчо, завиждам ти благородно  Mr. Green Днес говорих с една препоръчана ми лекарка, дали може да ни поеме като педиатър и тя каза, че няма проблеми, но до 10.01 ще е в отпуск. Стори ми се много мила жена, а и както казах ми е препоръчана от приятелка, близо ми е, та мисля да я изчакам да се върне от отпуск. Ноеми, ще ти бъда много благодарна, ако споделиш как е минало първото посещение у вас, какво ви е казал педиатъра, какви съвети дава, ако мога да се възползвам и аз от тях  Hug
Inka-, оправяй се бързо че това с повръщането хич не е приятно  Sad

# 481
  • ул. "Мечтание"
Инка, дано не се повтарят повече такива инциденти и да се оправиш бързо!  Hug

# 482
  • София, Лагера
Нямам време да чета, само да кажа:
В къщи сме си. Лудница е! Искам да се върна обратно в болницата! Ох, така свикнах на спокойствие и тишина, сега постоянните бойни викове на баткото и разхвърляните навсякъде играчки ме изкарват извън нерви...  ooooh!
Откак сме се прибрали Тервел не се е събуждал  Rolling Eyes. Отивам да спя, че очаквам тази нощ включване.
Утре ще ви чета!  Hug

# 483
  • sofia
Ноеми, почивай, че това спане цял ден не е добър предвестител за нощтта! Утре ще кажеш как сте изкарали първата нощ вкъщи

# 484
  • ул. "Мечтание"
хихи, аз като се сетя какво чудо беше първата нощ вкъщи с Божидар. И той така като Тервел цял ден спа. През нощта аз рева на единия край на леглото, Божидар реве на другия край, мъжа ми се чуди кого да успокоява по-напред.  Joy hahaha

# 485
Честито на мама Моник,на мама Алекса и на мама Ноеми!Да са им живи и здрави рожбичките,много да ги радват!!!
Здравейте и от нас,отдавна не сме се включвали,но нямахме време тези дни,а тази вечер таткото ни е на банкет и аз си пийвам малко червено винце,за по -добър хемоглобиин,та реших да се разпиша.Видях сте обсъждали комплекта за изписването-ние не сме купували готов,реших че няма нужда от нещо такова а само го комплектовах и испанско одеалце отделно кпихме така, че бебка е готова за изписване има си боди ,ританки,терлички,шапка и панталонче със суичарче,всичко в жълтичко  Heart Eyes
Утре съм при доки и ще решаваме дали да раждам със секцио или нормално,стискайте палци всичко да мине ок,а като крадна малко интернет ще се разпиша.
Хайде лека вечер на всички връщам се да ви изчета!!!

# 486
Ноеми, днес ходих при Ади в болницата. Слагат и системи, и е добре. Ако урината е чиста от белтък може и да я пуснат утре.

Честито бебе на Моник и много да ги радва!

Емили, ще пиеш ли Диазепама? Тази доктор Карагьозова  каква специалистка е, че твоят доктор се е допитал до нея?

# 487
Стискам палци Ади да я пуснат утре  Praynig

Аз като се замисля че и свеки ще е тук за изписването и зле ми става  ooooh! ама не може да не дойде жената да си види внучето...

# 488
  • В две тъмни очички
Леле, като говорите за изписването и само като се замисля колко народ ще дойде живот и здраве на нашето  ooooh! Не ми се мисли направо. Всички са се заканили - започвам да изброявам, за да ви докажа каква циганска тумба ще са - майка,татко, свеки, брат ми с жена му, сестра ми с мъжа й и детето, както и зълва ми с детето....еййй и таткото щях да забравя  hahaha Та направо си представям как ще яхна метлата още като ги видя толкова много народ - 11 човека!!!  ooooh!
Комплект за изписване аз си сглобих - имам комплектче от ританки и връхна блузка,заедно с шапчица, отделно сложих и ръкавички, както и зимно якенце с ушички. Добавих също така и дебела пелена. Така,че смятам , че няма никакъв смисъл от комплектите за изписване. Даваш толкова много пари, а вътре няма всичко необходимо за зимно бебе или пък има неща, които не са нужни!

# 489
честити бебоци на новите мами!Да са ви здрави,щастливи и добри дечица!

А на мамите със секцио-стиснати палци  (и аз съм във вашата групичка момичета)  thumbsup

# 490
Jenkata, какво става с твоите води?

# 491
kalifornia ами все така са си -в долна граница.И за това от днес съм в Майчин дом под наблюдение.Утре започват с изследванията и консултация с анестезиолог.Точат ми ножа  Twisted Evil     Бебето си е седалищно и мъничко за седмиците си-около 2000 гр.Но в момента в който кажат трябва да го вадят   Rolling Eyes   Едно знам-че за Нова година ще сме трима  Wink Дай боже всичко да е наред.
Ти как си?При теб какво казват?

# 492
  • ул. "Мечтание"
Женката  Praynig

Лека нощ от мен!  newsm46  sleepuu

# 493
_SaRi_, аз съм с такива болки от близо 2 месеца. Първо бебка беше седалищно, сега вече се е обърнала и при всяко ставане има болка, при вървене също, получавах и контракции, но на предишната ми изписаха магнезий който спрях при влизане в деветия месец.

Аз не съм купувала комплект за изписване, но освен количка, кошница за кола, помпа и нагревател не сме купили абсолютно нищо, таткото не дава. Да видим дали ще успея да го накарам да пазаруваме сега по празниците   newsm78 , иначе ще трябва да се оправя сам когато отида да раждам.
Не си сама.И нашия татко не дава да купуваме,нищо,че ни е второ.Имаме само количка,кошница,стерилизатор и куп дрехи от бате Simple Smile.Той ще пазари като вляза в болницата-и ще пере и глади хахахаха.Като не дава да се мъчи той:)

# 494
Нощни очи  Hug Сладки сънища.

Общи условия

Активация на акаунт